Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Sa stiti ca nu v-am abandonat, dar seara intru mai greu, stiti ca v-am mai spus ca de obicei sta al meu sot. Dar in curand cred ca o sa ne mai luam un calculator sau un laptop si o sa vorbim in voie seara si in week-end, cand voi fi acasa.
Azi am aflat exact cum sta treaba la serviciu: sefa mea l-a pus pe un coleg de la IT sa urmareasca calculatoarele noastre si al meu in special si poate vedea exact ce lucrez, adica ecranul calculatorului meu in timp real, indiferent ca am date confidentiale sau nu, dar nu mai conteaza. Si asta numai din cauza colegei mele care m-a parat ca stau toata ziua pe internet, chiar daca nu a fost tot timpul asa, eu lasam in bara de jos sa ruleze mess-ul si forumurile, fara sa ma gandesc ca cineva va contoriza cat stau eu pe internet. Din aceasta cauza nu mai vreau sa intru deloc, ca sa nu mai dau curs la discutii.
M-am gandit pana si sa plec de aici, dar pe urma, judecand la rece, n-as vrea sa-i dau satisfactie colegei mele, care atat asteapta, sa-si aduca ea prietenele aici.

Deocamdata atat am vrut sa va spun, ca deja Tibi umbla pe langa mine, ca vrea sa vada ultimul episod din "Lost" pe care tocmai l-a descarcat.

In rest, suntem bine si o sa mai citesc cand mai apuc de el, ce mai faceti voi.

Stiu ca sunteti alaturi de mine si unele dintre voi ati fost revoltate de situatia asta, mi-a transmis Ramona azi la telefon. Asa ca sa stiti ca eu nu o sa pierd legatura cu voi asa usor.

Va pup pe toate si pe toti.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Adriana , pe mine ma mananca ca nu mai am eu rabdare sa iti faci o data testul ala si no cred ca mai bine iti trimit eu unul de aici care poti sa il faci repede cred ca ar fi fost mai bine[PS:iti dau reteta la cum se fac fetitele?]
Gina ce surpriza placuta neai facut, sa mai vi pe la noi si sati iei mai repede un calculator

http://www.youtube.com/watch?v=SyITt55_aaM&feature=related
Fetelor hai ca am venit cu ceva de ras ....aio e super faza.

VA pe toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Of Ramy acum zici ca ai reteta de fetite? Pai trebuia sa zici mai repede ca poate acum deja sunt. Of ca ma oftic. Daca iese sapt viitoare testul negativ atunci astept sfaturi. Eu asa am vazut aici teste care se fac doar cu 5 zile inainte sa-ti vina ciclul asa ca mai am un pic de asteptat. Cam pana pe marti. Dar poate imi iau totusi o cutie cu teste ca sunt 5 intr-o cutie si pot sa fac unu acuma de curiozitate. Asa ca ma mananca. sa vedem.
Eu azi sunt la curatenie prin casa si facut mancare iar.
Pupici la toata lumea. Cred ca sunteti pe afara ca am vazut ca e frumos azi in romania. La noi nu e chiar asa frumos si zice ca maine o sa fie mai urat ca azi. Of ce m-am saturat de ploi si vreme urata. Vreau caldura....
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Adriana, de abia astept sa vad un test
Mai o sa iti dau si reteta pe bune
printului mic, da ce mai face? Cu burtica? Sa mai plans?
VA

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Poze noi la semnatura cu noi la plimbare pt cine vrea sa le vada

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Hellooooooo
ce fac fetele?
noi la plimbari si relax
Kitzy-tare scumpa e Diana si tu arati bine
te salut din cj poate reusim sa ne vedem sint mereu prinsa cu vizitele da de ajung si in gheorgheni
poate ne gasim pe mess

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, fetele,

, n-am mai putut sa mai intru, n-am mai avut timp.
Am nascut pe 22-04-2008, Maria Alexandra a avut 2.900 kg si 48 cm. Am nascut normal, bine, mi-au provocat nasterea cu oxitocina, dar oricum, mi-au pus perfuziile la 8.30 si la 15.20 o aveam pe mandra mea in brate. Destul de repejor, dureri, dar a trecut. Acum are aproximativ 3.600 kg si vreo 50-51 cm. Vineri merg sa-i fac vaccinul de o luna si sa o cantaresc din nou si s-o masor. Cea mai mare problema este ca o doare burtica rau si vomita mult, dar mi-a zis medicul ca atata timp cat se ingrasa, nu trebuie sa-mi fac griji. Sper sa intru mai des acum.
Va pup pe toate.

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

mami de Alexandra Maria si Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Onyx felicitari pentru buburuza!!!!!
Ai nascut cu 2 zile mai devreme ca mine
Si puiul meu se chinuie cu colicile, incepand de dupa-masa pana seara, ii dau si sirop anticolici, dar tot nu o lasa.
Kati iti trimit PM.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

Buna, fetele,

, n-am mai putut sa mai intru, n-am mai avut timp.
Am nascut pe 22-04-2008, Maria Alexandra a avut 2.900 kg si 48 cm. Am nascut normal, bine, mi-au provocat nasterea cu oxitocina, dar oricum, mi-au pus perfuziile la 8.30 si la 15.20 o aveam pe mandra mea in brate. Destul de repejor, dureri, dar a trecut. Acum are aproximativ 3.600 kg si vreo 50-51 cm. Vineri merg sa-i fac vaccinul de o luna si sa o cantaresc din nou si s-o masor. Cea mai mare problema este ca o doare burtica rau si vomita mult, dar mi-a zis medicul ca atata timp cat se ingrasa, nu trebuie sa-mi fac griji. Sper sa intru mai des acum.
Va pup pe toate.

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

mami de Alexandra Maria si Vlad Gabriel James

Felicitarri mami si sa fiti sanatoase

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Ramy nu te mai codi si trimite-mi un pm sau ceva cu reteta de fetite. Am facut un test ieri si din pacate a iesit negativ. Acum eu nu cred ca e 100% adevarat dar deocamdata e negativ. Mai fac unul pe 23 sa vedem daca si ala iese negativ atunci e clar. Dar astept cat mai curand reteta ca noi nu stam degeaba sa sti.
Onyx felicitari pt bebe. Si al meu cand era mic vomita foarte mult. Dar vomita nu regurgita. Am ajuns pe la doua luni cu el la un medic internist sa ne faca raze la stomac dar nu ne-a mai facut nimic ca cica sa stam linistiti ca nu are copilul nimic si ca atunci cand o sa introduc diversificarea o sa fie bine. Si asa a si fost. asa ca stai linistita ca au mai fost si altii asa.
Pupici la toata lumea

Mergi la inceput