Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

imi pare rau, gina, ca ai patit asa, dar trebuie sa fie si oameni rai.asta e lumea in care traim.te asteptam cand poti sa intri numai sa nu ne abandonezi.pupici multi de la noi.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Nastasie am sa ii trasmit mesajul de la tine ca de acasa nu prea poate intra dar vorbim la telefon , am vorbit putin si acuma cu ea, e tare suparata pe colega ei, iti dai seama cine nu e!
Dar tu pe unde umbli huhurezuta mica ce face Razvanel, ma bucur pentru combina ta, super ca inca iti mai merge si cu buba sa treaca si no vezi ca avem nadejde in piticii nostrii sa il de harnicut.
VA

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

ramo, azi am avut zi "libera" adica:mancare, curatenie, curatenie in masina si nu am deschis calculatorul mai deloc.dupa aia am fost cu razvan prin mamaia, dar aglomerat ca e nu stiu ce targ acum la noi.si apoi seara iar strans, pus copilului sa manance, in vizita pe la vecina.maine ma apuc de lucru ca am cam lenevit iar sambata plec la mama pana duminica ca, daca tot nu-mi vine sotul acasa ma duc sa stau o leaca la soare in curte.pup-o pe gina de la mine.te pup si pe tine.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Nastasie da pai si acum nu esti pe mes. Toto am vrut sa iti arat ceva fain, fain da cum nu ai intrat? Cui sa ii arat?

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ciao gagicutelor
va salut pe toate
am ajuns cu bine,Giulia a dormit dinainte sa decoleze avionul si s-a trezit la cj,nu a avut nici o grija a fost la somn tot drumul,mi-a prins tare bine ora zborului.ora ei de somn
in rest toate bune,am umblat putin pt acte si totul s-a rezolvat
de acum trecem la relax
va imbratisez cu drag din cluj-napoca

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

ramo, daca am timp intru diseara pe mess, ca dupa aia maine plec dimineata si nu il mai deschid.plec la mama ca acasa m-am saturat si la noi pe aici prin jur in we e pustiu si simt ca, cade blocul pe mine de urat ce imi e.asa la mama sa faca fimiu ce-o vrea.mai stau si eu la aer, la o barfa mica.cred ca ma intorc duminica pe la 11 desi mama vrea dupa masa.acum sa vedem daca plec cu masina vin la pranz ca seara trebuie sa-i fac si lui razvan baie.a fost un pic racit si nu i-am facut we trecut.asta obligat fortat ii fac.iar we urmator cand vine ta-su sambata cred ca il tund ca i-ar are claie in cap si cand transpira se naclaieste repede.
in rest va pup pe toate daca nu mai apuc sa intru.va doresc un we minunat si ne auzim pe luni.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bun afetele
Ramy multam ptr mesajul de la Ginuta,bai dar ce se toarna lumea ...enervanta rau colega aia
Pup fetele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

KAtia bine ai revenit galustei.
Nastasie daca ma vezi pe mes da un buzz lui Razvan
Anca asa ar trebui sa o dea cu capul Gina pe aia, ce inervant e asa si Gina e tare necajita iti dai seama am vorbit cu ea la telefon si a zis ca va pe toate
Vi eu va

Teo
Perlute

Mergi la inceput

KAtia bine ai revenit galustei.
Nastasie daca ma vezi pe mes da un buzz lui Razvan
Anca asa ar trebui sa o dea cu capul Gina pe aia, ce inervant e asa si Gina e tare necajita iti dai seama am vorbit cu ea la telefon si a zis ca va pe toate
Vi eu va

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Ramy cam pe sapt viitoare imi fac testul ca aci testele trebuie sa le faci doar cu 5 zile inainte sa vina ciclu. deci mai am de asteptat pana sapt viitoare. Cu toate ca si pe mine ma mananca sa iau un test sa vad. dar ma gandesc ca daca iau acum test si fac si iese negativ numai ma oftic si ma tot gandesc ca daca totusi sunt dar nu am asteptat destul. Sper sa am rabdare pana sapt viitoare. Simtome nu am ca as fi ba am simtome ca mi-ar veni ciclu. Nasol.
Gina imi pare rau ca s-a inatmplat asa. Colega ta e o mare t... Probabil ca de geloasa ce e a facut asa ceva. Poate reusesti sa mai intri pe aici in weec.
Nastasie distractie placuta in weec si sa ai parte de soare sa poti sta pe afara sa mai lenevesti un pic la soare.
Katiapam distractie placuta in romania. Ce as veni si eu un pic acasa, poate la anul.
Noi azi am fost la vaccin. Ne-au facut-o cei de la gradi. ca trebuia sa mai ducem de la dr o foaie cu un vaccin si aia de la dr au constatat ca vaccinul ala copilul la facut inainte sa implineasca un an. Aci se face dupa un an. Asa ca azi a trebuit sa-l mai facem odata. Sa vedeti acum ce copil puternic o sa am cu atatea vaccine. MI-a fost asa d emila de el si nu l-as fi dus la vaccin dar daca nu-l facea poate nu ni-l mai primeau la gradi. Of. Sper sa ajungem si noi odata cu vaccinurile la zi ca aici vad ca tot apar altele de facut. Ultima data cand am facut vaccinurile (3 odata) au zis ca pana la 7 ani nu mai trebuie nici unul si acum uite ca a mai trebuit unul si cica mai trebe unul la 5 ani.
Pupici la toata lumea si la toti bebei.

Mergi la inceput