Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ce MUUUU sunt!
Am scris un mesaj si apoi l-am sters , dar io cum sunt o ambitioasa nu ma las...
Vroiam sa scot agitatele pt Alina si Jackie
Sper ca va odihniti ca acusi aveti intalnire cu cea mai importanta persoana .
Mai ziceam ca m-am trezit la tzanc sa dau nas in nas cu o prajitura pe un canal tv dar imi zic ca sigur arata doar frumos , ca la gust no fi asa buna
Ca sa evit alte eventuale pofte schimb pe un canal de muzica si ma bag sa joc ceva , ce poate fi mai potrivit la ora 5 ?
Cleo, am citit ca ai beut ulei? Cum fu? Naspa rau? imi imaginez ca acum te pregatesti de plecare asa caaaa

Adriana 39+ , Andra

AMR : oare cat? ore? zileeeee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Hihihi am luat-o razna!
M-am apucat de colorat si cum am incheiat si sapt 39 am trecut la schimbarea semnaturii.....Acum chiar ca ma pot apuca de jocuri...
S-a trezit careva????

Adriana 39+ , Andra noastra!
AMR : oare cat? ore? zileeeee?
Mami si tati te asteapta pui drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetelor!
Uite ca m-am trezit si eu.....
Cleo, ce faci?Ai plecat?
Eu mai stau putin si plec la doftor sa duc proba pt proteinurie.....apoi vin iar in patuc........mi-e un somn......dar nu ma mai culc acum ca mai mult ma amagesc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cleo.... deci azi vine fifitza...Ptiu, cel mai 'asteptat' copil de la odisee...Bagampentru o nastere usoara

Alina, JackieHai fetele!!!

Monik nu te mai ingrijora puiul e protejat bine acolo de lichidul amniotic

Mi_bebelina, tinem pumnii sa iasa bine analizele!

Socrate, asa era si david al meu in prima luna, urla din gura de sarpe, abia apucam sa maninc...cind imi amintesc....

MsBB, asa as mai baga si io o praji..o tarta cu fructe, un diplomat ceva...yummiiiii...Dar nu pot sa ies nicaieri, asa ca ma mai mulyumesc cu cioco, sau cereale mai dulci...Ce sa facem?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Iata m-am intors dar vaz ca fetele is cuminti-cuminti. Mai voi ori dormiti? Ca acusica ma schimb la loc in pijamale si trec si eu in pat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neatza.

Am intrat doar sa pun majoretele in functiune.

Alina_anto
Jackie
Si.....pt Cleo fara numar, fara numar (vezi ca pana la urma vine si potoroasa ta? )

Lilly 37+
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

bafta mul;ta fetelor care nasc azi
HAI CLEO FII BARBATA!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo, nastere usoara, yeeeee, a venit momentul mult asteptat!!!!

Alina_anto, papusica, sper ca totul a decurs ok aseara si ai intrat linistita in operatie.

Jackie, nastere usoara si tie, si recuperare rapida.
Pupici mamicilor de astazi!

Laurita 39, , Mircea
AMR: 2 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Cleo,deja ai plecat spre spital?Bafta multa si asteptam vesti despre BBlina potoroasa
Alina,Jackie,bafta multa si voua azi
Inais,da,prin bercenia re cabinet.cartea de vizita o am insa casa..daca cumva binevoieste zapp-ul sa functioneze in WE,iti dau adresa exacta.
Referitor la cercei,eu i-am pus Mariucai cercei din spital;la fel voi face si cu Sara.cerceii sunt cumparati de nasha lor.Mi se pare mai comod si lipsit de frica/dureri la 2 zile decat cand vor fi mai amri si constiente de ce se intampla.Eu una de ex.nu mi-am mai face acum gauri in ureche..neam.Numai cand vad acul ma fac moale..chiar daca stiu ca nu doare.
mancatul in timpul alaptarii..alt subiect controversta si pe vremea Mariucai..eu una am mai spus,fata mea avea colici chiar daca eu mancam numai lucruri acceptate.am incercat 1 data un ghiveci de legume(la cuptor,fiert..) si a urlat!!!!am renuntat si la produsele lactate si i-a fost mai bine.Probabil depinde de fiecare copil..nu stiu.La BBlusa Sara voi incerca,daca vad ceva reactii negative,renunt.Oricum fara varza,mazare,fasole(boabe..verde cred ca e voie),fara fructe crude,exceptand bananele,mai bine le fac compot,fara fructe cu samburi,stiu ca sunt interzise la copii pana la 1 an,pot provoca alergii....si mai vedem pe parcurs.Pui la greu,supa,gratar,peste...nu mor eu cateva luni.
Monik,ai grija..la Mariuca am cazut si eu prin sapt.37-38 in baie..ce speritura..probabil de aceea e asa nebunatic afata mea?de la zdruncinatura?
Pupici

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata, fetele. Azi m-am trezit si eu mai devreme, la 7

Sunt curioasa cand vor incepe insomniile si la mine. Eu deocamdata reusesc sa adorm la loc cand ma trezesc pe la 3 sa merg la toaleta... Imi mai induc un vis, ma relaxez etc.

Gata, azi i-a venit sorocul lui Cleo, nu mai scapa barza aia, a apucat-o bine de picior si-o tine strans de tot! Fata noastra draga, ia aici de incurajare si sa ai o nastere usoara:

La fel si pt. candidatele la cezariana de azi:

alina_anto, Jackie:

Ce mai stiti de Diana79, ca si ea e dupa termen? Mai, ce se lasa asteptate printesucile astea mici, inca de acum stiu sa-si insceneze aparitiile, ca vedetele la Hollywood

Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput