Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (19)
Raspunsuri - Pagina 15
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
In sfarsit, am reusit si eu sa intru dupa lupte seculare care au durat cateva zile. Acum imi e din ce in ce mai greu sa intru seara, ca Razvan se culca foarte tarziu si s-a invatat sa doarma numai cu mine, la mine in brate sau in patul nostru, dar sa ma simta langa el. Cum il pun in patut, se trezeste si incepe sa urle si asa ne apuca ora 11:00 noaptea. Si acum ma gandesc ca vine concediul si tot asa o s-o tinem! 

Cand intru eu, deja nu mai e nimeni pe net si nu prea stiu cum sa facem, dar asta e, e bine si asa, ne raspundem in contratimp. ![]()
katiapam , La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si sa-ti traiasca printesa scumpa, sa creasca mare si sa fie sanatoasa! Sper ca nu e prea tarziu acum pentru urari! ![]()

daraban, La multi ani si tie, pentru 26 mai! (esti nascuta in aceeasi zi cu tatal meu!
) Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si sa-ti traiasca si tie printesa scumpa, sa creasca mare si sa fie sanatoasa! Sper ca nu e prea tarziu acum pentru urari! ![]()

Ramonel, pupici lui Teo!

Acum o sa mai citesc din urma si revin. ![]()
Va pup pe toate, fara exceptie! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Neata!
Poze noi-noutze la semnaturacu ocazia ca am implinit o luna de viata.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
kitzy, sunt super pozele, ti-am mai zis ca ai o scumpete si tu nu te lasi pana nu ti-o papa cineva intr-o zi!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Buna
Ma scuzati ca scriu asa rar si accept bicele cu mare placere
Am intrat sa ne laudam si noi cu primul nostru dintisorsi sa va multumim ptr felicitari.
Ne mai vedeti la ultimul link de la semnatura
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
Bravo! Ce nora dintoasa am! Tineti-o tot asa!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
buna fetelor
ce mai faceti?sper ca nu ati uitat de noi!
am lipsit din motive intemeiate dar azi sunt din nou alaturi de voi.35+
MIKYCRIS
Buna MIKYCRIS, cum sa uitam de voi? Ce-ti face printesica? Dar burtica? Mai ai putin. Cum te mai simti? Esti mai bine?
Va pupam,

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

bb_yasmi spune:
seara buna!!!
peste 2 luni jumate implinesc si eu 25 de ani.....atunci voi intra si eu in odiseea voastra!!!
pana atunci multi pupici de la o mamica fericita si implinita!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by adriana_m
Am intrat si eu sa va salut. Nuam mai intrat ca am avut ceva probleme de sanatate. Inca nu stiu ce dar azi m-am programat la dr sa vedem cum putem afla ce pot sa am. bebe nu avem inca ca a venit ciclu. Acum nu ma mai gandesc la bebe ca au aparut alte probleme de sanatate si poate e mai bine ca nu am ramas luna asta. Sa vedem.
Va pup pe toate si pe toti prichindeii
Adriana, multa sanatate si sper sa te faci bine cat mai repede!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by adriana_m
Nu ma supar Katiapam stai linistita. Inca nu stiu ce este. Eu am diaree de foarte mult timp dar asta nu ma ingrijorat niciodata foarte tare. Dar acum am inceput sa fac cu sange asa din senin si asta m-a speriat. Am fost la dr si mi-a luat ceva mostre sa-mi depisteze sangele din scaun si mi-a facut si analize de sange. Acum astept o programare la coloscopie (de care mi-e groaza dar trebuie sa o fac ca cea mai sigura metoda de a depista orice). Acum astept rezultatele la scaun si la sange si apoi emrg la colonoscopie. hemoroid sau rana in rect nu este si de acee trebuie sa vedem cu colonoscopia ce e. Sper sa fie doar un hemoroid sau o rana si atat. Dar exista sanse de 5% sa fie ceva foarte grav. Sa speram ca nu ma incadrez in alea 5%. Doamne ajuta.
Va pup pe toate si sanatate multa
Of, Adriana, Doamne ajuta, sa nu fie nimic grav, cum te gandesti tu!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
Eu am uitat sa va spun ca de mai mult timp ma dor picioarele, mai ales la incheieturi si am zis mereu ca o fi din cauza greutatii, ca m-am ingrasat foarte tare intr-un timp destul de scurt, dar de fapt, s-ar putea sa fie reumatism. Acum sa vedem, ca am facut mai multe analize si mai trebuie sa mai fac cateva miercuri si pe urma o sa aflu precis. Daca e reumatism, e cam nasol, ca de asta nu mai scap toata viata si poate trebuie sa urmez si tratament, ceva. Sa vedem, sper sa nu fie asa nasol!![]()
Va pup acum si incerc sa mai intru si maine seara! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

Poze de la Viena 

daraban spune:
ciao fetelor
Gina multumesc frumos de urari
si multa sanatate si tatalui tau!
katiapam LA MULTI ANI! multa sanatate si toata fericirea din lume alaturi de cei dragi!
La noi e tare cald si mie nu imi prea place.
Sper sa reusim in week-end sa mergem undeva sa ne balacim,ca e tare greu sa stai in casa pe caldurile astea.
dana si
delia (11.03.2007)
ramyteo spune:
Buna seara.
Adriana mam intristat pentru ca esti necajita , offfff , mai bine ca nu ai ramas acum gravida, te 

si multa sanatate!!!!!!
Gina multa sanatate si tie!!!!!!!!!!!!!
Katia 

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!Multa sanatate si fericire sa ai in viata alaturi de cei dragi tie!!!!!
MAi fete noi am stat azi afara si am lasato pe Teo sa se joace in nisip dar nu a trecut 10 minute ca mam uitat la ea si era rosie...aio.....la obrajori si am mutato la umbra da....acum am o neagra de fetita
e mai neagra ca mine
mie ciuda ca se bronzeaza tare repede
noi va 

pe toate fara exceptie
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Diana (24.04.2008)
si sa va multumim ptr felicitari.
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
35+