FIV in Ungaria 38

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

intru mai rar
pt. cine vrea sa ne vada la 6 lunite la semnatura!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor,

estradiolul de azi ziua a 9 a fost 482, sper sa fie bine !

Pussi - superbe fetite ai, sa ti traiasca !

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

PUSSI ce mari si frumoase sunteti
PAMY vezi ca e molisitor, asa m-am uitat si eu prin albume. Sa te ajute Bunul Dumnezeu sa ajungi cat mai repede si x4
CRISSIS multi , iar in ceea ce priveste infiatul, eu zic sa nu te grabesti. Esti foarte tanara.
pentru toate fetele, caci iar suntem pe pag.2

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Adela infiatul nu este pentru mine cum este pentru majoritatea, o ultima varianta de a avea un copil. Chiar daca voi infia un sa nu crezi ca voi renunta la ideea de a da nastere unui copil. Voi continua lupta la fel ca si inainte. Dar repet deocamdata doar vorbim si ne interesam. Pup mamica si flacaii!!!
Pussi cred ca m-am uitat de 10 ori numai astazi la poze. Sunt minunate tustele tale.
Va pup pe toate !!!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Daria si cati foliculi pe care dr. se bazeaza ai? Oricum estradiolul se interpreteaza si in f-tie de nr. foliculilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Dragele mele, va salut pe toate. Cand l-am sunat prima data pe dr. Zadori, mi-a dat asistenta lui sa-mi fac o serie de analize.Am reusit sa obtin prima programare in 6 august, dupa ce i-am spus ca am toate rezultatele analizelor indicate. Ce ma sfatuiti, sa-i mai trimit prin email analizele ? Nu mi le-a cerut.
Voi, cele care ati trecut prin asta ce parere aveti ?
Toate analizele sunt in limite normale (cred): FSH - 10,7; LH - 9,61; PRL - 24,5; Estradiol - 38; TSH - 2,383; Astept parerea voastra. Multumesc frumos. Va pup pe toate, sunteti minunate.

Mergi la inceput

Moniland - ieri ziua a 11 a (calculam gresit eu, cu o zi in urma) am avut estradiolul 775 si la eco 7 foliculi pe ov. si 7 pe stangul, cu dimesiuni de 20, 19, 17, 16, 15, 14, 12 mm si mai multi mai mici in jur de 9 mm; nu pot spune sigur pe cati se bazeaza ca nu mi a spus, ceea ce e clareste ca o parte din ei sunt goi, dar e greu de spus care, eu banuiesc ca cei mai mari;asta e situatia , Maica Domnului sper sa ma ajute, sa fie bine si pt. mine in final; cert este ca de cand mi a bagat si menopurul ma doare burta, ieri m a durut mai rau, imi simt ovarele marite, dar asta e. dna dr. a zis ca asa si trebuie sa fie ca e de bine; continui pana luni cu aceleasi doze si luni la eco+ estradiol dar la ora 12;de asemenea am vazut ca de ieri dim. mi a aparut o secretie transparenta, sticloasa, dna dr. a zis ca e bine si asta ca inseamna ca am inceput sa ma desinhibez, cam asa ceva;acum cu Dumnezeu inainte !

ce voiam eu sa va intreb fetelor,ce perioada min. si max. de abstinenta trebuie sa aibe sotul inainte de ziua punctiei cand va da si el proba pt. fertilizare ??????am uitat sa o intreb pe dna dr. si dansa nu mi a zis, o fi la fel ca la spermograma ??????

pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

daria, abstinenta ca la spermograma. Dar luni cand va intalniti iti va zice. E bine ca a mai crescut estradiolul si sigur va mai creste. Secretia de care zici e din cauza hormonilor.

Mergi la inceput

Moniland - mersi pt. informatii, sper, sper sa fie bine si in final sa ii pot darui fiului meu un fratior sau o surioara !

te pup si bafta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Buna fetelor!

Din pacate astazi, ziua 10 de la ET s-a transformat in ziua 1 de CM, deci primul FIV la Debrecen cu Dr. Bodnar a fost nereusit . Asta este, mergem mai departe, doar ca ma framanta o intrebare, CUM ESTE MAI BINE, SA INCEP SA MA PREGATESC DE URMATORUL FIV SAU POT FACE O PAUZA MAI LUNGA PANA LA AL DOILEA FIV ??????????? CE-MI RECOMANDATI? CREDETI CA, CONTEAZA PERIOADA DINTRE FIV-URI SAU NU ARE NICI UN FEL DE IMPORTANTA????? SI NU MA REFER LA BANI, CI DIN PUNCT DE VEDERE MEDICAL.

Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie!

Cami

Mergi la inceput