FIV in Ungaria 38

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leslie spune:

Buna fetelor,

Sunt oarecum noua pe forum.De fapt va "monitorizez" discutiile de cateva luni,dar n-am indraznit sa scriu ca nu prea stiam ce inseamna FIV.Datorita voua-si va multumesc f. mult-i-am scris dr.Zadori si urmeaza sa ma programez sa discutam.Dar inainte de a ma intalni cu el,v-as ruga pe voi sa-mi spuneti mai exact care-s pasii si in special cele care a-ti fost la el,cat v-a costat tratamentul.Ceea ce a-ti scris la inceput de capitol(totalizand ~2000E)mi se pare rezonabil,dar eu am auzit de preturi duble si chiar mai mult pt un FIV.

va multumesc mult si va doresc la toate bebe-i sanatosi si frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

KLU Nu pot sa cred. Imi pare raux4 Nu te lasa.

Fetelor azi m-am intalnit cu Miha2004 si ce credeti deja a inceput sa-i creasca burtica

LENY Ma bucur ca te-ai gandit sa ne scrii.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Miha3 multumesc pt info! Marti merg la eco de 12 saptamani (o sa fie de fapt 13 saptamani) si o sa mai intreb odata si de dublu test. Dr mea nu mi-a spus decat de TT. Bafta in continuare!

Miha2004 felicitari pt inimioara!

Klu imi pare rau de ce ti se intampla dar ma bucur ca esti optimista si mergi mai departe.

Suces tuturor fetelor in focuri!

Andrada 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Leny si Klu, imi pare rau, data viitoare va fi bine.
Leslie, bine ai venit. Si eu am fost pacienta de Dr. Zadori, esti pe maini bune. Daca iti ajunge FIV simplu atunci tratamentul cu medicamente acolo sunt ~2000 euro, eu am mai cheltuit inca 1000 euro pe drumuri si locuit in Szeged 2 saptamani. Trebuie sa te duci de vreo 3 ori pentru intalniri, dupa acea ramai acolo pana la sfarsitul tratamentului in jur de 2 saptamani. Analizele poti sa faci acasa pe toate si trimiti prin mail sau dai cand te duci la prima intalnire. Dupa prima intalnire am inceput o luna (19 zile) anticonceptionale, in luna urmatoare te programeaza pentru FIV, dupa ET eu am stat strict in pat 2 saptamani pana la test de sarcina, sunt unii care merg inapoi la lucru, care cum poate, daca poti sa iei o luna concediu ar fi ideal (2 saptamani neaparat pentru tratament). Nu te doare nimic, pe mine psihic ma cam terminat treaba, dar a meritat.
Daca mai ai intrebari sa zici numai si sigur primesti raspuns aici la toate. Succes!

Julia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Klu, draga mea, cred ca nu a avut destula energie sa lupte si sa creasca.
Leny, te pup si iti doresc putere multa pentru mai departe.
Tabitha, daca nu au fost romanii, daca nu au fost turcii, iti doresc sa fie ungurii cei care sa te ajute cu copilasul drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Buna fetelor!
Stiti cumva daca in Ungaria la vreo clinica se fac hormonii antimullerieni?
Daca da, unde anume?
Multumesc mult.

Bq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Klu, imi pare tare rau ca s-a intamplat asa! iti doresc sa poti s-o iei de la capat si sa devii mamica cat mai repede!

Tabitha, bine-ai revenit! sa dea DD sa-ti poarte Szegedul si dr Zadori noroc si sa te vad cu bebe in brate!

Bun venit noilor "unguroaice" si mult noroc!
tuturor!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Bombonique eu nu te pot ajuta dar sper ca fetele care is cu experienta mai multa sa stie. Bine te-am regasit.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Leny si Klu: imi pare tare rau!
Va pupic pe toate...

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Klu sper sa ai puterea sa o iei cat mai repede de la capat!
Elmasi, Leny ati primit plicurile?
Magduta, Dariaioana azi dimineatza am pus plicurile pentru voi! Sper sa va poarte noroc!
Adela, Andicu, Tia si restul fetelor...va pup si va imbratisez pe toate!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput