Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Nu stiu ce-am facut la mesajul dinainte, dar nu a aparut cum am vrut, de fapt nu a aparut deloc.

Anca, bun venit in club! Sarcina usoara in continuare si sa ai o bebelina sanatoasa!

Ramonel, aici sunt, sper ca nu m-ai dat iar disparuta!

Mai revin, cand mai am un picut de timp! Nu v-am uitat. De citit din urma n-am apucat nici acum.

Fetelor, va pup pe toate, fara exceptie si pe bebeii vostri.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by nastasie

ehheeee, la mine s-a adeverit fetelor marti 13.m-a mancat in cur sa fac modificari in sufragerie.ca era vecina mea acasa.parca ma tragea acolo.si hai sa mutam biblioteca.si ne-a alunecat fratilor.mi s-a spart combina, dar nu va zic era acolo aparat foto, camera, tv, dvd.singurul care l-am dat jos de langa combina a afost laptop-ul ca, cred, ca , cadea(scuze) odata cu combina.am avut totusi noroc de am spart numai combina si am rajgait parchetul in unele locuri.eu sunt julita pe maini.vedeti sa nu faceti ca mine.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

imi pare f rau dar lasa ca putea sa fie si mai nasoala treaba

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Of, Adriana, chiar ca ghinion!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Anca bine ai venit. Si eu am col scurt, nu mai stiu exact de cat, dar am reusit sa duc sarcina pana la 38 de sapt. De la 26 de sapt (cand mi s-a deschis colul din cauza stresului si a umblatului mult pe jos) am stat mai mult la pat. Dar am resit sa duc sarcina pana la 38, deci se poate. Stiu ca aveam contractii foarte des dar am luat no-spa. Asa ca poate ar fi bine sa stai mai mult in pat, daca se poate.
Pupam toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Ginadeci.....te pun absenta sa cand mi dor de tine, na!
Apai pe fetili astealalte leam pus deja ca vad ca nu mai prea bantuie pe aci
Adriana mie imi vi cu testu in mana clar!!!!!! Saptamana viitoare daca nu iti faci testul...nu stiu ce fac cu tine, zau asa
si ce mai ziceati?
MAi asa ma inerveaza ca tot apare alea cu filmuletele de la pampars, zau ca parca nu am loc in pagina
VA pe toate fara exceptie. Ore katia a ajuns in Ro?

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
Katiapam si Giulia au ajuns cu bine in ro,ne-a spus la mamicile de italia.
Nu cred ca se supara ca v-am zis
Noi am facut azi un vaccin si e tare rosie portiunea in zona injectarii,sa vedem cum va fi maine.
In rest suntem bine,ii mai ies Deliei 2 dintisori,o mai enerveaza cateodata,dar e vesela mai tot timpul.
Noapte buna tuturor

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata fetelor.
Daraban micutului dintisor sa iasa repede si bine.
MAi numai o , adica eu face curat in treburile barbatului, adica mam bagat ieri in balcon si nu mam mai vazut iesita, firarrrr, mei cate cuie, surubele si kkturi am mai gasit pe acolo de mam speriat , am aruncat cateva plase de gunoi si la ultima plase vine al meu in casa si tranteste usa si ii zic calma ce a patit si nervos imi zice ca a picat din plasa nu stiu ce si ca i leam aruncat toate nu e adevarat ca mai are ceva pe acolo
Stati asa ca acum ma apuc de casa si cand am sa arunc ma duc eu cu gunoiul sa nu mai vada el prea multe
VA pe toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Raportez o Diana care doarme,ca somnul e tare scump la vedere si o mamica zombi

Si azi implinim 3 saptamani de viata

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si eu raportez ca imi merge combina desi a cazut de la asa distanta.trebuie doar sa lipesc capacele alea de la boxe si sa inlocuies plasticul unde are afisaj.dar se aude parca mai bine ca inainte.insa ma doar buba de la mana de mor, mai ales cand conduc pentru ca se freaca de scaun cand schimb vitezele.diseara il pun pe razvan sa ma dea cu crema .va pup pe toate.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by anca81

Salutari tututor

Sunt si eu o viitoare mamica de printesa (Carla Alexandra) si ma incadrez ca si varsta in topicul vostru asa ca mi-ar placea mult sa ma primiti si pe mine.

Sarcina mea merge cam greu, din pacate am contractii dese si puternice, col scurt (dar inchis) de 20 mm si multe multe nelinisti si ganduri negre ca nu voi ajunge cu bine pana la sfarsit. Micuta mea este sanatoasa si grasunica, 600 g la 23 saptamani, jucausa si nazdravana , este cel mai frumos dar daruit de DD si ma rog zilnic sa aiba grija de ea si sa o tina in burtica pana la termen

dulce pe toate lumea si va doresc sarcini usoare si copilasi sanatosi!

O burtica mititica

23+ Carla Alexandrapoze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by kitzy

Neata!
Raportez o Diana care doarme,ca somnul e tare scump la vedere si o mamica zombi

Si azi implinim 3 saptamani de viata

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Tot inainte Dienuta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput