FIV in Ungaria 38

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Scamiy stai linistita .Asta nu intelegeam nici eu.Trebuia sa simt ceva sau nu trebuia, sani tari sau sani moi ?Eu am avut tot felul de dureri de burta ciudate mai ales in ziua 5- 6.Dar defapt acolo nu mai era nimic.Erau dureri de la punctie.Unele fete care raman au dureri de CM, altele nu simt nimic.Cu simtome ,fara simtome se poate sa fie sarcina se poate sa nu fie. Deci nu te mai gandi la simtome.Asta ie ,trebuie sa avem rabdare.Cand iti faci BHCG?

pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Crisis,

Am inteles ca in cazul meu s-ar putea face FIV, dar nu se congeleaza eventualii embrioni ramasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Sima1 intrebam de simtome dupa ET deoarece data trecuta cand am ramas insarcinata pe cale naturala, au inceput sa mi se intareasca sanii si sa ma doara cam de prin ziua 20 a CM, iar astazi sunt chiar in ziua 20 a CM si simt asa vag o tensiune in sani. Nu mai stiu ce sa cred, poate difera simtomele de la o sarcina normala la un FIV si nu-mi ramane decat sa astept pana pe 5 iunie pt. BHCG. Tu esti o draguta oricum si iti multumesc pt. sustinere

Andicu, La multi ani de 11 luni pt. bebe Filip, sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Tabitha chiar nu stiu despre legaruta dintre hep B si FIV. Stiu femei care au ramas natural fiind purtatoare de virus heb B si a fost ok. Bebe face tratament imediat dupa nastere. La mine a fost un caz fericit ca am scapat de virus.
Leny ai primit plicul? Elmasi l-a primit de ieri si i l-am trimis lunea trecuta si tie marti.

Catelusa mea are de aseara 9 pui. Sunt super scumpi si nu ma mai pot dezlipi de ei. Deci sunt "bunica".
O alta veste ar fi ca ne gandim sa adoptam un copil. Deocamdata doar vorbim si ne interesam, dar ....nu se stie. Asta nu inseamna ca renuntam la visul de a concepe un copil, dar sunt sigura ca nu am face diferente si ca ne-am descurca.

Va pup pe toate ca deja vin musafiri sa-mi vada puiutii!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Andicule multumesc! Sper sa ma lamuresc pana la urma si daca nu va fi in ungaria imi intind antenutele mai departe, mi-a intrat cuiul sa imi iau tratamentul din afara!!! Pupicei speciali lui Filip !
Julia ti-am raspuns la PM!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

CRISIS-FELICITARI pentru catelusa ta,sa stii ca imi place cum gandesti.Nu stiu ce se intampla dar inca nu am primit plicul poate ajunge ma greu inca il astept.

PUPIK LA TOATE FETELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

KLU1973 - la primul FIV am avut 2 saci embrionari goi si mi-a recomandat Zadori sa fac analize genetice: cariotip ca sa vedem cauzele. Se recolteaza sange de la ambii parteneri si dupa 3 saptamani ai rezultatele. Eu mi le-am facut la Facultatea de medicina din Timisoara la catedra de genetica. Se fac numai in cente universitare. Au costat 300 ron si acum se pot face si la BIOCLINICA dar nu stiu cat costa.
Pentru ca rezultatele nu indicau probleme de cromozomi, Zadori a spus ca ma incadrez in cele 5 % de defecte de laborator.
In alta ordine de idei, nu toti embrionii sunt viabili si pregatiti sa se dezvolte si atunci natura rezolva problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Mutumesc mult de tot miha3 !

O sa ma interesez in Bucuresti unde se fac astfel de analize ....

Bafta multa tuturor celor care sunt in focuri si incredere celor care se gandesc sa incerce !!!

fiecare cu steaua lui ....

klu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

Pupici la toata lumea.Ieri am fost la a doua intalnire cu dr Zadori,prima data am fost pe 8 mai.Nu am scris de atunci pt.ca am fost putin derutata.La prima consultatie eram putin stresata ptr.ca nu stiam cum este acolo.Va mutumesc voua fetelor de pe forum pentru faptul ca am ales sa merg la Szeged.Dr.zadori mi s-a parut un om minunat.Dupa ce a citit toate analizele si investigatiile facute in tara in decurs de 7 ani mi-a facut ecografie si nu prea zicea mai nimic.Eu eram cuminte cu toate ca imi venea sa il bombardez cu intrebarile.Ma gandeam eu in sinea mea ca la a doua consultatie nu mai scapa.Dupa ce a rasfoit dosarul de nu stiu cate ori,mi-a zis ca in ziua doua de CM sa fac niste analize hormonale:fsh,lh si prolactina.Am facut analizele si m-a chemat pe 27 mai ,adica ieri iar la Szeged.Ieri i-a facut si sotului meu spermograma si mie iarasi ecografie si dr. Zadori ne-a spus ca din punctul lui de vedere si eu si sotul meu suntem perfect sanatosi.Am ramas nedumeriti,nu am mai stiut ce sa zicem.Am cazut de comun acord sa mai asteptam ,nu stiu ce ,macar 3 luni.Dr.Zadori avea chef de glume si ne spunea sa profitam de vara si sa nu ne mai gandim atat la faptul ca nu avem copii.Nu mai am cuvinte,nu mai stiu ce sa cred...A ramas ca la CM din luna iulie sa imi fac analizele hormonale,iar in august sa merg la szeged ptr. fiv
Crisis,nici nu stiu ce sa iti spun sa treci pe prima pag. la mine:scrie in pregatire primul fiv la Szeged,dr.Zadori
adaca ieri la clinica am luat un album de poze sa ma uit peste el si de cine crezi ca am dat: de Caius si Darius.Sunt niste frumosi,cred ca ei mai frumosi din tot albumul.
Pupici la toate fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

intru mai rar
pt. cine vrea sa ne vada la 6 lunite la semnatura!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput