Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (19)
Raspunsuri - Pagina 14
ramyteo spune:
Anca felicitari si pentru primul dintisor 
PAi ma bucur ca accepti bicele
ca iti mai dau daca mai vrei, nu e o problema ca pot sa iti mai dau ![]()
VA 

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
DAraban pai ai "tetita male" mei cum sa nu poti sa mergi cu ea la plimbare
stai numai sa mai cresca ca sa poti alerga dupa ea
ca eu alerg intruna si tot nu slabesc
va 

De ce nu ne dai sa vidiem cate o pozica cu galusca?
kitzy tia crescut galusca 

toata ca e tare dulcica.
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
MIKYCRIS spune:
buna fetelor
ce mai faceti?sper ca nu ati uitat de noi!
am lipsit din motive intemeiate dar azi sunt din nou alaturi de voi.
35+
MIKYCRIS
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
buna fetelor
ce mai faceti?sper ca nu ati uitat de noi!
am lipsit din motive intemeiate dar azi sunt din nou alaturi de voi.35+
MIKYCRIS
PAi ma bucur , sper ca esti bine , fetele nu mai prea intra pe aici , nu stiu cei cu ele , vrei sa le strigam? hai
Feteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

poate daca facem galagie vin si eleNoi te

Teo Perlute
adriana_m spune:
Am intrat si eu sa va salut. Nuam mai intrat ca am avut ceva probleme de sanatate. Inca nu stiu ce dar azi m-am programat la dr sa vedem cum putem afla ce pot sa am. bebe nu avem inca ca a venit ciclu. Acum nu ma mai gandesc la bebe ca au aparut alte probleme de sanatate si poate e mai bine ca nu am ramas luna asta. Sa vedem.
Va pup pe toate si pe toti prichindeii
katiapam spune:
salutare fetelor
bine v/am regasit
Adriana/m/multa sanatate,sa te faci bine repede
poate nu era inca momentul ai sa vezi ca vine bebeul curind
ramy/Miky/pupici comorilor
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
adriana_m spune:
Multumesc Katiapam de urari. Acum ma bucur ca nu a venit bebe ca intradevar nu cred ca este momentul. Inca nu e vb sa ma fac bine ca nu am inca un diagnostic si mie de ala imi e cel mai frica. Ieri am plans toata ziua de frica. Si acum numai cand ma gandesc ca ar putea fi ceva fff grav ma apuca plansul. Dar poate ma ajuta DD si nu o sa am un diagnostic asa de grav cum ma gandesc eu. sa vedem.
Pupici
katiapam spune:
dar ce au zis ca ai avea de te-au speriat asa? ai avut sintome de mult ca ai avea ceva sau dintr-o data te-ai simtit rau
nu trebuie sa-mi raspunzi daca nu vrei,nu ma supar,sper sa nu fie nimic grav
te pup
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
adriana_m spune:
Nu ma supar Katiapam stai linistita. Inca nu stiu ce este. Eu am diaree de foarte mult timp dar asta nu ma ingrijorat niciodata foarte tare. Dar acum am inceput sa fac cu sange asa din senin si asta m-a speriat. Am fost la dr si mi-a luat ceva mostre sa-mi depisteze sangele din scaun si mi-a facut si analize de sange. Acum astept o programare la coloscopie (de care mi-e groaza dar trebuie sa o fac ca cea mai sigura metoda de a depista orice). Acum astept rezultatele la scaun si la sange si apoi emrg la colonoscopie. hemoroid sau rana in rect nu este si de acee trebuie sa vedem cu colonoscopia ce e. Sper sa fie doar un hemoroid sau o rana si atat. Dar exista sanse de 5% sa fie ceva foarte grav. Sa speram ca nu ma incadrez in alea 5%. Doamne ajuta.
Va pup pe toate si sanatate multa
katiapam spune:
Adriana-doamne ajuta sa fie bine 
azi e rindul meu sa dau 

o seara faina
ticker 
de
Giulia (20/06/07)