Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Ramyam vazut filmuletele cu pustoaica ta si e tare comica in cel cu marketul(somnoroasa),sportiva in cel din fata blocului si cel mai tare VORBESTE GERMANA!Bravo Ramy,felicitari!-ai o pustoaica tare frumoasa si desteapta!
la amundoua.
33+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Katiapam iti multumesc pentru incurajari si ma bucur ca totul sa rezolvat si Giulia a fost o grasunica la nastere.Cu fiecare incurajare sunt din ce in ce mai optimista si va multumesc din suflet.
In privinta pozelor ce sa spun,e cam greu cu cumparatul unei camere ,cablu ptr telefon nu am....nu as vrea sa crezi ca sunt rautacioasa.
Giulia ce face?Tu?
33+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu am scuza de ce am lipsit.mi-a venit sotul.a ajuns vineri la 10 seara si a plecat acu vreo 3 ore, pe la 13.sunt trista, ca nu mi-a ajuns timpul si astazi e si duminica si simt ca trece timpul greu pentru ca nu am alta activitate ca sunt doar eu cu fimiu, insa de maine sper sa treaca mai rpd ca voi avea de lucru.nu stiu sigur daca va veni we urmator dar daca nu reuseste urmatoarele 2 va veni sigur.
offf, inca o saptamana noua cu alergatura multa.saptamana asta am si toate darile de platit.am sa revin maine dupa ce citesc si din urma.va pup pe toate.o duminica placuta in continuare.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Miky-Giulia e o fitoasa la mincare,nu vrea nimik mai nou
facem razboi cind vine ora mesi,ma dispera si ma chinui sa o fac sa manince,depinde de zile dar in general nu prea vrea cu toate ca ii fac la prinz si cina zi de zi altceva sa o fac sa pape dar razboiul e acelasi
in rest toate bune,maine mergem in ro doua saptamani amindoua
ne facem de cap
Nastasie-o saptamina usoara iti doresc
cine a dat

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

katy, am sarit peste cina

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Of mai Mikycris imi pare rau sa aud dinastea. dar eu zic sa te linistesti ca o sa fie bine. Si eu am avut ptobleme cu sarcina. La 6 luni era sa pierd sarcina ca mi s-a deschis colul mai mult de jumatate din cauza la efort (am avut nunta si licenta in perioada aia). Nu iti spun prin ce am trecut atunci. Dr imi spunea tot timpul ca intre 26 de sapt si 32 de sapt e foarte rau sa nasc ca s-ar putea sa nu traiasca ca nu i s-au dezvoltat plamanii. Si tot timpul imi zicea sa stau cuminte sa trec de 32 de sapt macar. Am stat foarte mult in pat. Aveam contractii in fiecare zi. Numai pe no-spa am stat de atunci. Si pana la urma am reusit sa duc sarcina pana la 38 de sapt. A fost miculut (2.900) dar a fost bine. Eu zic ca o sa fie bine pana la urma doar ca trebuie sa te mai linistesti sa sa stai prin pat mai mult. Tinem pumnii sa fie bine si cu ajutorul lui DD o sa fie bine.
Vai mai Ramy prin ce ai mai trecut si tu cu sarcina. Dar uite ca acum Teo e mare si frumoasa si desteapta. Sa-ti traiasca.
Pupici la toata lumea si dau o cafea sa abia ce ne-am trezit si noi si sunt tot cu cafeau sa ma trezesc mai bine.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

ce faceti fetelor?pai pe ziua de azi nu ati mai semnat condica?
eu sunt tare suparata,dupa ce ca am atatea pe cap,marti cand am fost la dr. am aflat ca e posibil sa nasc in orice zi,ca nu duc sarcina pana la capat-adica in sensul de 40 sapt de sarcina,ca bebelusa mea e mica tare(1,300 kg),ca e pregatita de nastere si nu natural ptr ca pozitia ei nu e buna,in placenta sunt fragmente de la buricul ombilical,iar buricul ombilical e cam subtiat.
pai ce mai ca eu inebunesc,chiar e prea mult ptr. mine!
voi ce parere aveti?
33+

MIKYCRIS

imi pare f rau ,dar daca stai linistita o sa fie totul bine ,eu am avut colul deschis de 28 de saptamani si abia am nascut la 39 si 3 zile

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

Fetelor hai sa va aratam si noi film nou
http://www.youtube.com/watch?v=RhCeuetSHJw
VA pe toate si va doresc duminica placuta!!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Nu mai radeti ma de ea ca vb mai bine in germana decat in romana

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

buna dimineata

Am facut o mare prostie, dupa ce am avut cateva teste pozitive in mana (vreo 8/9) aseara pe la 10 noaptea m-a mancat in ....ca pe maimuta si am zis , hei mai am un test ia sa-l fac si pe ala(testele digitale de la Clearblue )si mi-a aratat ca Nu sunt insarcinata)
La noi a fost foarte cald ieri si am baut ff multe lichide , se poate ca urina sa nu fi fost foarte concentrata?
Ami vine sa ma au cu capul de pereti, mare tuta mai sunt !

Mergi la inceput

Hera si eu am avut dimineata teste pozitive si seara clear blue negativ ...stai linistita si mergi sa faci un test de sange ca este cel mai sigur

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput