Puiuti de Randunici 2008!! (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ce ma bucur ca a fost,in general, o noapte ok.sper ca nu strica cineva gashka.
Cuscra.Deci asa cu Bran.Noi am sta un week,nu mai mult.
Am vazut poze dragute de bb Diana de kitzy.
Toti bbii rad in somn,ca si a mea m-a disperat..Imi vine s-o mananc cand o vad.
Kya,tu mergi la intalneala?Daca da,ne-ai racola si pe noi,ca nu avem ?
giani.Ma bucur ca va descurcati fara suzi.
Naty,nu stiu ce sa zic in cazul Iuliei,dar si Teodora are un cap super deformat,cu vene "iesite in afara".Asta si pentru ca ea nu vrea deloc cu fata in sus,ci s-a invatat numai pe cate o parte.Dar eu nu cred ca e o problema,isi va reveni el cu timpul.
Mihatp,dar lungan mai s-a facut Luca.Chiar asa sa fie?Care-i treaba cu bibele Dr Brown's?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Seb ia suzeta numai cand trebuie sa adoarma, dar nu mereu! Nici mie nu imi place ideea, nici el nu e mare fan! Bona cand il vede i-o scoate repede, ca ea il adoarme si fara! numa' bine ca oricum in grija ei ramane peste 1 luna!
Cand a venit la noi Ilinca avea 8 luni si ma chinuiam mai bine de juma de ora sa o adorm in brate! Vreau sa zic ca la ea a adormit prima data in 5 minute si intr-o saptamana copila adormea singura in patut!
Kitzy va faceti din ce in ce mai frumoase!
Mihatp sa-ti traiasca lunganul!cu masuratorile astea de la nstere nu stiu ce sa zic! Mie mi-au zis ca Seb avea 54cm, dar nu prea cred! La 3 luni are 62cm!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

cami,eu nu cred ca Luca are colici fiindca ai mancat tu 2 capsuni.Eu cred ca orice am manca noi,daca e sa aiba,are copilul oricum.Dovada,eu inainte sa apara colicii la bb mancam regim strict de frica colicilor.si bb tot a inceput cu colici la greu.Asa ca...Acum ciugulesc din orice,mai putin mazare,fasole,varza,mai iau si un fruct,ca legatura prea mare nu este.
Si eu sunt in cautari de rochie de botez.M-am probat cu multe in magazin si m-am inspaimantat.Vreau sa revin la corpul meu.Nu stiu cu ce sa ma imbrac la botez,ca nu-mi mai vine nicio rochie..

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Am vazut si eu acum pletoasa de cleme..hihi..ce dragut

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

stela si naty, o astepta pe maica-mea pe la amiaza si apoi ies ca vreau sa si cumpar una alta pentru un tortulet de 1 luna pe care sa-l manance ma-sa si trec sa vad si de bibe, asa ca mai pe dupa-amiaza o sa am niste preturi.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

miha 7 cm?? nu cred, e prea mult...al meu a lut vreo 3 in prima luna..
naty, zii randunoiului sa lase fata in pace, mie imi pare ok caputul, sa se tot modeleze pana la un an!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

La Multe Luni si Anisori!!!

bb Thea de aliceionescu!!!

bb Luca de mihatp!!!

bb Alexandrea Cristina de mihos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mihatp, . Ca, frate, cand o vad cu cata pofta trage de deformeaza complet tetinele, ca le face vid...abia astept Dr Brown's!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

tuchita felicitari pentru bona profi! ar trebui sa-si faca scoala pentru mamici, tare multe s-ar inscrie

am si eu probleme mari cu imbracamintea pentru botez, e programat pe 18 mai si am inca 12 kg in plus fata de cum eram inainte de sarcina si cu 20 de kg in plus fata de cum am rochiile elegante din dulap. si nici nu-mi vine pe "silueta" asta sa pun nimic! of of

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

gecko aceeasi atenta!

mai nu stiu ce sa zic de lungime, poate nu l-au masurat bine in maternitate, dar mult oricum a crescut, ca a pus 1kg dar n-a facut colacei si pare intr-adevar un lungan

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput