Puiuti de Randunici 2008!! (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Naty, poza cu suzi a fost facuta cind eram disperata ca nu stiam ca sa-i fac , dar nu-ti inchipui cum am facut pozele , puneam suzeta cu o mina si pina sa o arunce si faceam poza, caci in cealalta mana aveam aparatuldaca ma vedea cineva...., inchipuietzi ca am vrut aceasta poza pt ca sunt constienta ca nu o va primi si s-al pacalesc cind o fi mare ca a suzetit.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mneata.Raportez o noapte mai buna.Mai multa galagie a facut randunoiul cu sforaiala decat Teo.
Bubu,cum mai esti??la fel cum zici tu,tasnea si la mine.Oxacilina am luat 1 la 6 ore.In total 20 pastile.Ai facut si febra?
Mihutza,Teo s-a nascut cu ochii gata verzi,nu albastri.De aceea sper eu cu tarie sa ramana asa.
Vio,imi pare rau ca ai si tu probleme.Nu stiu insa sa te ajut.si sanatate.
Fetelor,ce se intampla pe crenguta de apar atatea probleme de sanatate la mamici?Sper sa inceteze.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai, uitam sa va intreb si pe voi: randunoiului meu i se pare ca Iulia are forma capului anormala, adica fruntea prea bombata...Voua vi se pare? aici
Iar pt tine Vio...chiar n-am nici o idee, eu tot la un bug in stomac m-as gandit. Gecko, Tuchi?...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

buna dimineata la toata lumea, mici si mari.

azi avem o lunita. raportam 1kg acumulat si 7 cm in lungime.de greutate stiu ca e bine, dar va rog sa-mi dati un feed-back despre lungime ca aici nu am parametri pentru o comparatie.

ariel la multe lunite si ani pentru minunea ta!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Naty multumim de compliment.
Mie nu mi se pare ca are fruntea prea bombata, asa o fii formatul ei.
Suzi nici eu nu pot sa-i dau la Diana ca o scuipa instantaneu daca o lua, ma mai salvam ca se mai linistea un pic.
De nora a zis sotzul ca n-o da!!!! Aviz mamicilor de baieti la care le-a suras ideea...

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kitzy, pai si ce, vrea sa o dea la manastire? Sau i-a ales numele Diana dupa zeita casta, nepatata, a vanatorii?
Mihatp, 7 cm intr-o luna??? imposibil, ti l-au gresit la nastere si era mai lung (iti dai seama ca atunci, imediat dupa nastere, e greu de masurat corect). Normal ar fi sa creasca 3-4 cm intr-o luna (prima). Oricum, la multe lunisoare si anisori!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata, fetili!
Astazi am implinit 6 saptamani si 5 kg
Am probat cu succes "batista" si m-am speriat de recolta ...partea proasta a fost ca in 2-3 ore mucisorii erau prezenti din nou...E normal asa sau n-am facut eu bine ceva???
Nici cupilu' meu nu vrea suzy si cateodata ma enervez de nu mai pot, ca la Alex tare bine a fost si a renuntat singurica la ea pe la 6 luni.

Eu iar am o problema: nu mai stiu ce sa mananc! Am incercat 1/2 rosie=colici, 2 capsuni=colici si mai urat...mi-e si frica sa mai incerc ceva nou. Faza este ca daca eu nu fac experiente culinare Luca nu are nici o problema, dar mi s-a urat de gratare si supe. In fine...poate mai slabesc in felul asta(as vrea eu...).
Am vazut pozici cu bebici zambaciosi, pletosi, bulanosi...ce mai, avem cei mai frumosi pui din tot "clubul".
Va pup pe toate si fug sa-mi gasesc si eu ceva de imbracat pt botez (aveam impresia ca mai e ceva timp pana sambata dar m-a lovit cruda realitate...)

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty hai ca m-am socat! am iesit cica cu 51 din spital si acum avem 58. il si vad muuuuuult mai lung, este mare diferenta fata de cum era acum o luna. ce sa mai zic?! cine stie...

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neatza stol! am baut deja printre picaturi!
Va multumesc inca o data pentru gandurile bune si va pe toate!
Ilinca a plecat la plimbare, Seb doarme asa ca am si eu un pic de timp, desi m-as apuca sa fac o tara de curatenie!
Am luat prima jumatate de Dostinex, dar cum zicea si Delphin, mare nevoie nu cred ca mai am, ca la cata suparare am avut au murit tzatzele cu totul!
Naty ma bucur ca merge bine cu noul lapte! dar nu merge sa le amesteci in acelasi biberon? Sau nu vrei sa te mai risti?
Asa e capul copchiluli! oricum cica se modeleaza pana la un an!
Eu nu am gaze azi si n-am cu ce fierbe biberoanele si s-au terminat toate(ca evident ca nu am 16 ca Ursuleata!!!) De-aia tre' sa-mi iau sterilizator!
Cristina norocul meu e ca totusi Ilinca e mai mare decat Vladic al tau si ma inteleg cu ea cat de cat, ca altfel nu stiu ce m-as face! ma tenteaza si pe mine sa ii bag pe amandoi in cada dar mi-e teama la scosul lui Seb ca il plimb prin casa in prosop si sa nu raceasca!
oricum de ieri tuseste un pic si fornaie.
Am bagat aspiratorul dar n-am scos nik! Febra nu are, sper sa nu raceasca!
Daca pana acum cand ii era foame dadea si el semnale gingase, dimineata s-a trezit cu un urlet infiorator!( o fi dat el si semnale dar probabil ca nu le-am auzit!) L-am luat repede si l-am dus in camera la mine ca sa n-o trezeasca pe sora-sa pana i-am facut laptele! Oricum cred ca a trezit juma' de bloc la ce tignal avea, iar mie imi tremurau mainile pe masura de lapte( si nici ochelarii nu apucasem sa mi-i pun!). Asta e unul din marele avantaje ale alaptarii-ii bagi repede tzatza in gura si tace! Maine o sa-mi lasa apa gata pregatita in biberon si masurile de lapte puse in altceva ca sa ma misc mai repede!
Vio si eu zic ca dr tau a avut dreptate! si cum a zis si Cristina nu intrerupe alaptatul pentru ca nu ii faci rau ba chiar il protejezi pe bebe! si sanatate!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

'neata si de la noi, prevad iar o zi de frichineala, deja a inceput spectacolul... sper numai sa nu ploua ca sa iesim afara pt ca acolo e calma...
tuchita stiu ca asa va ramine, am mai zis, parul il are asa de la nastere si nu i-a cazut deloc, dimpotriva tot creste, deja trebuie sa-l prind cu ceva ca ii sta numai in ochi, ma gindesc ca pina la turta chiar ii fac cozi
giani, intre timp m-am lamurit cu laptele, nu sint probleme cu el, nu doarme pt ca nu vrea (sau numai in brate), iar colici nu are, nu a avut deloc si da suge, mereu rigie dupa si regurgiteaza, deja o schimb de vreo 2-3 ori pe zi ca mereu da pe bluzite si am observat ca de fiecare data cind e nor afara e agitata si biziita...

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput