FIV in Ungaria 38

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Sima1, nu am cuvinte sa iti pot spune cat de rau imi pare. Iti doresc sa iti revii cat mai repede si sa iti incarci bateriile pentru a lupta in continuare. Din pacate eu am fost foarte stresata in ultimul timp si nu te-am putut sustine desi de multe ori m-am gandit la tine. Lasa sa treaca un timp dar nu foarte mult si dupa aceea iti faci planuri pentru ceea ce vei intreprinde pe viitor. Intr-o zi cand voi fi mai linistita te voi suna.
Te pup si iti doresc sa treci repede peste durerea ce te apasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

sima1 sunt cu gandul alaturi de tine
raluca,daniela2 bine ati venit printre noi
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

SIMA1 Sincer imi pare rau, te rog nu te descuraja. Trebuie sa mergi mai departe si sigur va veni si ziua cand vei reusi.
DANIELA2 BINE AI VENIT !

Astazi Rares mi-a spus pentru prima data MAMA, dar cred ca asa a vrut sa ma roage sa-l las in pace sa nu ii mai curat nasucul. De dimi am fost la tanti dr. Rares e ok, acum Darius are viroza , dar nu mai face febra asa mare.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

sima1 imi pare rau, dar nu te ajuta cu nimic. Eu am o vorba: punct si de la capat. Nu a zis nimeni ca e o lupta usoara sau de scurta durata. Asa ca adunate si priveste spre viitor.
Andicu multumesc mult. Nu-mi ramane decat sa sper si sa ma lupt in continuare. Si daca nu va fi anu' asta va fi la anu' si tot asa. Am cumparat-o pe Alma (catelu) ca este o rasa potrivita sa se joace cu copii mei. Ea intr-o saptamana naste si eu copii tot n-am facut. Sper sa nu imbatraneasca pana fac eu . mamica si cavalerul.
Adela imi pare rau pentru pici. Sper sa se faca bine repede. Va pup si va imbratisez pe toti!
daniela2 bine ai venit pe si mult succes!
Leny, Sandica va pup si va trimit o imbratisare stransa tare tare.
pentru voi toate!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Sima, imi pare tare rau, nu inteleg de ce trebuie sa ne chinuim atata pentru implinirea unui vis, dar sigur odata se va implini si tie. Capul sus, sa ai puterea sa treci prin asta!
Daniela si Raluca, bine ati venit si succes sa reusiti din prima!

Julia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Va multumesc tuturor pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o. Sunteti atat de sufletiste! Trebuie sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa transmitem mai departe atata bunatate si omenie. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca75_13 spune:

Va multumesc pentru primirea prietenoasa si sa ne ajute Dumezeu pe toate.
Pe 03.06. ne intalnim cu domnul dr. Zadori. Am facut o parte din analize (hormonalele si Papa Nicolau). Are ceva daca nu imi fac TBC-ul?
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor !

Imi apre nespus de rau pt cele care nu au reusit , dar asa cum zice Cris punct si incepem de la inceput , si ne chinuim cit ne este dat.Doar asta-i viata.

Steliana sa zicem ca merge, stii cu naturalelee cale lunga dar macar nu dauneaz ain asa fel cum fac sinteticele. Da intr-un final sunt sigura ca DD cne va a juta si vom reusi.
Ti-am trimis pm.

Va pup pe toate si succese in continaure.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Sima,imi pare rau ca n-ai reusit acum! e greu sa accepti esecul, stim mai toate de aici cum e! important e sa nu iti pierzi increderea si sa nu renunti! capul sus si mergi mai departe! mai ales ca cine reuseste la prima incercare mi se pare de un noroc rar intalnit!
Daniela2, bine-ai venit si succes rapid pe acest drum!
Raluca, nu cred ca e grav daca iti lipseste o analiza! si o poti face si acolo sau la a2a intalnire sa vii cu ea facuta.
Cris, sanatate ALmei si catelusilor care-s pe drum! ea oricum e o frumusete! mai pastrezi din ei?
Magduta, sper sa aiba efect maxim naturistele! abia astept sa-mi spui ce rezultate ai ! si pe mine ma bate gandul sa-mi ajut FSHul mai ales.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Fetelor am vesti proaste, lui Leny i-a scazut BhCG la jumatate.
LENY trebuie sa fi tare. Pentru maine Sa stii ca suntem cu sufletul alaturi de tine.
LA MULTI ANI !
MIHA2004 Drum bun ! si sa ne dai vesti cat mai repede.
CRISIS Ce mai lucri? Pe unde tot colinzi?

Cu ocazia SF CONSTANTIN si ELENA celor ce isi serbeaza onomastica un sincer si calduros
LA MULTI ANI !

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput