Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (19)
Raspunsuri - Pagina 10
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Buna, fetele,![]()
![]()
![]()
, n-am mai putut sa mai intru, n-am mai avut timp.
Am nascut pe 22-04-2008, Maria Alexandra a avut 2.900 kg si 48 cm. Am nascut normal, bine, mi-au provocat nasterea cu oxitocina, dar oricum, mi-au pus perfuziile la 8.30 si la 15.20 o aveam pe mandra mea in brate. Destul de repejor, dureri, dar a trecut. Acum are aproximativ 3.600 kg si vreo 50-51 cm. Vineri merg sa-i fac vaccinul de o luna si sa o cantaresc din nou si s-o masor. Cea mai mare problema este ca o doare burtica rau si vomita mult, dar mi-a zis medicul ca atata timp cat se ingrasa, nu trebuie sa-mi fac griji. Sper sa intru mai des acum.
Va pup pe toate.
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02
Pupik de la Onyx si Vlad
mami deAlexandra Maria si
Vlad Gabriel James
Onix, felicitari! Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Si al meu a avut colici cand era mic, dar i-au trecut destul de repede. O sa fie bine!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Buna seara fetelor. Sa va traiasca bebeii mici sa cresca mari si sanatosi!!!!!
Adriana apai......
fac treispe-paispe aici si tu vi cu test negativ, pai asta ii treaba? Pai da mai iti dau reteta ..no...pai cand cand faci
sa ti gura cascata
sa iasa bebe cu gaura nu cu tzatza
.
Asa radea sotul meu de mine sa tin gura deschisa
ACum pe bune cica sotul trebuie sa isi doreasca foarte mult fetita ca influenteaza, la noi asa a fost , eram prieteni si zicea ca isi doreste fetita cand se insoara , no iaca fetita are![]()
VA
si sanatos sa fie orice ar fi

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Ne-am luat laptop, acum scriu la el.
Mi-a mai trecut supararea, cu toate ca la noi in birou e o atmosfera "foarte placuta", dar am zis ca pana la urma o sa-mi vad si eu interesul si o sa treatez si eu serviciul ca pe o sursa de venit si nu o sa mai pun la suflet toate rautatile. Sper sa si pot face asta. 

In rest, suntem bine. Piticul meu de o saptamana doarme si sta fara suzeta. Acum ca a venit calduraz la fiecare cate ceva suntem mai mult pe afara. In week-endul care a trecut am fost cu el la tara. Stiu ca am promis poze si de la Breaza, dar nu am avut timp sa le pun pe site. O sa incerc intr-o seara.
La fel, am promis si ca o sa citesc mai din urma, am citit un pic, dar o sa va raspund maine, ca trebuie sa imi notez la fiecare cate ceva.
Pana maine seara va pup pe toate si pe toti, fara exceptie! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
adriana_m spune:
Ramy ce m-am distrat
. Eu am crezut ca imi spui ceva cu datele, zilele, orele.
, ma si pregatisem de calculat ceva. Mortal. Pana la urma ce o fi o fi numai sanatos sa fie. O sa-mi mai fac totusi un test pe vineri sa fiu sigura. Si eu sunt dezamagita. Se pare ca trebe sa muncim mai mult.
Pupici
ramyteo spune:
Gina
pentru reusita lui Razvanel ca doarme fara suzeta

Adriana
iam zis si la Gina sa isi ia reteta
da cred ca nu o mai avut timp
Auzi , sotul meu e bolund rau ....cateodata in timpul "actiunii" ma face sa rad cu lacrimi ,nu pot sa scriu mai multe doar iti zic ca intro noapte sa apucat sa imi cante "LA multi ani"
era ora 2 noaptea si radeam ca inecatii
VA
pe toate.
Oare Nastasie? PE unde umbla?
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
adriana_m spune:
Gina felicitari pt laptop si pt Razvan ca a scapat de suzeta. E un lucru mare. Bine ca ti-a mai trecut supararea ca nu se merita sa te tot gandesti. Cel putin nu merita tipa aia sa-i acorzi atat de mult timp din viata ta. Ce a fost a fost si asta este.
Ramy sunteti mortali. La voi se poate sa mai fi iesit fata si ca voi sunteti 3 surori. La mine suntem sora si frate. Iar sotul mai are 2 frati sau socrul meu au fost vreo 7 frati. Deci numai baieti prin familie. Dar acum numai sa raman ca vad ca e cam greu. Simtome ca mi-ar veni ciclul nu am inca dar si testele ies negative. Pe mine inainte cu cateva zile bune ma doare capul si acum nu am nimic. E asta e. Sotul tot zice sa nu ma mai oftic ca avem timp. Mie nu-mi vine sa cred dar asta e.
Pupici la toata lumea
ramyteo spune:
Adriana....noi suntem 5 frati trei fete si doi baieti, la sot, sunt patru frati trei baieti si o fata
deci...si el si sorasa si inca un frate au numai fete
deci.....asta nu e o regula.
Asa ca nu te dezamagi si mai punel pe al tau sa te unga pe spate cu unguent poate daca cumva obosesti si te doare spatele de atata munca
si spor![]()

Hai ca glumeam sper ca nu te superi
ai putina rabdare poate nu e din prima , noi am lucrat la "proiectul" nostru din iulie pana la sfarsitul lui octombrie
si am zis ca tre al meu "acum daca nu am ramas anul asta mai incercam la anul" ehei si iaca ramansai
si noi cica faceam cu protectie ca am zis ca mai incercam si anul viitor
VA 
Teo
Perlute
adriana_m spune:
Ramy nu ma supar mai fata, esti culmea acum cica sa ma supar. Asa e ca poate trebuie sa muncim. Numai ca nu ma asteptam la asta si a fost un soc pt mine. Mama de ce mult a-ti muncit si voi. Eu nu stiu daca sunt in stare sa muncesc asa de mult. Nu stiu daca am asa de multa rabdare. Ma gandesc si la diferenta de varsta dintre copii. Si eu as vrea la anul sa merg aici la un master sau doctorat si imi facusem niste calcule. Acum incep sa nu se mai aplice si cred ca trebuie sa-mi schimb planurile cat de curand din cate vad. Am zis sa mergem intr-o excursie in Germania ca acolo a fost conceput Robert. Poate au aia ceva in aer
ca aici vad ca nu au nimic bun in aer. Of, azi sunt tare suparata, sper sa-mi treaca. S-au adunat asa de multe, of 
pupici
ramyteo spune:
Adriana hai sa te incurajez putin, sper.
Eu cand am vrut sa raman gravida am facut din disperare, sincer. in acel an imi murise mama, asta sa intamplat in aprilie si nu am mai rezistat, simteam ca cad psihic, simteam ca nimic nu mai imi trebuie, plangeam la lucru din senin, lucram si cand ma bufnea plansul imi puneam capul pe masina si plangeam pana nu mai puteam, ma trezeam noaptea si plangeam asa ca am decis ca un copil imi va schimba viata, un copil imi va acoperi golul ramas de suferinta, cand iam spus lui Tibi ca vreau un copil [inca mai gandeam
] a acceptat si neam pus pe treaba iti dai seama ca si noi am fost dezamagiti dar deja nu ma mai gandeam numai la mama , deja ma gandeam ca daca sunt gravida, daca nu, asa ca pana la sfarsitul lui octombrie cand am decis ca deja trecuse perioada accea nasoala cu "intru in casa si nu imi beau cafeaua cu mama "asa cum faceam de fiecare data cand veneam de la serviciu, nu mai aveam cui sai spun ofurile, mama lui Tibi , soacra dar atunci nu eram cununati mia zis ca de atunci poate sa fie in locul mamei dar.....mai multe dezamagiri ca nu era acceasi chestie, nu ascula ce ii spun, daca ii ziceam ceva ce ma doare....ma lua in deradere, asa ca....am preferat sa accept ca sunt singura si ca vreau ceva mic ca sa imi ocupe timpul" Asa ca atunci cand am ramas gravida am fost cea mai fericita finta de pe pamant nu ma mai gandeam asa mult la mama. Dupa ce am nascuto pe Teo eram foarte fericita si cu toate ca sarcina a decurs greu si nasterea grea....imi iubeam familia si cateodata gandul ma duce la mama , ma gandesc ce fericita era daca o vedea pe Teo, ca inainte de a muri zicea sa nu cumva sa ne casatorim pana nu se pune ea pe picioare sa fie cu noi si ca sa facem un bebe si sa aibe grija de el. Deci iti dai seama prin cate si cate am trecut, ma mir ca mai sunt pe pozitie
ca si acum sti foarte bine ca ne este foarte greu si inca ne va fi dar suntem fericiti ca avem un copil sanatos.
Cred ca mam lungit cu vorba, sper ca nu team plictisit si daca am facuto scuze.
Va
si rabdare mare......ca va fi bine

Teo
Perlute
adriana_m spune:
Of mai Ramy prin cate ai trecut. Imi pare rau ca ti-ai pierdut mama. Stiu ca e cel mai cumplit lucru care se intampla ca si sotul si-a pierdut mama si stiu cum a fost. Of doamne. Dar sa sti ca esti foarte puternica si uite ca ai trecut peste toate. Pe mine ma mai apuca cateodata asa depresiile. Dar am perioade. Eu nu lucrez aici ca nu am drept de lucru asa ca nu aduc banii acasa. Si cateodata cand stam mai prost cu banii ma simt asa de inutila in casa asta. Si tot timpul ziceam ca macar am facut un copil si macar sunt mama si am meseria de mama ca la asta ma pricep. Si acum cand vad ca nu raman imi vine sa-mi dau cu pumnii in cap ca uite nici asta nu mai pot sa fac. Asta m-a demoralizat complet ca nici nu ma asteptam la asta. De aia sunt asa de suparata.
Si stai linistita ca nu m-ai plictisit absolut deloc. Chiar mi-ai dat un pic de putere ca daca altii au putut sa lupte in conditiile tale atunci poate ma adun si eu si merg mai departe.
pupici multi de la mine

Alexandra Maria si
Vlad Gabriel James