FIV in Ungaria 38
Raspunsuri - Pagina 16
sima1 spune:
Tabitha felicitari pt hormonale.Eu zic ca sunt super.Mult succes.
cum stai cu naturistele?
antosit spune:
quote:
Originally posted by antosit
Buna fetelor!
Ajutati-ma si pe mine va rog cu niste raspunsuri: In Ungaria se gaseste puregon - pen?Daca da cat costa, ce gramaj are si daca este necesara/acceptata reteta din romania?Eu fac fiv in tara dar as vrea sa imi iau medicatia din Ungaria...
Multumesc anticipat!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
Anto

"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
Moniland spune:
Daria, ca sa fi sigura ca totul merge bine cu stimularea, cresterea estradiolului trebuie sa fie intre 40-100% zilnic. Bafta!
Laura Ioana spune:
Andicule
sar’na pt aprecieri! Si tu ai o frumusete de copil! Si ce-mi plac comentariile de la fiecare pozica
Si Thea are pestisorul ala pt rontzait codita. De la ce varsta ii faci baita in cada mare? Noi inca fierbem apa![]()
Adaca
multumim! Sa inteleg ca ceilalti doi au inimile date?
Ce copii frumosi ai! Cei mari sunt gemeni? Cum se inteleg cu bb Rares? Ce simpatici cum si-au ingramadit ei toate ghetutele pt cadouri de la mos Nicolae
Criss
multumesc. Chiar ca e o minune iubirea mea!
Liana
calatorie placuta! Meriti sa te odihnesti...te astept cu vesti!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
adaca spune:
Laura Ioana da, cei mari sunt gemeni. Nu au inimile date, dar m-am gandit ca Rares e mai aproape de varsta printesei Thea![]()
![]()
Nici o problema, o lasam pe Thea sa aleaga 

Dar sa stii ca o i-au aici la noi in Banat. Ce zici?
Gemenii se inteleg de minune cu Rares. Toata ziua l-ar pupaci, il tot intreaba daca manaca si el te miri ce mananca ei.
De la baietii mei pentru micuta ta multi ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
lyloo spune:
Buna fetelor,
Eu sunt o incepatoare in ceea ce priveste FIV, l-am contactat pe d-l ZADORI prin e-mail si spre surprinderea mea mi-a raspuns foarte prompt. As dori sa-mi raspundeti si mie la cateva intrebari. Mi-a dat o lista de analize pe care trebuie sa le facem in prealabil (aveti idee cat costa analizele?). Ma intrebam care clinici sunt bune pentru asa ceva .... eu sunt din Severin. Voi la cat timp ati fost programate pentru FIV de la prima intrevedere?
Va pupacesc pe toate si sa auzim numai e bine!
Julia75 spune:
Sima1, inca o luna si vi si tu la gravidute. Ma bucur ca te-ai revenit de tot si poti sa reincepi. Sa fie cu noroc!
Raluca75, cel putin 3000 euro sa aveti la voi. In care oras faci FIVul? Vezi pe prima pagina sunt pensiuni, sau chiar si cu apartament (cel putin la Szeged)pot sa te ajut. Si din Ungaria mai poti sa scrii si sa intrebi. Bafta multa!
Leny2007, mult succes!
Antosit, imi pare rau nu stiu de Puregon ca n-am folosit, nici reteta romaneasca n-am incercat.
Lyloo, eu am fost in februarie la prima intalnire, peste 2 zile puteam sa ma apuc de anticonceptionale si in martie deja faceam FIVul. Am cheltuit in ~500 lei pe analize acasa.
pe toate fetele luptatoare
Julia
10+
Julia75 spune:
Lyloo, vezi ca sunt din Tg-Mures, asa ca nu stiu cum te ajuta informatia: secretia, papanicolau am facut la spital de stat cu trimitere era gratis, testele de sange la un laborator particular contracost. Intreaba pe medicul tau de familie unde poti sa faci, si care poti sa faci pe gratis, daca iti da trimitere.
Julia
10+
dariaioanaxx spune:
Moniland- mersi pt. informatia legata de estradiol, am citit si eu asta, dar ma intreb aceasta crestere de cel putin 40/zi trebuie sa fie din prima zi sau dupa 6, 7 zile de stimulare ? am mai citit de fete care aveau in jur de 100 estradiolul in ziua 6 si aveau doza mai mare de 100/zi, oricum astept sa vad acum ce va fi, pt. ca pana acum am avut doza minima de puregon; sper din tot sufletul sa pot ajunge sa fac ET ul si sa nu fac vreo hiperstimulare urata, apoi daca am trecut de asta, Dumnezeu ma va ajuta si in continuare !
pupici
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !