Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetelor.
Anca daca asa zici, cred ca trecem la franceza
Tuchi mam gandit ca bine nu e ca asa am patit si eu cu scurgeri rozalii....si pana la urma am ajuns sa stau in pat, dar nu am avut hematon, ai grija de voi.
Adriana super ca vati distrat, astept testul
Nastasie dupa ce mergi dupa Razvan sa te pui in pat s anu mai faci nimic
la toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by nastasie

ehheeee, la mine s-a adeverit fetelor marti 13.m-a mancat in cur sa fac modificari in sufragerie.ca era vecina mea acasa.parca ma tragea acolo.si hai sa mutam biblioteca.si ne-a alunecat fratilor.mi s-a spart combina, dar nu va zic era acolo aparat foto, camera, tv, dvd.singurul care l-am dat jos de langa combina a afost laptop-ul ca, cred, ca , cadea(scuze) odata cu combina.am avut totusi noroc de am spart numai combina si am rajgait parchetul in unele locuri.eu sunt julita pe maini.vedeti sa nu faceti ca mine.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

imi pare f rau dar lasa ca putea sa fie si mai nasoala treaba

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Ce mai faceti?

Eu sunt tot in criza de timp, nu mai am timp de nimic, sunt ingropata in hartoage pana peste cap. Cand zic ca le-am dovedit, apar altele si o iau de la inceput.

In week-end am fost la Breaza cu nasii nostri si a fost super, am mai luat si noi aer. Cand o sa am timp, v-am promis poze, dar nu stiu cand o sa mai apuc sa le pun.

De doua nopti Razvan doarme neintors, nici apa nu mai cere. Iar azi noapte a dormit fara suzeta, sper sa tina. Sa vedem acum...

Normal ca nu am avut timp sa citesc din urma ce-ati mai scris, desi am promis ca imi fac timp, o sa incerc zilele astea sa recuperez.

Am trecut mai mult sa va salut si sa va pup pe toate si pe toti, fara exceptie!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

din pacate visul nostru s-a transformat azi dimineata intr-un cosmar am pierdut ce-mi era mai scump, va doresc multa sanatate si sa dea Dzeu sa va tineti copii sanatosi in brate.
numai bine si poate , poate vreodata ma alatur si eu voua

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hera01

din pacate visul nostru s-a transformat azi dimineata intr-un cosmar am pierdut ce-mi era mai scump, va doresc multa sanatate si sa dea Dzeu sa va tineti copii sanatosi in brate.
numai bine si poate , poate vreodata ma alatur si eu voua

Hera, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat. Sa iti ajute Dumnezeu sa treci peste toata durerea pe care o simti acum si sa-ti dea, cand va fi momentul, un bebe frumos si sanatos! Cred ca sunt in asentimentul tuturor cand spun ca aici vei gasi oricand un umar pe care sa plangi si sa te descarci. Multa sanatate! Doamne ajuta!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Hera imi pare rau sa aud ca ai vesti proaste. Dar ce s-a intamplat? Lasa ca te va ajuta DD pana la urma sa ai un bebe. Pupici si aici sigur gasesti pe oricine sa te sustina.
Am trecut sa va salut. Eu iar fac de mancare. Si ieri toata ziua aproape am facut mancare is azi iar am de facut. Si am o carca de haine de calcat, iar pe la 2.30 merg la o cafea cu fetele de aici de la mine de la scoala. E super fain asa ca sunt toate natiile: poloneza, mexicana, din Panama, chineza, din Brazilia. E fain asa ca mai afli una alta si de alte natii. Ieri am avut un chef la scoala ca a fost ziua lui profa si fiecare a dus ceva de mancare. A fost fain ca am gustat din toata si foarte diferita mancarea. In afara de sushi am mancat de toate.
Pupici

Mergi la inceput

Hera imi pare sincer rau pentru tine. HAi, curaj si asteptam sa mai vina unul sa ne spui ca esti graviduta si ca sunteti bine. Pupici multi, multi, multi.
Gina multi multi multi numai la mine nu vi , hm....
Adrianamulti multi multi si ai grija ca de esti gravida sa nu cumva sa te faci ca mastodoanta de mine [27kg in plus]
Restul fetelor multi multi multi
Cred ca ne auzim dimineata ca iar mergem la plimbarica, pa pa

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari tututor

Sunt si eu o viitoare mamica de printesa (Carla Alexandra) si ma incadrez ca si varsta in topicul vostru asa ca mi-ar placea mult sa ma primiti si pe mine.

Sarcina mea merge cam greu, din pacate am contractii dese si puternice, col scurt (dar inchis) de 20 mm si multe multe nelinisti si ganduri negre ca nu voi ajunge cu bine pana la sfarsit. Micuta mea este sanatoasa si grasunica, 600 g la 23 saptamani, jucausa si nazdravana , este cel mai frumos dar daruit de DD si ma rog zilnic sa aiba grija de ea si sa o tina in burtica pana la termen

dulce pe toate lumea si va doresc sarcini usoare si copilasi sanatosi!

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Buna fetelor, cam umblati lela nu stiu cei cu voi.
Anca bine ai venit printre noi iti dorim multa sanatate si sarcina usoara, bebe sanatos!!!!!!!!!

Teo
Perlute

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca81

Salutari tututor

Sunt si eu o viitoare mamica de printesa (Carla Alexandra) si ma incadrez ca si varsta in topicul vostru asa ca mi-ar placea mult sa ma primiti si pe mine.

Sarcina mea merge cam greu, din pacate am contractii dese si puternice, col scurt (dar inchis) de 20 mm si multe multe nelinisti si ganduri negre ca nu voi ajunge cu bine pana la sfarsit. Micuta mea este sanatoasa si grasunica, 600 g la 23 saptamani, jucausa si nazdravana , este cel mai frumos dar daruit de DD si ma rog zilnic sa aiba grija de ea si sa o tina in burtica pana la termen

dulce pe toate lumea si va doresc sarcini usoare si copilasi sanatosi!

O burtica mititica

23+ Carla AlexandraTicker

Poze de la Viena

Mergi la inceput