Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (19)
Raspunsuri - Pagina 12
adriana_m spune:
Nu ma puneti absenta ca sunt si eu pe aici. la noi e foarte urat azi afara, ploua de numa numa. Azi la gradi au vrut sa le faca la copilasi o petrecere afara in piscinute. dar se pare ca vremea nu a tinut cu ei. Este ultima zi a copiilor in clasa asta si cu educatoarele astea. De marti se schimba toti copii in alte clase si educatoarele la fel. O sa fie o intreaga nebunie pt toti copii dar sper sa se acomodeze repede. In rest stam prin casa dar asteptam weec ca avem unul prelungit ca luni e liber la toata lumea. Asteptam vreme frumoasa si sa iesim pe afara mai mult.
Pupici la toata lumea
kitzy spune:
Gina merci mult de urari!
Tie nu ti-o dau la papat c-o pap eu ![]()
Pe mine ma scuzati ca dau mai rar pe forum, ca nu prea ma lasa asta mica, doar in pauzele de somn mai intru pe net sa citesc ce s-a mai scris, de multe ori nu apuc sa postez nimic ca se trezeste si plange. Ce sa facem, sunt mici si ei nu stiu ca altceva sa faca ![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
ramyteo spune:
Fetelor astazi am vrut sa postez si din cauza reclamei aleia de la P. nu am putut scrie, eu o inchideam scriam doua cuvinte ...ea se deschidea asa ca am preferat sa inchid ,acum nu imi apare, ce bine![]()
VA
pe toate fara exceptie.
Nastasie ,
lasa ca trece cu multi
de la noi si timpul si pentru ca stiu ca iti vine "baibatu" mai repede acasa
fericito te mai
o data si nu ne mai fa sa stam cu inima si cu gandul la tine.
lui Razvanel.
Anca , ce sa faca Teo , ma minte fara dor si poate
miam pierdut telefonul de doua zile am intors casa pe dos si degeaba nul gasesc si gata si am intrebato pe ea si a zis ca e in dulap si imi arata unde e....vorba vine ca am scos toate hainele afara...nimic, radea si imi zice ca de fapt e in celalalt dulap asa ca leam scos si pe celelate si nimic si radea ca o "scrofosneatza" no ce sa mai fi facut mam pus si miam bagat hainele in dulap , dezamagita
si uite asa ...mai verific camera mica maine da....asa purificat.....toate luate la mana ca asa mam uitat si prin pat si sub si pe dulap si sub si poate daca le iau toate la mana poate il gasesc....poate
Gina unde esti?
si lui Razvanel
Adriana suparici lasa ca vine si la tine barza....ca o pun pe Teo sa se roage la DD ca astazi a fost o vreme ploioasa si a zis ca vrea afara asa ca iam zis ca tre sa se roage la DD sa ne dea putin soare si zicea "Doamne dami si mie putin soare"
si vreau sa zic ca acum dupamiaza chiar a iesit soarele si am iesit cu ea afara ![]()
flacauasului
Kitzy
printesei mici.
Daraban
galustelor, pai cred si eu ca stau cuminti daca leai luat topogan

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Neata
Hai ca eu intru mai rar ptr ca am ceva de lucru si asta +Maria este greu sa mai intru si pe forum.
Noi suntem bine,ieri Maria a zis "mama" si binenteles ca ma lesinat.
Va pup pe toate si o zi buna
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Bravo Mariei, pentru "mama"! Ce nora vorbareata am!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by daraban
ciao fetelor
Ramy ,eu numai o galusca am...Delia
dana sidelia (11.03.2007)
Scuze

ce dili sunt , nu stiu la ce mia stat capul. VA 
Teo Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by daraban
ciao fetelor
Cam greu,intradevar,mai apucam sa scriem,a venit varaaaaa
Eu cu Delia suntem mai mult pe afara,ca altfel m-ar obosi tare in casa.
Face muulte prostii cateodata cand isi pierde rabdarea,in casa.
Am tuns-oooo,ca pe un baietoi.
E muult mai bine asa.Transpira saraca.
I-am mai cumparat si topogan cu piscina(cu bile)
E ff incantata,o pun in piscina si ma lasa in pace vreo juma de ora,n-am treaba cu ea.
dana sidelia (11.03.2007)
Dana, si noi faceam la fel pana l-am dus la cresa, eram mai mult pe-afara. Dar si acum, cand il iau de la cresa, il duc direct in parc si mai intram seara la 8 - 8 jumate' in casa! Felicitati pentru tunsoare!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by nastasie
aici sunt.nu ma dati disparuta.sunt super extra foarte ocupata si simt ca nu mai fac fata.m-am saturat.si sotul meu iar nu vine acasa si se fac 3 saptamani.sunt intr-o pasa proasta.
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
Of, Adriana, te inteleg, adica stii ca si eu sunt la fel de prinsa! Iar cu sotul, cam tot asa e, ca sta numai la calculator, m-a innebunit, de cand vine acasa numai in ala e. Si e ca si cum n-ar fi acasa cu mine! Asa ca nu mai zic nimic! Pupici tie si lui Razvanel!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Neata
Dana si eu vreau sa ii iau Marie piscina cu bile
Ramy multam ptr felicitari .Teo ce face?
Adriana imi pare rau ca nu vine sotul acasa si te cred ca nu mai poti.Razvanel este bine?
Acum sa ma laud si eu ,a dormit Maria de la 9 aseara pana azi la 8sunt f bucuroasa ca in sfarsit o dezvat de mancat noaptea
...si am mai avut o realizare zilele astea ,tati ne-a facut o surpriza mare ,in oct plecam in Spania
Pupici si o zi buna
ancade
poze si filmulete
povestea nasterii
Anca, felicitari pentru prima noapte dormita a Mariei si pentru vacanta din Spania!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by nastasie
anca, saru mana, razvan este bine, il aduc in casa ca un purcel ca isi face baltoci pe la scara si isi baga masinutele pe acolo.nu va spun.direct in cada il bag cand intru.a fost si frumos zilele astea, a plouat doar un pic la noi.va pup.dau cafeaua si strig catalogul.
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
Adriana, si tizul lui face la fel, dar ce mai conteaza, bine ca oboseste si ne lasa si pe noi sa dormim toata noaptea! Mai nasol e ca doarme cu noi in pat, ca nu mai vrea in al lui!

Pupici lui Razvanel cel nazdravan (al tau)!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena