FIV in Ungaria 38

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Salutari, dragele mele voi stiti cat de mult mi-am dorit eu aceasta sarcina si cat de greu am obtinut-o (4 fiv) acum am uitat de toate nu topai toata ziua de fericire ca sunt gravida pt ca imi este foarte rau, am niste greturi cum nu imi inchipuiam ca exista, stau cu geamurile la toata casa deschise pt ca nu suport nici un fel de miros frumos sau urat iar cu mancatul e o adevarata provocare dar cel mai rau este ca am greata de telefon, foarte rar nu vomit dupa ce vb la telefon asa ca va dati seama ce sufar.
In concluzie vreau sa va spun sa nu renuntati la visul vostrul, cand nu va asteptati o sa se realizeze.
Inca nu mi-am reparat calc. si faptul ca nu ma simt prea bine nu ajuta, abia astept sa ma mut si eu la odisee stiu ca si acolo sunt niste tipe super dar nici pe voi nu o sa va parasesc, va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna fetelor!
Ajutati-ma si pe mine va rog cu niste raspunsuri: In Ungaria se gaseste puregon - pen?Daca da cat costa, ce gramaj are si daca este necesara/acceptata reteta din romania?Eu fac fiv in tara dar as vrea sa imi iau medicatia din Ungaria...
Multumesc anticipat!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

cris - multumesc din suflet pt. cordeluta, tocmai am primit o , si chiar eram sa fac injectia cand mi a dat plicul , a fost o surpriza f. placuta si de bun augur sper !
magduta - pupici
acum sa va spun cate ceva si despree mine - am fost vineri si azi la monitorizare, si situatia nu e prea roz dar cu ajutorul lui Dumnezeu sper ca va fi, adica am 4 folculi pe ovarul drept si 5 pe ovarul stang, dar nu toti sunt buni, si destul de multi mici, doza de pana acuma a fost mica de 100 u.i. puregon/zi, pt. ca dna dr. a vrut sa vada ce se intampla cu foliculii aceia care erau goi, dar se pare ca n au crescut mai mult decat erau dar n au crescut nici aia care sunt buni, in fine, mi a marit doza la 200 u.i./zi si sa vedem si estradiolul de azi ce va arata;

pupici si bafta tuturor !

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna, dragele mele.

Mi-am luat azi rezultatele la analize si iata cum arata:

anticorpi HCV – negativ
antigene HBsAg – negativ
anticorpi anti HBs - > 500 mUI/ml
HIV – negativ

Si hormonalele facute in ziua 3:
TSH: 1,79 (normal 0,3 – 5,0)
LH: 3,8 (normal 1,5 – 8,0)
FSH: 6,7 (normal 3,0 – 12)
Prolactina: 14,4 (normal 5 – 35)

Am transmis doctorului aceste rezultate; a zis ca dpdv hormonal stau f. bine, dar sa fac analize ca sa vad daca am viraemia in sange in ceea ce priveste virusul hepatitei B, dat fiind ca se pare ca am avut Hepatita B si ca acum am anticorpi formati.

Voi ce ziceti de aceste rezultate?
Precizez ca am 32 ani.

Va multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Tabitha, ca la carte
Daria, e bine ca ti-a marit doza. In a cata zi de stimulare esti? Sa ne zici estradiolul. Si cum si-a dat seama care sunt bunic si care nu sunt buni?
Tuculucu, ce frmos trebuie sa fie. Sa ne zici daca se adevereste cu sexul.
miha, si eu as accepta starile de greata dar cu bb in burtica. Ha ca nu mai dureaza mult si pe urma te poti bucura de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca75_13 spune:

La mine se apropie data de intalnire cu domnul dr.si am mari emotii(03.iun.).
Eu nu pot intra zilnic pe net. Si cand citesc din urma am inima stransa sa vad cum mai "stau" fetele. Cand vad suferinta... imi amintesc prin ce am trecut (4 esecuri- IAD) dar si cand "vad" imi place tare tare mult si imi da speranta.
In legatura cu plecare suntem in ceata. Nu stim cati bani sa luam la noi, nu stim unde o sa satm, stim doar ca plecam pe 01.iunie. Noi suntem din Constanta si avem ceva de mers. O sa mergem cu trenul. Sper sa ne descurcam, de aceea plecam asa devreme.
Va pup pe toate si sa ne dea Dumnezeu ce ne dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Buna fetelor!
Am si eu o rugaminte pentru fetele care au facut sau fac FIV la Debrecen: as avea nevoie de numele si numarul de telefon al translatoarei de acolo.O prietena vrea sa mearga acolo dar nu stie deloc ungureste.V-as ruga sa-mi trimiteti prin mesaje private.Va multumesc si va urez multa baftala toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

BUNA FETELE!

Am revenit,m-am impacat cu ideea asa ca nu are rost sa fiu trista.Acum astept rezultatele sa vedem cauzele si cum speranta moare ultima tot mai cred ca DD imi va implini dorinta.
KLU1973-Legat de analizele genetice:se fac pentru a determina cauzele genetice,boli sau malformatii congenitale.Eu exemplu cu fiv-ul de acum am 3 sarcini oprite din evolutie,clar nu se cunosc cauzelepe langa analizele care le-am facut,dr.meu mia recomandat sa fac geneticile si eu si sotu plus biopsia(eu)astea ar fi singurele care nu le-am facut si care pot duce la cauza opririi din evolutie.Darrrr....sa speram ca totul va fi ok,dar........totusi trebuie sa aflu cauza sa pot sa mai incerc un FIV si ultimul.VA PUPIK pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

scamiy

ma rog pt tine si iti tin pumnii sa ai un BHCG mare .Bebeii sa se lipeasca tare,tare de mamica lor.

Dariaioanaxx iti doresc ovocite de calitate.Multa bafta.

Cele gravidute Tuculucu,Miha,Julia imi dati speranta ,iar atunci cand scrie-ti despre voi imi transmite-ti bucurie si zambesc.

Raluca 75 13 Multa bafta.

Leny ,Klu Mult succes in continuare.
Astazi am fost la nea Bodnar si pot sa incep FIV 4 in iulie.Nu mi-a dat anticonceptionale.Oare nu trebuia? Voi ce zice-ti? Mi-am amintit cand am ajuns acasa.

pt toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Moniland-da, sa speram ca va fi bine in final dar numai cu ajutorul lui Dumnezeu va fi asta ! ovarele mele apar ca niste ovare polichistice si in afara de asta apar ca si cum deja ar fi fost stimulate pt. ca aveam in jur de 7 foliculi restanti sau chisturi foliculare destul de mari intre 12 -19mm cel mai mare, care bineinteles ca nu mai au activitate hormonala si sunt goale, estradiolul din prima zi fiind 33; estradiolul de azi dimineata a fost 105, dupa 6 zile de stimulare a cate 100 u.i ./zi;

pupici tuturor

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput