FIV in Ungaria 38
Raspunsuri - Pagina 11
crisis81 spune:
LA MULTI ANI LENY !!! Iti doresc ca viata sa fie mai blanda cu tine de azi inainte si toate visele tale sa devina realitate!!! 

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfintilor C-tin si Elena! 

Adela sunt cu masuratori de gresie, faianta, parchet.... dar azi iau o pauza. Pana acum cativa ani imi sarbatoream sora si tatal si era mare chef in familie. Azi imi sarbatoresc numai tatal .....
Va doresc o zi minunata tuturor !!!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
Miha3 spune:
Fetelor va pup pe toate!
Mi-a fost dor de voi. Am mai citit ca sa fiu la curent cu ce se intampla dar nu am avut timp sa scriu. Adica deabea am avut timp sa citesc.
FELICITARI GRAVIDUTELOR sorina_sz, Marusch, KLU 1973
Ma bucur foarte mult pentru tine Miha 2004!
Va doresc la toate sarcina usoara ca a mea, fara greturi si alte probleme.
AndradaP - eu am facut la 12 sapt si 5 zile dublu test, adica sange si masurarea translucentei nucale. Mi-a spus doctorul ca daca dublu test iese bine atunci nu mai trebuie sa fac triplu test. Dublu test este modalitatea cea mai rapida de aflare a eventualelor probleme si de luare a unor masuri. La mine dublu test a iesit sub limita minima.
In 29.05 ma duc la Cluj sa fac 3D si 4D ca sa aflu sexul gemenilor si daca organele lor sunt dezvoltate cat trebuie pentru saptamana in care sunt.
LauraIoana - este deosebita povestea ta de la nastere! Sa fiti sanatoase si cuminti!
Liana30 - te pup!
popica_78 - ce faci? cum esti? Am vazut filmuletele si m-am hotarat sa merg si eu la 3D
raluca75_13 si daniela2 bine ati venit! Va doresc reusita din prima in Ungaria
sima1 - te pup!
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor !
de ieri am inceput procedura pt. FIV la Medlife; sper sa fie intr un ceas bun si Dumnezeu sa fie cu mine ! ieri am fost la prima monitorizare, eco+estradiol , estradiolul mi a iesit 33,5 si am primit doza minima de puregon, 100 u.i. pt. ieri, azi si maine, si vineri merg iar la eco;
va pup si La multi ani tuturor sarbatoritelor !
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
ioana_p76 spune:
LENY LA MULTI ANI! Te
si te imbratisez si iti doresc numai bine! 
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor de azi! 

Va 
cu drag pe toate!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
internet spune:
Leni La multi ani! suntem alaturi de tine, 
Adela sa-ti traiasca CONTANTIN LA MULTI ANI !. Va pupam
Felicitari la toate gravidutele.
Nu am reusit sa citesc ce ati scris.
Miha2004 

Va pupam pe toate 

LA MULTI ANI LA TOTI cei ce poarta nume de sfant
miha2004 spune:
La multi ani celor cu cu nume de sfinti 

Fete dragi stiti ca din motive intemeiate nu v-am putut scrie, dar am citit tot ce ati scris si m-am gandit la voi in fiecare zi. Acum sunt in Ungaria la Gyongyi ,o sa raman peste noapte aici, ca sa ne chefuim, ca nu am avut timp.
Azi i-am vazut inimioara lui BB, este unul singur, bine pozitionat si implantat, avem azi 6 saptamani fix, cu o zi mai mult decat ar fi trebuit asa a zis calculatorul si a mai zis ca BB trebuie sa vina pe lume pe data de 14.01.2009. Sincer va spun ca nu imi venea sa cred am fost asa de stresata si de la bhcg si pana azi am mai facut 3 teste de urina ca sa verific daca mai sunt gravida si azi cand l-a chemat pe sot sa ne arate inimioara am ramas muta de uimire iar Zadori a trebuit sa imi spuna de vreo 10 ori ca pot sa ma bucur ca sunt gravida si totul e ok, ca sa pot si eu sa reactionez si am reactionat, l-am imbratisat si l-am pupat si aproape am inceput sa plang. Revenim la eco peste 2 saptamani de azi.
Va urez la toate sa simtiti cat mai repede ce am simtit eu azi, cele care au trecut deja prin asta, stiu despre ce vorbesc.
Sunt aici pe forum cateva fete dragi mie, care mi-au fost alaturi si pe care nu o sa le uit niciodata dar toate sunteti speciale 

Maine cum ajung acasa o sa ma ocup de formatarea calculatorului ca sa nu va mai neglijez atata.
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor !
La multi ani celor care serbeaza azi ziua numelui !!!!!
Leny imi apr enespus de rau , as a atrebuit sa fie, stie DD de ce, si tot el te va ajuta sa treci peste asta si sa reiei batlaia de la inceput. 
Andicu ru acu am optat pt naturale (doar am mai scris ca din cauza finantelor ) ca dac anu ma ajuta nu imi fac rau. dAr tind sa cred ca ma vor ajuta doar ca e un drum mai lung de parcurs cu naturale. Eu zic sa incerci cu incredere.
si
baietelul lui mami.
Daria Doamen ajuta sa fie cu rezultat. Tin pumnii.
Sandica 
Vapup pe toate fara esceptie.
in asteptarea unui ingeras
sima1 spune:

STELIAN ,PAMY,ADACA,CRIS,JULIA,ANDICU,CHARMY,MIHA3 Va multtumesc si va pupacesc pe toate 

MIHA 2004 Felicitari inca o data si sarcina usoara.

pt toate fetele.
crisis81 spune:
Sima1 BRAVO!!! Asa te vreau. Inapoi pe baricade ca nu e timp de pierdut. 
Dariaioana multa bafta si sa te vedem mamica peste 9 luni! 
magduta10 
Adela esti la chef? 
Andicu sunt o neserioasa ca tot zic ca vin si nu am mai venit, dar acum am ajuns acasa si sunt rupta. Mi-e tare dor de voi!
Tia bine ai revenit! Cand veniti la mare?
mamica si printesa!
Miha2004 felicitari pentru inimioara! 
Elmasi, Leny v-am trimis panglicutele intr-un plic recomandat. Sper sa va poarte noroc si va ajute!
Va
pe toate si ma duc la somnic!!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...