Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Mady cum fu vremea la gratar? Ca uitasem sa te intreb
Liniste multa p-aci, neneee...Ati plecat toate la gratar?
Au la hodina si relas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Valdut dragutz,

Alex 0hoooo, ce de par, ce de ochi frumosi, ce de baiat mare, da' si ce de mincare frateeeee

Adrian

Sanatate Anutei, Teodorei, lui Alex, lui Victor (n-a trecut nici acum?) si tinem pumnii Iarinei.
Sper sa nu fi omis vreun bebe bolnavior dar sanatate tuturor si sa nu mai fiti nici unul bolnavior, ca grea e boala, of.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Fetelor dragelor daca vreti sa va alergati cu atita spor .... mergeti la sala si urcati pe o bicicleta sau pe o banda si dati acolo din picioare pina va trece ....

Io daca veniti cu gind de alergatura nu viu ... ca nu poci. Si de venit de fapt vin ca sa va prezint ce copil destept frumos si cuminte am si ca sa vad ce scoateti si voi pe taraba .... io il vind la metru daca va intereseaza ca la kilograme ies in pierdere .... si nu il insor cu nici una dintre albinute .... il tin numa pentru mine ... nu-l dau la insurat nici cind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by gabi78

Fetelor dragelor daca vreti sa va alergati cu atita spor .... mergeti la sala si urcati pe o bicicleta sau pe o banda si dati acolo din picioare pina va trece ....

Io daca veniti cu gind de alergatura nu viu ... ca nu poci. Si de venit de fapt vin ca sa va prezint ce copil destept frumos si cuminte am si ca sa vad ce scoateti si voi pe taraba .... io il vind la metru daca va intereseaza ca la kilograme ies in pierdere .... si nu il insor cu nici una dintre albinute .... il tin numa pentru mine ... nu-l dau la insurat nici cind!

Elena M.&Adrian Atit de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Florin-a un pentru albinutza sa se faca bine.

Elena M.&Adrian Atit de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

seara buna!

raportam copil vaccinat. am scapat pana pe la 2 ani ... cred. a plans ... si a plans ... dar mai mult pt ca dr venise cu cei 2 copii ai lui si aia ii invadasera terenul d-lui matei. cel mic are 1 an si 4 luni. n-am vazut asa un copil!! nu stie sa mearga, el fuge!! zici ca-l intorci cu cheia. cand l-a vazut matei, a intrat in blocaj. statea, se uita la el cum fugea prin casa, rasturna jucariile, muta scaunele ... si iar fugea. s-a urcat pe masa, sub masa, pe canapea, sub canapea. matei a incercat sa fie prietenos, sa-l pupe, ii dadea mingea sa se joace ... ala nu ... trage-i pumni, fugi cu jucariile ... dupa ce au plecat, am respirat usurati. mama a zis: eu de un copil ca ala n-as vedea singura!! sotul: tataaa ... asta a intors casa cu curu'n sus in 2 min?? si matei ... era atat de fericit!! mergea prin casa si ma ajuta sa strang jucariile. si-a luat mingea in primire si se juca frumos cu ea. radea ... chiuia.

gabi78 posesivooo!!! stai linistita ca eu n-am de gand sa alerg. noi putem sa mergem la pas. si poate asa avem si noi sanse sa ne vedem ... intr-un final.

sanatate la puiuti!

aaa ... am vazut dansatorul vladut si cretul alex si isteata si cooperanta maria!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

florin-a bine ca sunt doar dintii, delia de la ei si aciditatea data de ei se irita la sange la fund,si intradevar face mai moale si mai des

azi avem 2 maselute noi, primele 2 maselute, de 2 zile e cu febra , scaune mai moi, maraiala, si greva foamei generala , oooff ce or avea copii mei , si ala la un an a luato rara cu masa de tot acum si ea...., mie groaza sa ajung iar la dr so cantaresc, sper macar sa fi ramas la kg pierdut si sa nu fi scazut mai mult, maine sau poimine mergem la dr sa vedem ce zice, lasam febra pe seama dintilor, banuim o reizbucnire a inf urinare, sau om avea iar gatul varza

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

io am fo p-aici da is cam imprastiata, nu pot sa ma adun sa scriu un mesaj.

Vazut poze cu Vlad dansator si iarba verde de acasa de la Diana si cu Alex la pescuit.

Sanatate lu Ana mica!

Tinem pumnii pt maine pt Iarinuta.

Si bravo pt maselutele lu Ana. Da cum ies maselele astea? se vad bine inainte sa iasa sau doar e gingiuta latita?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

quote:
Originally posted by paxela

florin-a bine ca sunt doar dintii, delia de la ei si aciditatea data de ei se irita la sange la fund,si intradevar face mai moale si mai des

azi avem 2 maselute noi, primele 2 maselute, de 2 zile e cu febra , scaune mai moi, maraiala, si greva foamei generala , oooff ce or avea copii mei , si ala la un an a luato rara cu masa de tot acum si ea...., mie groaza sa ajung iar la dr so cantaresc, sper macar sa fi ramas la kg pierdut si sa nu fi scazut mai mult, maine sau poimine mergem la dr sa vedem ce zice, lasam febra pe seama dintilor, banuim o reizbucnire a inf urinare, sau om avea iar gatul varza

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Offfffffff Alexa!
Sper sa nu o luati de la capat cu tot calvarul Tinem pumnii ca maine sa fie ok totul si febra sa fie doar de la maselute si pitica Delia sa nu mai trebuiasca sa ia saci de medicamente. Felicitari pentru maselutele noi!

Pupam tot stupul sa fuga bolile si sa vina doar vestile bune si sa se faca bine toti bebeii bolnaviori ca sa poata participa la marea adunare din 1 Iunie.

O seara minunata va dorim tuturor! Somnic usor si vise pufoase!

PS: Multumim pentru aprecierile la adresa dantzausului. Inca nu m-am prims daca o sa fie roker sau ...

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

quote:
Originally posted by ioanaradu
cel mic are 1 an si 4 luni. n-am vazut asa un copil!! nu stie sa mearga, el fuge!! zici ca-l intorci cu cheia. cand l-a vazut matei, a intrat in blocaj. statea, se uita la el cum fugea prin casa, rasturna jucariile, muta scaunele ... si iar fugea. s-a urcat pe masa, sub masa, pe canapea, sub canapea. matei a incercat sa fie prietenos, sa-l pupe, ii dadea mingea sa se joace ... ala nu ... trage-i pumni, fugi cu jucariile ...

Desi parintii suntem pasnici de felul nostru, cu un astfel de copil m-am ales si eu. Inca nu alearga in picioare, dar compenseaza de-a busilea.

Ca sa va faceti o parere - venim cu trenul in Bucuresti, primise o canuta frumoasa cu pai, cu capat insurubabil... ii dau pe tren sa bea apa, in 30 de secunde desface capacul si imi toarna apa pe jos . Ajungem acasa, fundul iar varza din cauza dintilor, fuga la farmacie, iau cutaden - ambalaj metalic. Il cere, i-l dau (fereasca DD sa nu ii dai ce vrea sau sa ii iei din mana ce are ca se lasa cu scandal monstru), in 30 de secunde avea gaura fix in mijloc nici n-a mai trebuit sa il desigilez la cap. Casa a intors-o cu susul in jos cam in 2 ore, a desfacut si geamantanul mai repede decat reuseam eu sa adun de jos si sa le pun la loc, a facut stiva si scutecele din pachet pana l-a ales pe cel potrivit, la fel servetelele umede... pe unde se catara si pe unde se strecoara nu mai spun, enumar sumar cataratul pe vitrina, pe scaune sub masa din bucatarie, face tractiuni (la propriu, cu mentinerea pozitiei cate 3-5 secunde) pe orice - dulapul din bucatarie, mobilierul pe care e pus televizorul, biroul meu, etc; bagatul pe sub si dupa fotolii, si - ultima pasiune - ascunsul lucrurilor mici, in special ciorapii pe care si-i trage din picioare, in diverse locuri unde le gasesc doar daca il vad cand le ascunde - sub cuvertura de pe canapea, dupa pat, in careva jucarie, in cutii de hartie (mai nou trebuie sa le verific inainte sa le arunc), sub tastatura mea, in spatiul de bagaje de la carucior sau tricicleta... A, sa nu uit, stie sa desfaca orice tip de ambalaj de cosmetice in mai putin de 30 de secunde, deja am gramada turnate pe teava...

Nici eu nu prea rezist cu el asa, tocmai de aia ii permit de multe ori sa isi faca de cap... sa vedem cum se va manifesta teraba asta mai tarziu (hm, imi vine in minte cuvantul "rasfat")

Edit: la un an cand am fost la medic si m-am plans ca inca nu umbla, mi-a zis sa il pun jos sa vada ce face... concluzia medicului: ar merge, dar il duce creierul mai repede decat il duc picioarele, asa ca nu are echilibru... inca nu vreau sa stiu cum o sa fie cand o sa umble ca lumea.

Si da, sa nu uit, e genul care fura jucariile altora si nu le da pe ale lui ieri dup-amiaza in parc a ingropat in nisip jucariile unui alt bebe dar nici cu ale lui nu s-a jucat... mi-e si rusine cand face de-astea, eu nu inteleg atitudinea lui

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput