Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

gugustiuc, mama ce pui scump ai! Pupa-l de la noi!

Hehe, se aude Eric. Sa trezit si el, dupa un somn lung. Am fugit. O sa ii fie foame, si cred ca plin la scutec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Un calduros LA MULTI ANI!!! si din partea noastra sarbatoritilor zilei de azi!
Mai zuzici, eu de obicei nu ma agit prea mult de ziua mea, insa anul asta, cu bebele, cu curatenia de Paste si alte nebuneli am ajuns la performanta de A UITA CA E ZIUA MEA. Noroc ca m-a sunat tati pe la amiza sa-mi spuna la multi ani.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

http://community.webshots.com/album/563356919EjNFkg poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Faine pozele, sunteti o familie frumoasa!

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Am pus poze noi cu Luca, ca sa vedeti ce flacau mare am.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007

Mergi la inceput

SAR'NA PENTRU APRECIERI!

GUGU de LUCA 19.12.2007

http://community.webshots.com/album/563356919EjNFkg poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:

Am pus poze noi cu Luca, ca sa vedeti ce flacau mare am.

GUGU de LUCA 19.12.2007

Frumoase poze dar si frumos model Chiar ca e flacau mare!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cynthia cum sa-mi impuna 3 banci? S-a dus sotzul cu extrasul de cont de la ultimul meu card (cel de pe care shoppingaresc pe La Redoute) si urmeaza sa primesc pe el banii. Mai stau vreo 2 sapt, vorba lui Ginette, si ma duc peste ei sa vad care-i treaba La mine a fost o incurcatura cu prenatalul, din cauza imbecilei de dr de familie (mi-a dat 1-14 oct prenatal, desi eu ii cerusem concediu medical, apoi am avut medical dat de ginecolog si de la 1 nov am intrat in prenatal...credeam eu; si mi-a dat imbecila prenatal pana am si depasit cele 126 de zile - mai exact 135 de zile - A trebuit sa ma zbat pe la conta sa ma cert cu contabila, cu dr de familie, sa vada ce se putea face sa scap de cele 9 zile in plus. Mi-a dat concediu medical pt copil, dar a tinut sa-mi spuna ca am bagat-o in mare belea, ca ce face ea se numeste fals Mi-e si greatza de ce dr am!).
Na, ca am facut o maaare paranteza, nush cat de coerenta am fost ca m-am 'nerfat, iar, cand mi-am amintit!
Gugule fff frumusel printisor aveti si sunteti o familie frumoasa! Bag de seama ca nu numai Thea mea are par mai putintel si mai rarut ca-i mai dragut

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Roxette, ce scumpilica e buburuza! Am o curiozitate: a plans cand i-ai facut gauri in urechiushe?

GUGU de LUCA 19.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Aoleu Laura_I, ce dr idioata!
Mi-a facut si-a mea o bucata: la penultimul CM mi-a trecut codul "01" in loc de "08" si m-au sunat de la munca cum ca "vreu sa-mi plteasca 75%"? - bine, si astia alti dobitoci.

Succes si nervi de otzel!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

quote:

Roxette, ce scumpilica e buburuza! Am o curiozitate: a plans cand i-ai facut gauri in urechiushe?

GUGU de LUCA 19.12.2007

Ptiuuuuu... GINETTE, sorry azi sunt cu capul in nori, norii astia urati care se tot plimba pe cer si ne tin prizonieri in casa!

GUGU de LUCA 19.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ereena aparatul de gatit la aburi e bun pt cand le dam legumite, carnita pasate, nu? Dar incepem cu supite, adica zeama de la fiertura de legume, carne etc? Intreb si eu ca nu ma pricep. Stiu ca-i mai sanatos sa gatim la aburi, dar stiu ca tre sa dam supite. Vreau sa iau de pe La Redoute un aparat de gatit cu aburi, dar am gasit www.laredoute.fr/vente-panier-cuit-vapeur-solutions-maison.aspx?productid=324090748&documentid=535208&categoryid=21553716&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">chestia asta si gatesti la abur ce doresti. Oare-i buna? Sau sa iau pt microunde? Sau electrica? ZIce-ti pareri, pliiz!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput