Soacra noastra cea de toate zilele (3)
Raspunsuri - Pagina 2
denizel spune:
quote:
Originally posted by AVoogt
Clover , Sabrina , ti-am trimis un mesaj
AVoogt
AVoogt, as avea o rugaminte la tine: ai putea (macar o data!) sa tastezi corect numele celei care te intelege si pe care o intelegi asa bine?
O cheama S-a-b-i-n-a!! Pliz!
Carmenbr spune:
Avooght,
Eu spun sincer ca te-am raportat la moderator a doua oara. Sper din tot sufletul sa primesti interdictie pe forum, pt ca nu ai ce cauta printre noi. E too late sa-ti facem noi educatie. Zic iarasi, sa dea Dumnezeu sa ai copil cuminte, nu nazdravan, ca mi-e tare mila de ea. Sau poate se gaseste unul mai destupat la minte pe acolo care sa te raporteze si pe tine la protectia copilului. Si fac iar copy-paste inainte sa stergi mesajul tau "extraordinar"
Mai... da ce bine va sta cand criticati, fara sa va pune-ti in locul nostru ( eu/sabrina). Bun ...concluzia : asa sunt eu o maimuta , dar nu orice fel de maimuta ...una cu fundu'rosu unde ma voi de fiecare data cu criticile.
3 anisori...uraaa!
Carmenbr spune:
Avooght, ca sa fii in tema cu totul, am trimis forward la mesajul tau privat, ca vad ca nu mai ai curajul sa ataci public, la moderator. Chiar sper sa se ia masuri.
3 anisori...uraaa!
AVoogt spune:
Carmen, am trimis un mail moderatorului prin care cer sa/mi inchida profilul, mi s/a facut greata de la mesajele tale . Cum ti/am spus in PM ce/mi doresti tu mie ,,,sa dea Dumnezeu sa ai tu parte! Cum indraznesi sa spui asa ceva ! Eu nu imi bat copilul si nu accept s/o faca un mucea ...nu am sa dau in ea nici pe viitor fiindca am sa am grija de educatia ei ... nimeni nu o sa faca vre/o plangere in potriva mea fiindca toti a plac , am multi prieteni aici multii dintre ei au copii ne intelegem foarte bine.
O sa inchei aici ...le multumesc fetelor care m/au inteles...Sabina scuza/ma ca ti/am scris numele gresit .
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
Carmenbr spune:
Tu nu-ti bati copilul tau, dar bati alti copii. Ce-o sa faci daca fetita ta nu o sa asculte si o sa tipe sau sa se tavaleasca pe jos, asa cum fac alti copii si nu pt ca nu sunt educati, ci pt ca sunt crizele de personalitate specifice varstei, 2-3-4 ani? Nici nu e greu de ghicit. De-aia ti-am si dorit un copil cuminte, pt ca altfel tu faci parte din acei parinti care cred ca bataia e sfanta.
Si bine ai facut ca ai trimis mesaj si tu moderatorului, dar eu nu vroiam sa-i induc in eroare, vroiam sa stie adevarata situatie.
Succes in continuare la educat copii!
3 anisori...uraaa!
AVoogt spune:
quote:
Originally posted by Carmenbr
Tu nu-ti bati copilul tau, dar bati alti copii. Ce-o sa faci daca fetita ta nu o sa asculte si o sa tipe sau sa se tavaleasca pe jos, asa cum fac alti copii si nu pt ca nu sunt educati, ci pt ca sunt crizele de personalitate specifice varstei, 2-3-4 ani? Nici nu e greu de ghicit. De-aia ti-am si dorit un copil cuminte, pt ca altfel tu faci parte din acei parinti care cred ca bataia e sfanta.
Si bine ai facut ca ai trimis mesaj si tu moderatorului, dar eu nu vroiam sa-i induc in eroare, vroiam sa stie adevarata situatie.
Succes in continuare la educat copii!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
Ajutati-o pe Diana!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
3 anisori...uraaa!
N-am sa-mi bat copilul nici acum si nici pe viitor ...nu o sa ajunga sa se tavaleasca pe jos fiindca un copil educat nu face asa ...si chiar daca o sa se intample nu o bat deci tu presupui doar ca daca si o sa ... esti o rautate esita din comum ,,,
Cum am mai spus nu sunt un monstru care taie si spanzura ... pe mine ma iubeste sotul ... prietenii lui sunt si prietenii mei si nu sunt vai mama lor cum iti imaginei sau presupui tu . Avem o famile fericita si acum referitor la subiect am o relatie foarte frumoasa cu soacra ...care-mi spune de fiecare data ca sunt o mama buna pt bianca. Daca nu era ...ar fi fost altfel ... nu ma mai avea nimei la inima . Te rog termina cu atacurile si presupunerile care nu si-au rostul.
Nu bat copii altora ... copilul respectiv e asa cum este dar face parte din famile ...soacra mi-a cerut sa iau masur daca face ceva rau si mi-a explicat ca asa se procedeaza in familia lor ...toti iau parte la cresterea copiilor ( atunci cand este cazul celor nazdravani) ... nu cred ca tu o sa intelegi ...partea cu familia .
AVoogt
Carmenbr spune:
Te-am intrebat eu de relatia ta cu sotul? Ce cauti la subiect de soacre, daca te intelegi bine cu soacra?
Mai ai multe de invatat ca mama, daca tu crezi ca sunt needucati copiii de 2-3 ani care fac crize de personalitate sau tantrumuri. Sunt multe carti de psihologie care te asteapta.
Nu dau cu presupusul, tu ai zis ca o palma la fund si taratul in baie e modul prin care educati fetita de 4 ani pt ca nu asculta. Si mai ai si sustinatori, iar tu nu ai cum sa-i dezamagesti. Copii sunt nazdravani, de aia sunt copii. Stii vorba aia "copil cuminte si baba frumoasa". De-aia orice medic recomanda la parinti nervi tari si rabdare multa.
3 anisori...uraaa!
AVoogt spune:
quote:
Originally posted by Carmenbr
Te-am intrebat eu de relatia ta cu sotul? Ce cauti la subiect de soacre, daca te intelegi bine cu soacra?
Mai ai multe de invatat ca mama, daca tu crezi ca sunt needucati copiii de 2-3 ani care fac crize de personalitate sau tantrumuri. Sunt multe carti de psihologie care te asteapta.
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
Ajutati-o pe Diana!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
3 anisori...uraaa!
M-ai inebunit cu cartile de psihologie..ai o obsesie sigur ! Am spus despre relatia mea fiindca sunt o persoana fericita care iubeste si este iubita nu frustrata. Copilul are 5 ani si stie multe ...copii prietenilor are 4 ani si este de admirat ! Tu ai grija de copii tai si nu-mi prta mie de grija ... atata timp cant sunt admirata de cei din jur parerea si presupunerile tale nu ma intereseaza!
AVoogt
Happy_in_TO spune:
Adica un copil "educat" de 3-4-5 ani trebuie sa se comporte exemplar. Sa stea unde il pui sa spuna te rog si multumesc de fiecare data, sa nu se murdareasca...
Daca se tavaleste pe jos si tipa este needucat??
Si cum se educa?... asa, ca sa stiu si eu... Se ia de mina si se stringe pina se invineteste, se tiraste urlind in baie, se bate pina nu mai are curajul sa plinga???... Se trage la cur de fiecare data?... ca sa inteleaga dom'le ca nu se poate comporta altfel decit exemplar?...
Pai de aia le intelegi atit de bine si le compatimesti pe cele care isi abuzeaza copiii traind in relatii abuzive...
Am intilnit fete din Olanda, cu bun simt si civilizate, asa ca nu mai da vina si tu si Sabina pe Olanda... eu cred ca tine de educatie si bun simt!
Carmenbr spune:
Hai ca deja suntem off-topic rau. Astept moderatorul care o sa-ti satisfaca dorinta de inchidere a contului.
3 anisori...uraaa!