Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (19)
Raspunsuri - Pagina 13
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by adriana_m
Nu ma puneti absenta ca sunt si eu pe aici. la noi e foarte urat azi afara, ploua de numa numa. Azi la gradi au vrut sa le faca la copilasi o petrecere afara in piscinute. dar se pare ca vremea nu a tinut cu ei. Este ultima zi a copiilor in clasa asta si cu educatoarele astea. De marti se schimba toti copii in alte clase si educatoarele la fel. O sa fie o intreaga nebunie pt toti copii dar sper sa se acomodeze repede. In rest stam prin casa dar asteptam weec ca avem unul prelungit ca luni e liber la toata lumea. Asteptam vreme frumoasa si sa iesim pe afara mai mult.
Pupici la toata lumea
Adriana, succes cu acomodarea lui Robert in noua grupa la gradi si cu noile educatoare! Vreme frumoasa in week-end si sa va distrati!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Gina merci mult de urari!
Tie nu ti-o dau la papat c-o pap eu
Pe mine ma scuzati ca dau mai rar pe forum, ca nu prea ma lasa asta mica, doar in pauzele de somn mai intru pe net sa citesc ce s-a mai scris, de multe ori nu apuc sa postez nimic ca se trezeste si plange. Ce sa facem, sunt mici si ei nu stiu ca altceva sa faca
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
Bine, daca nu mi-o dai sa ti-o pap, macar sa gust un pic, pot?

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Fetelor astazi am vrut sa postez si din cauza reclamei aleia de la P. nu am putut scrie, eu o inchideam scriam doua cuvinte ...ea se deschidea asa ca am preferat sa inchid ,acum nu imi apare, ce bine
VApe toate fara exceptie.
Nastasie ,lasa ca trece cu multi
de la noi si timpul si pentru ca stiu ca iti vine "baibatu" mai repede acasa
fericito te mai
o data si nu ne mai fa sa stam cu inima si cu gandul la tine.
lui Razvanel.
Anca , ce sa faca Teo , ma minte fara dor si poatemiam pierdut telefonul de doua zile am intors casa pe dos si degeaba nul gasesc si gata si am intrebato pe ea si a zis ca e in dulap si imi arata unde e....vorba vine ca am scos toate hainele afara...nimic, radea si imi zice ca de fapt e in celalalt dulap asa ca leam scos si pe celelate si nimic si radea ca o "scrofosneatza" no ce sa mai fi facut mam pus si miam bagat hainele in dulap , dezamagita
si uite asa ...mai verific camera mica maine da....asa purificat.....toate luate la mana ca asa mam uitat si prin pat si sub si pe dulap si sub si poate daca le iau toate la mana poate il gasesc....poate
Gina unde esti?si lui Razvanel
Adriana suparici lasa ca vine si la tine barza....ca o pun pe Teo sa se roage la DD ca astazi a fost o vreme ploioasa si a zis ca vrea afara asa ca iam zis ca tre sa se roage la DD sa ne dea putin soare si zicea "Doamne dami si mie putin soare"si vreau sa zic ca acum dupamiaza chiar a iesit soarele si am iesit cu ea afara
flacauasului
Kitzyprintesei mici.
Darabangalustelor, pai cred si eu ca stau cuminti daca leai luat topogan
![]()
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Pai ce nu stii pe unde sunt? Tot cu treaba, cu piticul in parc, intram seara tarziu in casa si cam obosita, ca de multe ori adorm inaintea lui.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
Acum va pup pe toate mamicile si gravidutele, fara exceptie si incerc sa mai intru si diaseara. Acum ne pregatim sa mergem la mama si prin parc! Pupicei multi si piticilor vostri si burticutelor mici! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu la rondul de seara, dar vad ca azi n-a mai intrat nimeni de azi dimineata, cand am reusit si eu sa scriu.
Daca nu e nimeni, o sa incerc sa pun niste poze si filmulete noi.
Pupici la toate mamicile, gravidutele si piticilor lor! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

gina_butnaru spune:
Fetelor, am reusit, in sfarsit sa pun pozele si filmele de la Breaza in "Poze Razvan, mami si altele" si "Filmulete", daca vreti sa le vedeti.
Mai am si de la tara, de week-end-ul trecut, dar sa vad cand reusesc sa le iau de la fratele si de la sora mea, ca nu am avut apartaul la mine.
Va pup pe toate! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

ramyteo spune:
buna seara fetelor, cred ca pana la urma ....se inchide subiectul ca vad ca nu mai scrie mai nimeni, ce faceti meiiii, nu mai scrieti?
Va 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
daraban spune:
buna dimineata
vad ca a trecut si ziua de 26 mai si nu a mai scris nimeni pe aici.
A venit timpul frumos la noi si am mers azi pe-afara si seara la cina in oras,eu ,tati si Delia.
A fost f frumos.![]()
dana si
delia (11.03.2007)
kitzy spune:
Neata!
Poze noi-noutze la semnatura
cu ocazia ca am implinit o luna de viata.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
ancadragoman spune:
Buna
Ma scuzati ca scriu asa rar si accept bicele cu mare placere![]()
Am intrat sa ne laudam si noi cu primul nostru dintisor
si sa va multumim ptr felicitari.
Ne mai vedeti la ultimul link de la semnatura
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

si vreau sa zic ca acum dupamiaza chiar a iesit soarele si am iesit cu ea afara