Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (19)
Raspunsuri - Pagina 11
ramyteo spune:
Adriana hai ca ne luam de o mana si suntem bune ca si eu patesc ca mai cad asa im depresie , chiar am avut o perioada cam nasoala dar miam revenit
. Trebuie sa fim tari pentru puii nostrii
.
Nu te mai necaji , multi 

de la noi pentru voi
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti?
Eu sunt mai bine, vad ca la serviciu s-au mai linistit apele. De 2 zile "colega mea cea binevoitoare" nu a venit, ca a operat-o pe mama ei si si-a luat 2 zile de concediu. Se pare ca sefa mea i-a pus pe cei de la IT sa ma urmareasca numai o zi, dar nu mai conteaza, ca sa nu mai dau curs la interpretari, nu o sa mai intru de la serviciu pe forumuri, poate numai pe mess, din cand in cand, cand o sa mai reusesc sa-mi termin treaba. Acum, ca se apropie auditul ala, am fost tare prinsa si la asta lucrez, la diverse situatii si actualizat dosare. Dar destul cu serviciul meu! 

Razvan e bine, e in continuare fara suzeta, o mai cere el cand mai vede la alti bebei sau cand e suparat si isi aduce aminte de ea, dar i-am zis ca aluat-o un catel mic care nu putea sa doarma fara ea si nu mai avem titi. Nu stiu cat a inteles el, dar vad ca merge treaba. Singura chestie care nu-mi place e ca de cand am inceput sa plecam iar cu el prin week-end-uri si doarme cu noi in pat, nu prea mai vrea sa doarma acasa in patutul lui. Adoarme si daca se trezeste, incepe sa urle si trebuie sa-l luam cu noi in pat, numai asa se linisteste. Asa am patit si anul trecut, tot asa dupa ce am tot fost plecati cu el. Abia prin iarna se invatase in patutul lui. Sa vedem ce-o mai fi.
Nici nu am mai ajuns sa-i iau rezultatele la urocultura, daca s-au intamplat toate minunile alea la mine la serviciu, nici n-am mai indraznit sa ma invoiesc sa ma duc cu el, am sunat doar la dr. lui si nu am dat de ea, iar asistenta ei era in concediu 3 saptamani. Asa ca oricum, cand o sa ajung eu sa le iau, deja i-a trecut orice ar fi fost. Sper!
V-am promis ca citesc mai din urma si va raspund. Acum am reusit sa-mi fac timp si pentru asta.
Kitzy, pupici multi Dienutei, care e o scumpete! Sa creasca mare si sanatoasa! Ti-am vazut pozele, e superba, imi vine sa o pap toata! Iti tin pumnii sa treaca mai repede perioada noptilor nedormite si sa te poti odihni si tu! 

Katiapam, bine ai venit in Romania, sper ca va simtiti foarte bine. Pupici multi Giuliei si tie! 

Adriana (nastasie), ma bucur ca nu ti s-a stricat combina. Pupici multi lui Razvanel al tau! 

Anca, ce mai face nora mea? Tot nazbatii? Pupici multi la amadoua! 

Adriana_m, imi pare rau ca a trebuit sa faceti de 2 ori vaccinul!
Dar ce sa faci, dca altfel nu se putea inscrie la gradi? Si noi suntem in urma cu vaccinurile, nici acum nu l-am facut pe cel antivaricela, pe care l-am cumparat din februarie, dar daca a fost racit intr-una... 
Dar acum e bine, in sfarsit, asa ca o sa vedem cand ajungem sa-l facem.
Daca iti doresti neaparat un bebe2 fetita, eu iti tin pumnii sa se intample cat mai repede! 

Ramonel, si eu credeam ca alta e reteta! Pai pe asta o stiam si eu, dar noi am vrut baiat mai intai!
Mersi mult ca m-ai sustinut cu necazurile mele la serviciu, care sunt nimic pe langa ce ai trait tu pana acum. Pupici multi tie si lui Teo scumpa! 

Fetelor, acum va pup pe toate, fara exceptie si de acum o sa incerc sa tin pasul cu voi si sa intru mai des. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Gina 

si tie si lui Razvanel.
Ma bucur ca ne scri mai des si deh.....daca nu ne scri.....te sun
ca nu ma pot abtine![]()
Da unde o fi Adriana Nastasie? Chiar nu stie nimeni nimic de ea?
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
Neata fetelor.
Da cei cu voi? De ce nu mai scrieti? A venit vara?
VA
pe toate fara exceptie si cate o
si cate o
la fiecare
Teo
Perlute
ancadragoman spune:
Neata
Hai ca eu intru mai rar ptr ca am ceva de lucru si asta +Maria este greu sa mai intru si pe forum.
Noi suntem bine,ieri Maria a zis "mama" si binenteles ca ma lesinat.
Va pup pe toate si o zi buna
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ramyteo spune:
Felicitari!!!!!!!!!!!!pentru "mama"

Spor la treaba si ne mai auzim![]()
Teo
Perlute
daraban spune:
ciao fetelor
Cam greu,intradevar,mai apucam sa scriem,a venit varaaaaa
Eu cu Delia suntem mai mult pe afara,ca altfel m-ar obosi tare in casa.
Face muulte prostii cateodata cand isi pierde rabdarea,in casa.
Am tuns-oooo
,ca pe un baietoi.
E muult mai bine asa.Transpira saraca.
I-am mai cumparat si topogan cu piscina(cu bile)
E ff incantata,o pun in piscina si ma lasa in pace vreo juma de ora
,n-am treaba cu ea.
dana si
delia (11.03.2007)
nastasie spune:
aici sunt.nu ma dati disparuta.sunt super extra foarte ocupata si simt ca nu mai fac fata.m-am saturat.si sotul meu iar nu vine acasa si se fac 3 saptamani.sunt intr-o pasa proasta.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
ancadragoman spune:
Neata
Dana si eu vreau sa ii iau Marie piscina cu bile ![]()
Ramy multam ptr felicitari .Teo ce face?
Adriana imi pare rau ca nu vine sotul acasa si te cred ca nu mai poti.Razvanel este bine?
Acum sa ma laud si eu ,a dormit Maria de la 9 aseara pana azi la 8 
sunt f bucuroasa ca in sfarsit o dezvat de mancat noaptea
...si am mai avut o realizare zilele astea ,tati ne-a facut o surpriza mare ,in oct plecam in Spania 

Pupici si o zi buna
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
nastasie spune:
anca, saru mana, razvan este bine, il aduc in casa ca un purcel ca isi face baltoci pe la scara si isi baga masinutele pe acolo.nu va spun.direct in cada il bag cand intru.a fost si frumos zilele astea, a plouat doar un pic la noi.va pup.dau cafeaua si strig catalogul.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan