FIV in Ungaria 38

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

saluty!

Cris-nu am primit plicul,o sa incerc la posta desi e recomandat si ar fi trebuit sa-mi puna avizul in posta,dar poate ajunge mai tarziu,oricum iti multumesc sper sa-l primesc si sa-mi poarte noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

crisis iti multumesc mult.La fel iti doresc si tie sa dea DD sa avem visul implinit ci tmai repede posibil. sper sa o primesc repede.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leslie spune:

Draga Julia,
Felicitari ,in primul rand pt sarcina,sa-ti dea Dumnezeu tie si tuturor copii sanatosi .
ma bucur foarte mult ca mi-ai raspuns.Spune-mi,te rog un FIV simplu ce inseamna? Mi-ai spus ca dupa ce ma duc la dr cu analizele ,fac un tratament cu anticonceptionale.Aici am o problema:eu nu le suport deloc.Am mai incercat sa iau si mi s-a facut atat de rau,dupa o saptamana am inceput sa vomit in fiecare zi(si erau unele din cele mai slabe- Linette). Apoi, eu stau destul de aproape de Szeged ,pot sa fac naveta ,ca sa nu mai dau bani pe cazare? Si mai am o intrebare ,de care sincer mi-e :nu-l cunosc deloc pe dr.Zadori,crezi ca e bine sa ma duc asa la necunoscut?fara sa ma duc trimisa de cineva?(nu stiu-un doctor sau altcineva pe care-l cunoaste?-am explicat inainte cum am ajuns sa-i scriu)
Acum mi-e somn,ma duc sa ma culc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Leslie, multumesc de urari. Mi-ar fi cam greu sa-ti explic eu tie despre FIV simplu si alte metode, dai o cautare in Google pentru fertilizare in vitro si poti sa citesti sute de pagini sa te lamuresti. Eu m-am gandit sa nu te ia pe nepregatite ca de exemplu daca si sotul tau are probleme cu spermograma atunci o sa va trebuiasca si ICSI (dai google), care te costa inca ~600 euro. Sa nu faci probleme ca nu-l cunosti pe Dr. Zadori si nimeni nu te prezinta, acolo nu e ca la noi ca te duci intotdeauna cu pile si plic. Si eu si inca sute de fete din Romania ne-am dus acolo fara sa-l cunoastem si fara sa ne tina cineva de mana. E un doctor tanar si simpatic, o sa-ti placa. Inca ceva, o sa te simti ca acasa cand te duci acolo, din 7 cupluri care asteapta in sala de asteptare 5 o sa fie din Romania. Problema ta cu anticonceptionale sa-i explici din start si sigur are el alta solutie, sa nu te doara capul pe degeaba. Daca locuiesti aproape e norocul tau, poti sa faci naveta si scapi de o cheltuiala in plus, eventual stai numai o noapte dupa ET (embrio transfer), sa nu pleci direct la drum.
Pana te apuci de tratament dai Google pentru informatii despre FIV, o sa vezi cand termini cu tratamentul poti sa dai doctorat din FIV, te faci experta. Bafta, si daca mai ai intrebari sa zici numai.

Julia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

leslie Bine ai venit ! Iti dorec muuta bafta! In ceea ce il priveste pe nenea dr. nu iti trebue nici o recomandare catre el, iar daca vrei sa-l vezi cum arata si cat de frumos e, te poti uita la pozele mele ca am atasat una cu el.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Salutare tuturor!

In primul rand vreau sa le spun fetelor care ne-au dat vesti proaste ca sunt alaturi de ele.

Eu am reluat legatura cu Peter Kovacs si am stabilit ca pe la sfarsitul lui septembrie sa ne vedem pt FIV #2. O sa incep anticonceptionalele in curand, pentru a putea planifica 'excursia' din timp. A spus ca e ok sa le incep cu cateva luni inainte. Singurul lucru pe care trebuie sa-l fac inainte de a incepe pastilele e sa-mi fac analizele hormonale. Am vorbit si cu sefa mea si a spus ca nu e nici o problema sa-mi iau liber pt a merge in Ungaria. Mi s-a luat o piatra de pe inima, pentru ca vreau mult sa pastrez slujba asta.
O sa va tin la curent.

Mult succes tuturor!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

buna tuturor!

Sima1 nu-mi vine sa cred, am ramas fara cuvinte, imi pare enorm de rau pt. tine, dar te rog nu te lasa batuta si mergi mai departe si cu siguranta DD o sa iti indeplineasca visul.

Leny2007, Klu1973, pareri de rau, sunt alaturi de voi, dar fruntea sus si fiti optimiste. E cumplit de greu, e un calvar, dar asta e viata, unele dintre noi trebuie sa lupte mai mult pt. a-si tine bebelasii in brate. Aveti grija de voi si mult bafta pe viitor.

Miha2004 FELICITARIIIIIII pt. puiutul din burtica si sa-ti ajute DD sa ai o sarcina usoara si fara probleme

Eu deabia m-am intors in tara, sunt in ziua 4 dupa ET si am doi puiuti in burtica. Fetelor am o senzatie atat de ciudata, nu cred ca o pot explica in cuvinte, e ca un fel de fericire combinata cu frica, disperare, nerabdare,nesiguranta..........Toata lumea incerca sa ma lamureasca sa fiu optimista, dar e cumplit de greu pt. ca sincer nu pot sa nu-mi pregatesc si psihicul pt. un esec DOAMNE FERESTE! Offfffffffff
Nu-mi ramane decat sa astept si sa ma rog la DD sa-mi lipeasca puiutii de mine..........

Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dragele mele, in ce luna s-a ajuns cu programarea , stiti cumva?
A, si nu neaparat la dr. Zadori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Buna tuturor,

va multumesc din suflet pentru incurajari si pentru cuvintele de bine ... normal ca nu ma dau batuta ... nici n-am cum .
altceva ma framanta defapt ... oare de ce s-o fi oprit ??? de ce nu a mai vrut sa creasca ???
leny2007 poate-mi spui si mie cand ai timp despre ce analize genetice ai amintit tu ???

Bafta multa tuturor !

klu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

saluti tuturor!!!

fetele va pup si sunt alaturi de voi, mai ales cele care sunt acum suparate.
celor care ati reusit va spun felicitari, si o mica atentionare: aveti grija cum luati utrogestanul!!!nu va opriti brusc, pt ca am citit povestile a numeroase fete de la odisee, acolo la gravidute prin FIV care au incheiat utrogestanul dintr-o data, si au inceput sa sangereze, si s-au panicat. eu am avut noroc cu un dr.la care am fost la ecomorfo-fetalacarem-a sfatuit sa iau treptat: de la 3 pe zi, la 2 (vreo doua sapt. ) si 1 pe zi inca o sapt. la mine cel putin a fost totul ok.

laura garner: salut! ma bucur ca te-ai programat deja!:)
de ce trebuie sa mergi in budapesta sa fci hormonalele? sau n-am inteles eu bine? la voi nu se poate? mie mi se pare o cheltuiala ft. mare sa mergi la clinica numai pt asta...dar voi stiti.
ma bucur ca am auzit vesti de la tine, te pup si spor mai departe la noul job!!!

burticuta mea e mare, toata lumea ziceca sunt frumoasa. bebicii misca deja, si dupa eu cred, ca unul (cel de sus ) e baiat si cea de jos e fetita. asa simt eu. vor fi (daca e asa cum cred eu) mihnea si isabela.

va pupacesc pe toate!!!

19+

Mergi la inceput