FIV in Ungaria 38
Raspunsuri - Pagina 17
Moniland spune:
Daria, din cate stiu eu selectia foliculilor se face pana in ziua 6 de stimulare. Apoi cei care s-au selectionat incep sa creasca. Fiecarui folicul matur (cu ovocit) ii revin ~ 300-400 pgr/ml de estradiol. Asa poti sa faci un calcul aproximativ de cate ovocite vei avea.
Deci, acum la crestere, foliculii incep sa secrete mai mult estradiol.
Bafta!!!!!
Tabitha spune:
Moniland, Sima 1
Va multumesc pentru opiniile voastre. Ce sa ma fac insa cu Hepatita B pe care am contacta-o? O sa fie vreun doctor de acord sa-mi faca FIV in conditiile astea???
crisis81 spune:
quote:
Originally posted by Tabitha
Moniland, Sima 1
Va multumesc pentru opiniile voastre. Ce sa ma fac insa cu Hepatita B pe care am contacta-o? O sa fie vreun doctor de acord sa-mi faca FIV in conditiile astea???
Tabitha
Si maine e o zi
Eu am avut hepatita B. Se trateaza dar virusul poate ramane in corp pt cativa ani. La mine a ramas 7 ani.
Va pup si plec!!!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
andicu spune:
Laura Ioana, ii fac baie in cada mare de la 10 luni,
dar nu tot timpul; cateodata ii pun cadita mica in cada mare, ca sa mearga mai repede; si nu i-am fiert apa niciodata.
Multumim de aprecieri,
!
Tabitha, ai rezultate super la hormonale!ce n-as da sa am si eu FSH-ul tau (suntem de-aceeasi varsta), dar nu l-am avut asa niciodata!de Hep.B nu stiu sa-ti spun; o sa fie bine de data asta, TREBUIE! 
Anto, nici eu nu am auzit de Puregon la unguri; nu prea cred ca-l folosesc in tratamente, cel putin nu la Kaali.
Noi azi am implinit 11 luni !!!
si daca doriti sa vedeti ce mari suntem, avem poze noi la semnatura!

Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni! 

www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Julia75 spune:
Anto, am gasit o pungulita de reclama de la farmacia din Szeged de unde am cumparat eu toate medicamentele, are si doua numere de telefoane pe ea, incearca sa suni (daca ai pe cineva sa vorbeasca in ungureste) si intreaba si de puregon si de reteta si orice altceva ai nevoie. Kabay Patika, tel:+36-62-420763, +36-62-550995. Ei tin tot feluri de medicamente ce trebuie la FIV, pe toata lumea aici trimitea doctorul din Szeged. Sper ca te ajuta. daca n-ai pe cine sa-l rogi sa sune, zi si sun eu.
Julia
10+
scamiy spune:
Ginger00, nu stiu de ce, dar nu-mi pot activa PM-ul, asa ca am sa-ti scriu aici pt. ca nu este nici un secret, translatoarea din Debrecen se numeste Maria si nr. ei de tel. este 0036305850061. Nu are un tarif anume, doar ca o sfatuiesc pe prietena ta sa-i dea cate ceva (ex. 2000 - 3000 FT) dupa fiecare intalnire. ii doresc multa bafta prietenei tale.
Sima1 multumesc de galerie, incerc sa fiu optimista doar ca faptul ca nu am nici un simtom ma cam pune pe ganduri. Poate reusesc fetele care au ramas insarcinate prin FIV sa-mi explice cam ce simtome au avut dupa ET, mai mult tinand cont ca sunt in ziua 5 dupa ET.
dariaioanaxx spune:
Andicu- pupici tie si nazdravanului, e tare haios ! la multi ani !
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
Tabitha spune:
Crisis81: oare trebuie sa astept sa dispara virusul si abia mai apoi sa fac FIV? Ca daca e asa, vai de capul meu...
Andicu: degeaba rezultate super la hormonale daca nu pot face FIV din cauza Hep. B.
Acum 3 ani aveam FSH-ul sub 6 (5 si ceva) dar aveam LH-ul mai mare...
Pupici tuturor si sa avem bafta...
crisis81 spune:
quote:
Originally posted by Tabitha
Crisis81: oare trebuie sa astept sa dispara virusul si abia mai apoi sa fac FIV? Ca daca e asa, vai de capul meu...
Andicu: degeaba rezultate super la hormonale daca nu pot face FIV din cauza Hep. B.
Acum 3 ani aveam FSH-ul sub 6 (5 si ceva) dar aveam LH-ul mai mare...
Pupici tuturor si sa avem bafta...
Tabitha
Si maine e o zi
Nu cred ca trebe sa astepti atata. Virusul e inofensiv, boala e rea. Tre sa fi sigura ca ai numai virusul nu si boala. Daca el e in corp si e inactiv nu te deranjeaza cu nimic.
pup
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...