Puiuti de Randunici 2008!! (7)
Raspunsuri - Pagina 10
gecko spune:
'neata.
multumesc de aprecieri. vine si continuarea mai acusica...dar acum e data la tipar.
butucica mesageste-ma.
fetelor, nu va mai stresati cu ce mancati si colicile copiilor. daca e sa faca fac...daca nu nu. in primul rand ca asa mi s-a dat scris pe toate brosurile...mama poate manca orice...nu se recomanda...alcool, tutun, in al doilea rand...chiar mananc absolut orice... al meu printz e la fel. daca vrea miauna...daca nu nu. plus, va plang de mila cu cafeaua aia decofeinizata...eu imi beau cafeluta dimineata...in timp ce bebe isi ia micul dejun de la tzitzi.
tuchita spune:
Miha bona mea are doar scoala vietii, ca a crescut 3 copii proprii! In rest are destule defecte, dar macar stiu ca are grija bine de copii!
Tare agitat e Seb al meu! A dormit 40 de min, acu' l-am luat in brate si se frichineste cu ochii inchisi!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
mussara2000 spune:
Neata si de la noi.
Noi ptem sa raportam in fiecare dimineata noapte super linistita , cum a spus si Stela, galagie mai mult de la randunoi, la fiecare ora trebuia sa-l trezesc sa nu sforaie, in rest noi suntem f. cuminti si dormim super bine de la 22 pana la 5, sper sa fie asa linistit si cand va creste mai mare.
Naty nici mie nu mi sa parut capul deformat, se va face frumos numai un pic de rabdarica, inca cum o sa suceasca ea capul altora ehehe
eu il alaptez pe Iulian numai la san si vreau sa zic , ca mananc de toate, capsuni si ananas chiar de 2 ori pe saptamana si fructe in rest la greu dar n-are nici vaga idee de colici, la 3 saptamani 2 zile paraca ar fi avut ceva pr. ca a plans inainte sa adoarma dar poate de somn facea mofturile, eu socot ca depinde de organismul bebelului, as pune seama mai mult pe starea mamei cand nervii sunt la maxim sigur bebe va avea probleme si el.
Sanatate multa si fara colici.
Sanatate tuturor
cami33 spune:
Mai, al meu a facut colicei doar dupa ce am mancat eu un aliment "interzis", in rest n-are. O fi doar o coincidenta dar tare mi-e frica sa mai risc sa mai incerc ceva nou.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
poze Luca
cleme spune:
fetele, voi cum tineti puiutii imbracati in csa? a mea are body si pantalonasi dar am o prietena mamica care ma dispera ca fiimea plinge si nu doarme de frig pt ca am gresie in sufragerie dar ea de multe ori transpira de ii schimb bluzita si in brate la mine totusi doarme
daca nu a avut deloc colici si avem aproape 2 luni mai are rost sa-i dau sab simplex si bonisan?
mstela
naty stai linistita ca are capul bine, si a mea doarme doar pe parti si mi se pare alungit la spate dar pina la un an se mai schimba
si fetele si eu beau cafea, cu lapte momentan, ca si-asa sint in urma rau cu somnul, macar ma mai energizez si eu, iar la cit de agitata e fiimea cafeaua nu mai are nici-un efect
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
natynic spune:
...iar Iulia...vesnica chestie pe care n-o pricep nici sa ma tai! Cand doarme adanc respira PE NAS, PERFECT; cand e treaza sau semi, fornaie rau, cred ca si inghite muci, poate de-aia ii vine sa si verse mereu, naiba stie! eu nu-mi explic fenomenul...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gbutucica spune:
fac o pauza intre 2 ture cu aspiratoru'
Lasati-o pe Miha in pace cu lungimea , are dreptate( avind in vedere ca bb cresc in salturi) si va dau si argumente Andrei in fisa de externare scrie 52cm , ma duc pt o luna la control si andrei are 51.5 cm ( clar ca au masurat in plus), dar radeam cu asiistenta ca hai sa tragem de el sa ajunga la cit s-a nascut ( desi in prima luna nici un cm in plus , ) dar in luna a doua a crescut baiatul mamii ca la control avea 58.5, asa ca se poate.
mai vroiam sa mai zic , da memorie scurta
acu continui cu trasul cu aspiratorul , dupa care un calcat mic si apoi restul de smotruiala in bucatarie si hol,( off mi=o trebuit ap cu 3 camere si 2 holuri , ha acu fac smotru!!!
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
amira_roxana spune:
Naty ce ma bucur ca ii merge bine Iuliei cu noul laptic! Mie mi se pare ca e ok fruntea, nu e bombata! De fapt si a Amirei parca e la fel, dar cred ca la toti copiii e asa, nu?
Cenia am inteles! Ramane sa vb atunci inainte, pt detalii!
Bubu o sa treaca repede , e bine ca poti sa-l pui pe bb la tzitzi!
Mihatp sa iti traiasca puiul si la mai mare!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
gbutucica spune:
gecko, draga , te-as mesagiu , dar nu ai activat PM , si sa-mi dai si Id de mes , daca se poate. sar'na
Mi-am adus aminte ce mai vroiam sa scriu
Tuchita , bona ta nu are o sora sau o prietena care vrea sa Bonuiasca , la mine la Andrei?????
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
luny spune:
naty, si Mateiu' respira bine cand doarme si e mai fornait treaz..nu ma mai ingrijorez ca m-am obisnuit..
raportez ca am revenit si eu la mancat de toate, astfel, ieri am basculat: mic dejun-lapte cu cereale, pranz - 3 oua ochi(erau mici, de la tara) si un castron cu salata de rosii, castravete si ceapa verde, cu lamaie si branza multa rasa; seara-supa de vacuta..de-a lungul zulei, jumate de litru de Pfaner de mere verzi, o banana, o para...niciun efect advers! zilele astea trebuie neaparat sa bag cartofi prajiti cu nujdei ca nu mai pot de pofta!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!