Puiuti de Randunici 2008!! (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Am pus cateva poze noi.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kitzy, ce s-a schimbat! E incredibil cum li se armonizeaza trasaturile parca pe zi ce trece, si devin tot mai...umani! E o scumpa (mai ales ca si doarme , nu cum ai parat-o tu!). Pai, hai gata, mamici de baieti, cine o vrea pe Diana de nora?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete!aseara a fost cumplit! a plans teo rau de tot, a tras partulete la greu, si-a facut efectul duphalac-ul recomandat de tuchita, apoi a tras si o voma, d-aia tip jet, proiectat la 1 m peste tot ce a prins in cale.... si uite asa am avut show de la ora 19 la 24!Slava Domnului, noaptea a fost linistit, s-a trezit de 2 ori sa pape...norocul meu, ca ma simteam si rau...iar ma doare gatul!!! deja nu mai suport durerea asta. la exudat nu mi-a iesit niciun carcaias...uffff.am mai facut si 2 crize de hipoglicemie, asociate cu scadere de tensiune...a fost una din cele mai proaste zile ale mele...

intr-adevar, e greu cu 2 copii, uneori e criminal de-a dreptul, mai ales cand il apuca pe cel mare diverse "nevoi" cand tu il ai atarnat de tzatza pe cel mic sau cand cel mare incepe ca vrea sa se joace cu tine, exact cand schimbi un pampers plin cu de toate......dar astept cu nerabdare distractia!

azi trebuie sa ma duc la primarie sa ridic banii de "trusou"...asa ca mama va ramane "bona" la 2 copii si daca il pun la socoteala si pe nepotul meu care e in vizita la ea:))), vor fi 3 atomicutzi ii plang de mila, mai ales ca va trebui sa-l "alapteze" si pe teo... am incercat sa ma mulg si nu am scos decat 20 ml!!! e clar ca ma mananca piciul cu fulgi cu tot! deci, azi teo papa lapte praf:(((

amira, stau in pantelimon. deci, daca poate cineva sa ne "culeaga" si pe noi spre tineretului, ii multumim mult. vom fi 1 bucata mama, 1 bucata bb si una bucata alexoi :)) as fi fericita sa va cunosc si in
"real life"...

SEND!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Ariel, si la noi la fel...seara de cosmar, apoi noapte chiar linistita, cu trezit tot de 2 ori, papat, frichinit 10-15 min si adormit la loc. Si n-a mai varsat. Am inceput cu Humana de aseara, deocamdata doar 30 ml si restul (90) primeste tot HN 25; asta o zi; apoi 60 cu 60, etc pana scoatem HN. Am avut mari emotii (la naiba, e a 4-a formula de lapte!!) dar l-a primit bine, s-a saturat si a tinut-o mai mult ca de obicei, slava Domnului nu a varsat...sa vedem ce-o mai fi. Si mentionez ca cele 2 feluri de lapte se prepara complet diferit si i le dau in biberoane diferite; deci cate 2 la o masa. Ehhee, daca aveam si eu acum cele 16 biberoane ale Ursuletei...
Ariel, dar la intalnire vine si cuscra ta, Mami_p, asa ca ai putea veni cu ea, ca sunteti vecine! Iti dai seama?! Ea conduce si tu in spate cu atomicii Alexoi, Teo plus Honey_papa-permanent!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza, sunt somnnoroasa ,
Desi sunt Stelista ma bucur ca a luat CFR campionatul.

ieri putini colicei, azi noapte somn , macare , somn , fara frichineala , ptiu pe el sa nu-l deochi, cu kkacealea stam mai prost , dar trece si asta, Ieri am stat pe afara si plimbat prin parcuri de la 10 la 16. Am luat si prima teapa ca nu a venit gacica( pe care o pupam) la intilneala .

Acu ma apuc de citit ,
Avem si noua mamica CLeme bine ai venit la noi , si sa-ti traiasca Adreea terorista.

Clau, promit sa ma laud si eu azi cu niste bulane exemplare de-ale lu gineri'tu. la bulane acolo.
Bubulica, e naspa treaba cu sotul , dar se va rezolva totul , sunt sigura
Tuchita si Clau , si Andrei este serios in fata camerelor de luat vederi , ma chinui sa-i fac o poza cu zimbetul pana la urechi da nu poci.
Bravo Somnorica si sa-ti traiasca Rober Cristia( pana la urma)[pup
Gecko, din povestea ta partea cu sedinta in bucatarie am trait-o si eu si ca nu spuem la nimeni pina nu-s treburile sigure.
bBubu vreau si eu o atnti lica sa ma ajute
Ioana , poti sa-i spui cum vrei dar e sapca si e pusa invers
Cris noi nu ne suparam daca vii cu randunoiul ,
Cleme, bbeii mai au si pe\useuri de crestere , si atunci ei maninca non stop si tu la fel, poate e agitata de la colici si atunci ell sta la tzitzi pt a se calma, esti sigura ca inghite sau doar tzocaie??
Ursulica , ce flacau mare care-si tine biberonu ai tu, Bravo
Amira este normal sa sterilizezi si lingurita , nu esti nebuna , si eu o fac!
Oana8188 nu ne suparam , mai haide pe la noi sa ne mai spui una alta din experiente ca noi suntem invatacele
Naty m nu esti singura care nu da copilului suzeta1: din acelasi prncipiu de igiena si 2 nu o primeste
Clau nu da poza cu bulanele pe prima pagina ca devine gelos Andrei!!!!
Adriuta ssst sa nu te auda sotzu ca am facut o copie xerox adica Andrei

Raportez pitic care plinge , ma duc la el si revin , poate intr-un alt mesaj
pina atunci , va acesc cu drag

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Lipseste omu o zi si voi scrieti aproape 2 capitole....am de citit nu gluma!
Asa cum v-am zis am fost cam toata ziua la Bran,dar am vesti cam rele...prietenii astia ai nostrii au doar 5 camere,iar fratele lui 7= 12cameresi noi suntem mai multe...dar,nu-i asa de mare baiul ca au zis ca pot vorbi ei la o pensiune unde au 24 de camere...sau,ne impartim in 2?!nu stiu,va ganditi cum vreti si eu promit ca ma ocup de rezervari!si sa imi spuneti si cat vreti sa stati(de cand pana cand) si pana in ce bani sa fie(ca sa stiu ce sa caut)!plec la recuperat

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Giani, te contrazici! -la semnatura ta uite un bebe care plange amarnic cand ii cade suzeta din gurita si mami i-o pune la loc dupa ce a cazut, non-stop! Oricum, ma bucur ca nu-s singura mama haina (accent pe i) care nu da suzy la copil.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

'neata! raportam si noi o noapte ok..prima jumatate dormit 4 ore jumate, apoi trezit la 2 ore cu foame in gusa rau de tot! clar, e Mufa intr-un puseu de papaceala!!
vio imi pare rau ca te simti nasol, nu am mai auzit ce simptome ai tu...poate te duci la un control la un medic generalist, daca nu are treaba cu gineco...
ariel, off, si tu?...sorry..
naty, ma bucur pt introduceare cu succes a noului laptic, Doamne ajuta sa fie asta ala care trebuie!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

iar bazaie teo!!! si-a facut program....in fiecare dimineata de la 6-12 si seara de la 9-12 (mai putin aseara, cand a inceput mai devreme)...am pocnit la fund pe copilu' cel mare, pe care il doare la basca de ce spun eu!!! parca vorbesc singura! uffff si mama nu mai vine!

naty, m-am gandit si eu sa apelez la mamip, dar am inteles ca ea e la mama ei....si nu stiu daca si mama ei sta aici. asa ca...astept sa ma invite ea:)) mai vedem, ca mai e timp...

aaaa, tot voiam sa va intreb: e normal, ca in locurile unde au fost intepaturile (numai 2) de la cusatura epiziotomiei, sa ramana gaurele din care curge sange??? (mi-a scos dr. firele de acolo, inca de la externare!!!). m-am speriat cand am vazut! am dat cu cloramina sa dezinfectez si cu tinctura de galbenele ca sa se cicatrizeze...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Gecko , cer permisiunea sa te abordez in particuler pe PM, am ochii in lacrimi , dar mai vreau!!!!! poveste
Stela eu am facut pentaxim =165 , dar sunt in farmacii si cu 135ron ,
Ralucaspm , scump , scump, la odisee erai mai des oleaca
Ceni pt trezit copilu sa manince incearca sa impingi cu degetul tau cel mare incalcaiul lui , are un punct care il deranjeazza rau , la mine a functionat cind avea ictre si numai dormea.imi pare rau de prietenul tau

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput