Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare
Kitzy-e tare dulce Diana
are buzele rosii si frumoase tare,toata e o dulceata
Gina-distractie placuta
Adriana-m-bafta la munca sa vina fetita repede
Nastasie-cum mai e?
Anca-Ramy-va trimit cite un pupic
scuzati lipsa sint cam ocupata
in curind ne auzim din Ro

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deja vati hotarat? BAi ce rapida , bravo tie!!!!!!!!!!!!!!!!! SA dea DD sanatate si mult noroc!!!!!!!
MAi dupa o sapt poti sa iti faci testul de sarcina.
Anca asa e si ficamea , golasa cred ca ai vazut pozicile de la Strei in chilotei si maieu si batea un vant afara ........da nu mi sa racit. la printesa
Da Kitzy mam gandit eu ca a fost mai rece in camera da totusi am zis ca poate , no , mai sunt mamici care cred ca le este frig bebicilor si ii infofoleste saracii de ei...aio. la printesa
la toate.
Anca am uitat sa iti zic, da mei am gasit da radeam ca proasta si am zis ca sa mai dau o data si inca o data si inca o data , nu imi venea sa cred, in prima faza am crezut ca ati si scris deja, cand am citit ca Kati se plangea ca fata plange noapte....mai stai asa ca parca faza asta a mai fost o data

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katiapam

salutare
Kitzy-e tare dulce Diana
are buzele rosii si frumoase tare,toata e o dulceata
Gina-distractie placuta
Adriana-m-bafta la munca sa vina fetita repede
Nastasie-cum mai e?
Anca-Ramy-va trimit cite un pupic
scuzati lipsa sint cam ocupata
in curind ne auzim din Ro

ticker
mamicądeGIULIA

Katia asa deci, smechero ce invarti tu
Sa dea DD sa ajungeti cu bine

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ramy/cred ca ai gresit
ai incurcat borcanele

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

MAi intra pe cap 18 si acolo scrie Anca "poftiti domnisoarelor la cap.19" no si dai clic sa vezi unde te duce

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Ramyla o sapt dupa contact sau dupa ce trebuia sa-ti vina ciclu? ca mie ciclu trebuie sa-mi vina abia la sfarsitul lunii si parca nu as astepta atat. In fine, nu cred ca mai raman asa de usor de data asta, ca cu robert odata am uitat si noi de protectie si a si aparut copilul. dar la al doilea am auzit ca ar cam trebui sa muncesti nitel. Asa ca incercam s amuncim in fiecare seara.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

katy, abia acum astept una bucata sot.e pe drum.asa ca va spun luni cred ca cel mai bine.
adriana, felicitari.sa dea dd sa fie sanatoasa si sa iasa ce va doriti.eu stiu ca testul se face si la o saptamana din ziua cand trebuia sa-ti vina.adica daca ti-a venit luna asta sa zicem pe 1 mai si luna care vine ar trebui pe 1 iunie poti face testul si pe 10 iunie.sunt teste care arata si daca ai 3 zile de sarcina.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Ehei , lume noua Nastasie pe unde umblasi maica
Adriana stai asa ca sa iti zic , aseara ati facut? Bine astepti o saptamna si poti afla acum sunt teste care la 7 zile dupa procreere iti arata daca esti sau nu gravida, stiu sigur ca mia luat Tibi unul , nu acum nu va speriati no si gata ce mai poti sa ramai si din prima eu am muncit la Teo cateva luni asa ca....chiar daca stai pe ganduri am vazut test care se face si la 10 zile, no cum vrei tu acum eu sunt mai curioasa din fire

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu stiam ca de la 10 zile dupa ciclu, adica daca astept o luna si vezi ca nu ti-a venit inseamna ca s-a prins nu?ca altfel daca nu trece 1 luna de la ciclu de unde stii ca s-a prins ca poate vine nu?
ati inteles ce am vrut sa zic?

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Am inteles fetele cum e cu testul. Multam' frumos. Eu probabil ca o sa merg prin magazine sapt viitoare si ma uit ce scrie pe teste cam la cate zile poti sa faci. La Robert mi-am adus aminte ca am facut inainte sa trebuiasca sa-mi vina ciclu si mi-a iesit pozitiv. Acum cum o fi. Probabil ca trebuie sa muncim ceva. Asa ma gandesc ca asa am tot auzit si dr ginecolog tot asa mi-a zis ca s-ar putea sa nu mai fie asa simplu ca la primu. Noi avem de gand deocamdata sa muncim apoi o sa vedem ce o mai fi. Orice sa fie numai sa fie si sa fie sanatos. Acum trebuie sa am grija sa nu iau vreo pastila perioada asta daca tot mergem pe treaba asta cu bebe. Multam' fetele ca mi-ati raspuns asa promt. Trebuie sa fiu mai calma si sa am rabdare. eu nu prea am rabdare din fire si sunt foarte curioasa de obicei.
pupici

Mergi la inceput