Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Apai eu aveam vreo doua saptamani de sarcina cand miam facut testul , no si a iesit pozitiv, dar no vezi tu.
Am trezut sa va salut si sa va zic noapte buna

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

ce faceti fetelor?pai pe ziua de azi nu ati mai semnat condica?
eu sunt tare suparata,dupa ce ca am atatea pe cap,marti cand am fost la dr. am aflat ca e posibil sa nasc in orice zi,ca nu duc sarcina pana la capat-adica in sensul de 40 sapt de sarcina,ca bebelusa mea e mica tare(1,300 kg),ca e pregatita de nastere si nu natural ptr ca pozitia ei nu e buna,in placenta sunt fragmente de la buricul ombilical,iar buricul ombilical e cam subtiat.
pai ce mai ca eu inebunesc,chiar e prea mult ptr. mine!
voi ce parere aveti?
33+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Mikycris imi pare rau, rau , rau Doamne prin cate mai poti trece, sper din tot sufletul sa fie bine
Mai avea cam 31 de sapt si mia zis un dr. ca copilul are 1,100gr si cand am mers la dr. meu mi-a zis ca nu stie de ce copilul e asa mic , mau bagat in sperieti si am plans cu toate ca eu eram la risc de sarcina si ma gandeam ca daca are copilul ceva. Am nascut la cam la 36 saptamani o fetita de 3,400gr si 51cm o grasuna putem zice si asta nu? Imi zicea o asistenta ca de o duceam pana la capat o faceam peste 4kg. Ce zici de asta? Dupa ce doi dr. imi zic ca bebe e mic am facut o mica huiduma si sa sti ca a fost bine si este.
Sa iti mai zic ceva , Teo a mea a fost intoarsa si pregatita de nastere de la 5 luni a fost tare rapida, gata de plecare dar am avut grija si cu ajutorul lui DD am dus cat de cat bine. LA 7 luni am si sangerat si inca am mai dus Atunci imi zicea ca de mai sangerez ma opereaza ca moare fata in mine si alte prostii no da nu a fost asa, am stat cat mai mult in pat si a fost bine.
Incearca sa nu te mai necajesti atata ca faci rau la bebe si ai sa vezi ca o sa fie bine.
Doamne ajuta!!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Ramyteo ma impresionat povestea ta si pot spune ca mia dat sperante.Multumesc mult,chiar aveam nevoie de asa ceva.Sa dea DD sa pot duce si eu sarcina macar pana la 36 de saptamani si bebelina mea sa aive macar 3 kg ca sa nu stam in spital si sa ii lasam surioara mai mare sa astepte acasa!
33+DILARA GABRIELA

MIKYCRIS

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

Ramyteo ma impresionat povestea ta si pot spune ca mia dat sperante.Multumesc mult,chiar aveam nevoie de asa ceva.Sa dea DD sa pot duce si eu sarcina macar pana la 36 de saptamani si bebelina mea sa aive macar 3 kg ca sa nu stam in spital si sa ii lasam surioara mai mare sa astepte acasa!
33+DILARA GABRIELA

MIKYCRIS

Iubita mea, linistestete si ai sa vazi ca o sa fie totul OK. povestea mea e mult mai lunga la felul cum am dus sarcina de patru ori am fost internata in spital, fost dr. de familie ma apasat pe burta ca zicea ca umblu numai dupa concediu medical, asta chiar cand mi sa intors fata ,asistenat dr. de familii lucra cu dr. gin . si ia trimis vb ca eu umblu dupa concedii medicale, dr. gin a urlat la mine, a fost ca la nebuni , plangeam ca o disperata, ca eu nu mergeam mult pe strada ca trebuia sa ma pun jos ca ma luat cu sagetaturi sub burta de nu mai puteam merge. Dupa ce ma facut cu ou si cu otet ma consultat dr. gin a zis, cam cu o fata picata, "pai sa intors deja, de asta te doare pe tine ca se impinge copilul in jos" no si uite tot asa , concediu de risc nu a vrut sa imi dea, zicea ca sunt altele care lucra cu gaze si mie care lucrez la croitorie nu imi da concediu, pai da dar si noi lucram cu gaze ca asa aveau acolo la presa si ieseam cu dureri de cap de vai vai , apoi am schimbat dr. de familie si am vrut sa il schimb si pe el , mam dus la alt dr. gin. care si-a pus mainile in cap si sa crucit, analize imi faceau si de 3 ori pe luna mai ales ca eu am si rh-ul negativ, calciul era scazut foarte mult, nu imi daduse calciu , fier si prenatal , apai sa inervat si mi-a zis , desii nu aveam 7 luni, ca din ziua aia nu mai am ce cauta la serviciu, cand am sangerat numai bine ca la urgenta lam prin tot pe dr. nebun, cand am nascut la fel, iti dai seama ce placere 15 ore a durat travaliul si 11 fara pic de lichid. Cu doua perfuzii facute.
Am fost cam ca o mamaliga pe timpul sarcinii si a trecut, cu greu da a trecut.
Iti scriu toate astea ca sa te mai incurajez cat de cat ca am impresia ca dr. astia sunt obsedati, zau asa. Multe mamici aud planganduse ca dr. le zic ca au bebe mic, ehei da nu e chiar asa, daca la 7 luni ai 1.300gr de acum pune mai mult de un kg. pe luna, dr. cel bun mia explicat asta si a avut dreptate, iti dai seama ca la 7 luni ziceau ca teo are 1.100gr si la 36 sapt, cam 8 luni si vreo 3 zile, a avut 3.400gr., nici ei nu stiu cu precizie doar zic si ei si am impresia ca se iau dupa circumferinta capului cand calculeaza greutatea, no iaca Teo a avuto de 36cm deci a fost mare zic eu.
Asa ca ....CURAJ
Noi va trimitem multi sa fiti sanatosi , mari si frumosi
No mam intins cu povestea mea de numa scuze

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Fetelor hai sa va aratam si noi film nou
http://www.youtube.com/watch?v=RhCeuetSHJw
VA pe toate si va doresc duminica placuta!!!!!!

Teo
Perlute

Mergi la inceput

buna fetelor!
si azi activitatea e tare slaba aici!
eu vin cu poate asa va ajunge mirosul pe la nasuc si mai scrieti si voi
33+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Ramyteo tare trista povestea ta cu sarcina dar datorita BUNULUI DUMNEZEU ai reusit sa duci sarcina pana la capat chiar daca multi au intervenit si ti au facut viata mai grea.
Sa stii ca tu chiar mai facut sa vad mai bine lucrurile adica sa fiu mai optimista si ptr. asta iti multumesc din suflet!
33+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Miky-curaj mare ca va fi bine,nici nu ma gindesc sa ai parte de o suferinta d-zeu te va ajuta,fi increzatoare
si eu am avut prin luna 6 ceva probleme si contractii si avea abia 500 gr eram disperata la gindul ca s-ar pute intimpla ceva cu fetita mea si dupa vizite la 2 spitale intr-o zi au gasit ce sa-mi dea si a fost totul ok,eu am trecut de termen si a avut 3,500 kg acum are 9 kg
ai va vezi ca va fi bine,te imbratisez cu drag
(p.s.inca mai astept vreo poza cu voi,nu am uitat)

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Fetelor hai sa va aratam si noi film nou
http://www.youtube.com/watch?v=RhCeuetSHJw
VA pe toate si va doresc duminica placuta!!!!!!

Teo
Perlute

Ramy-ce scumpa e printesica ta
a crescut mult

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput