FIV in Ungaria 38
Raspunsuri - Pagina 20
ioana_p76 spune:
Scamy imi pare foarte rau..stiu ca oricat de mult ti-ai dori acum sa incepi un nou fiv, si maine daca s-ar putea (asa ma simteam eu si gandul ca urmeaza fiv 2 m-a facut sa-mi revin dupa fiv1) totusi ar fi bine sa faci o pauza, se recomanda minim 3 luni intre fiv-uri. Eu asa am facut , am luat pauza cea mai mica posibil si totusi n-a fost bine, nu am reactionat prea bine la tratament, in final avand doar un ovocit. Si dr. Zadori mi-a dat de inteles ca pana data viitoare (daca va mai fi) trebuie sa treaca mai mult timp, ca sa isi revina organismul, deci probabil ar fi trebuit sa iau o pauza mai mare decat 3 luni. La alte fete aceasta pauza de trei luni a fost ok, stiu ca si Andicu si Pussi au avut asa pauza intre fiv-uri.
Pussi, am vazut pozele cu printesele tale, sunt minunate! Te
si mi-e dor de tine!
Daria te
si iti doresc sa fie totul bine! Tin pumnii!
toate unguroaicele!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
jovana spune:
buna fetelor si eu incep acuma prima procedura fiv la debrecen.
la doctorul Tandor si am luat legatura cu o asistenta care imi traduce .
De fiecare data ii dau 5000 ft si-a facut un tarif,dar e ok ca ai
cine sa-ti traduca.Eu mi-am facut toate analizele la cluj si sunt bine in afara de FSH acm merg pe 4 iunie sa repet la ei daca e ok incep tratamentul am intilnit multe fete din oradea care mi-au spus ca le-a reusit de la primul fiv.Toata lumea e fericita se poarta ok medicii cu tine,ai nostrii vor numai sa iti ea banii.Eu am facut tratament 14 ani si toti mi-au spus ca nu am nimic si ca o sa fac copiii insa numai unul mi-a spus aici in tara,dupa atata timp ca nu am nici o sansa, numai FIV-ul si de aceea m-am hotarit sa merg la debrecen si sunt foarte multumita.Va sfatuesc pe toate daca aveti probleme sa incercati Ungaria.Va salut pe toate, ioana cluj.
scamiy spune:
Ioana p76 multumesc mult de sfaturi, esti o draguta si imi prind bine incurajarile tale mai ales acum in momentele astea in care nu mai stiu de mine si in ce directie sa o iau. Parca asa imi spune si mie instinctul, sa mai astept cateva luni si poate cine stie o sa am si eu norocul multora care au ramas insarcinate pe cale naturala dupa un FIV. Iti doresc multa bafta si sa-ti ajute DD sa-ti indeplinesti visul de-a avea un bebe cat mai curand posibil. 
Jovana, oare vorbesti de doamna aceea micuta roscata care traduce, d-na Maria??? Si-a facut tarif fix de 5000 FT pt. fiecare sedinta ??? 5000 FT sunt cam 700.000 lei vechi, asta inseamna ca daca mergi de 6 ori, cat am fost eu, o sa te coste 4.200.000 lei vechi, adica aproximativ 110 EUR. Pai daca este asa inseamna ca noi cele care mergem la Debrecen platim mai mult cu 80 EUR, decat fetele care merg la Szeged care platesc doar 30 EUR. SAU N-AM RETINUT EU BINE FETELOR CARE MERGETI LA SZEGED ????? Nici nu stiu ce sa mai zic, oare nu-i cam mult sa platim 110 EUR pt. traducere? Intreb si eu sau sunt chiar asa de absurda sau de in urma cu tarifele ?
Va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !
Cami
crisis81 spune:
Scamiy fruntea sus si mergem mai departe! Acelasi lucru il spun si eu. Pauza intre FIV-uri este de un real ajutor asa ca trebuie sa ai putina rabdare.
Adela unde esti? Ce faceti? Va pup pe toti!
Eu incerc sa ma impart intre casa si catei, am stat nopti la rand si i-am pazit sa nu se culce catelusa pe ei. Acum s-au inzdravenit si ei si am curaj sa-i las nesupravegheati, dar a fost.... chin.
Va pup pe toate!!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
sima1 spune:
Scamiy
si eu sunt alaturi de tine. Stiu ca nu ie usor dar trebuie sa trecem peste si sa speram ca intr-o zi ne vom bucura si noi de bebe-ul nostru.Deci nu renuntam.
Cris felicitari pt catelusi.
pt toate fetele
ANDRA0 spune:
Scamiy, la Szeged se plateste 30 EUR pt o singura traducere/zi, deci mai mult decat la Debrecen.
Moniland spune:
Scamiy, eu stiu ca e nevoie de o pauza de 2-3 CM. Imi pare tare rau ca nu ai reusit.
Criss, nu ne arati si noua catelusii? Cred ca sunt tare dragalasi.
scamiy spune:
Buna fetelor!
Crisis81, multumesc si tie de incurajari si pt. faptul ca existati. Nimeni nu ne poate intelege mai bine prin ceea ce trecem si nimeni nu ne poate sustine mai bine decat o facem noi intre noi.
Sima1 am facut FIV 1 pt. ca pierdusem o sarcina acum un an si jumatate si tot nu se intampla nimic. Imi pierdusem rabdarea de-a astepta, nu mai aveam rabdare la nimeni si la nimic, eram atat de depresiva ca ma trezeam plangand din orice si oricat incercau unii sa ma lamureasca sa nu ma mai gandesc atat la a avea un bebe, nu puteau sa-mi scoata asta din minte, simteam ca viata mea nu mai are rost fara un bebe. Iar acum...........acum si dupa un FIV nereusit sunt confuza si derutata si cred ca pana la urma o sa urmez sfatul vostru si am sa-mi iau o pauza. Tu cum stai cu pregatirea pt. urmatorul FIV ? Cata pauza faci pana la urmatorul FIV ? Si unde o sa-l faci, tot la Debrecen si tot cu Bodnar ??? 
O zi frumoasa si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !
Cami
crisis81 spune:
Scamiy 
Moniland ma rog de sotul meu sa descarce pozele in calculator dar lenea e mare
. O sa pun. Deocamdata arata ca niste sobolani. Azi fac o saptamana
.
Va invit la un nou capitol AICI
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
jovana spune:
Scamiy,da este vorba de aceeasi persoana,Maria,ea si-a fixat pretul asta.Eu am intrebat-o cat ma costa si mi-a spus ca 5000ft la fiecare consultatie,ca asa ii dau toate fetele.Stiu si eu ca este mult dar nu avem ce face,alta persoana eu nu cunosc si nici nu vorbeste altcineva romaneste pe acolo.Insa si fetele de la szeget dau cam 30Euro pe zi plus ca distanta e mai mare cu 160km de la oradea.Sunt de facut cam 6 drumuri,eu mai am inca 2 de facut.Iar pana acuma au mers destul de bine procedurile si sper ca pana la sf saptamanii viitoare sa imi puna si embrionii.Eu iti urez in continuare multa bafta,nu iti pierde speranta si mai incearca,daca mai ai posibilitate.Eu zic ca un copil merita si sa faci un credit de nevoi personale,stiu multe fete care au procedat asa,dupa al 2-lea sau al3-lea FIV. Mai povestim,pa