FIV in Ungaria 38
Raspunsuri - Pagina 12
adaca spune:
DARIAIOANA Bafta ! Ne 

sa devi 
![]()
![]()
![]()
TIA Multumim de urari. Gata concediul? Nu ne povestesti nimic?
x4
SIMA1

MIHA3 Te astesptam cu vesti.![]()
![]()
![]()
![]()
CRISIS In curand o sa te urmez![]()

MIHA2004 Ma bucur de vestile pe care ni le dai, eu ma asteptam sa-mi spui ca ai gemeni ca sa te initiez![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIANA In ce tara esti? scrie si tu ceva, ce locuri colinzi, ce mai faci, cum te mai simti?

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Julia75 spune:
Miha2004, felicitari pentru inimioara, si sarcina usoara!
Sandica, capul sus, si noroc pentru data viitoare!
Sima1, ma bucur ca te-ai revenit si ai puterea sa continui lupta!
toate fetele luptatoare
Julia
10+
dariaioanaxx spune:
Magduta, Adaca- va multumesc, eu ma rog sa ajung pana la ET si sa fac si ET ul cu bine, apoi ma voi ruga ca Dumnezeu sa sa aleaga pentru mine ce e mai bine ! eu sunt deja mamica de baitele de 9 ani jumate si sper sa fiu si de fetita ! va pup
Crisis- mersi iubita, si la voi sa fie cand va vrea Dumnezeu ! vreau sa te rog daca mai ai panglicute din cele de la Braul Maicii Domnului, mi as dori si eu ! iti trimit adresa pe PM ; am vazut la televizor stirea dar din pacate a fost cam departe sa pot ajunge acolo personal;
pupici tuturor
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
andicu spune:
si de la noi!!
Dariaioana, iti tinem pumnii! bafta multa si sa se lasa cu 
!

Miha2004, felicitari pt inimioara! sa fiti sanatosi, sarcina usoara de-acum si nastere la termen! 
Leny, la multi ani pt ieri! scuze de intarziere!
si La multi ani!
cu intarizere
pt toate cele care si-au sarbatorit ieri onomastica !!! 

Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi 
leny2007 spune:
BUNA FETELOR![]()
![]()
![]()
Tabitha spune:
Buna, dragele mele. Fruntea sus si nu incetati sa sperati. Nu sunt eu cel mai bun exemplu, dar trebuie sa reusim, mai devreme sau mai tarziu.
La recomandarea dr. Zadori, luni (ziua 3) am fost si mi-au luat sange pt. analizele hormonale. E drept ca ciclul asta a fost cam ciudat, a venit dupa 21 de zile de la ultimul cm si sangele a avut o culoare ciudata, rosu inchis spre maro. Probabil din cauza tratamentelor pe care le fac. Lunea viitoare voi lua rezultatele de la analize si le voi trimite doctorului. O sa le scriu si aici, ca sa ma ajutati cu interpretarea.
zapp spune:
Buna fetelor!
N-am mai scris de mult dar am citit tot, in fiecare zi!
Felicitari proaspetelor gravidutze si succes pentru restul aspirantelor!
Am o intrebare la voi si va rog sa ma ajutati daca stiti: cand are Dr Zadori concediu in vara aceasta si cate saptamani? M-ar ajuta f mult daca as sti ca sa pot sa-mi planific si eu concediul...
Multumesc mult si va pup pe toate.
KLU1973 spune:
Buna tuturor,
visul meu de a-mi tine copilul in brate a luat sfarsit ...
azi la eco de 6 saptamani nu s-a vazut nimic in uter ... am repetat beta hcg si este 381 ... deci bebelul meu s-a oprit din evolutie in saptamana 5, avand in vedere ca luni, 19.05.2008 beta hcg era 1491...
asta-i viata ...
PS: i-am scris lui Zadori multumindu-i pentru tot efortul depus si pentru profesionalismul de care a dat dovada ... amenintadu-l ca ne vom mai vedea ... sigurrr.
klu.
sima1 spune:
LENY si KLU 
Eu luni merg la Debrecen la ecograf si sa vad ce spune nea Bodnar ca vom face in continuare.
BAFTA TUTUROR FETELOR