Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 10
alexuta75 spune:
Buna dimineata tuturor burticilor si mamicilor!
Nu am apucat sa citesc nimic din urma, insa multumesc celor care stiu ca s-au gandit la mine si celor care m-au felicitat. Noi ieri dupamiaza am venit, incercam sa ne obisnuim cu noul membru al familiei. Azi noapte a fost prima noapte de odihna pt mine, asa ca le sugerez celor care urmeaza sa nasca SA DOARMA CAT POT DE MULT! Antonia este bine, cum pot pun cateva poze pe forum. E o scumpa, ar vrea sa suga toata ziua dar nu a inceput inca lapticul sa vina. Pe mine ma dor rau mameloanele, am rani, asa ca e greu cand o alaptez. Ma dau cu crema si sper sa treaca.
Am nascut usor, mai usor ca prima data, si vreau sa va spun ca anestezia epidurala face minuni. Nu stati pe ganduri si alegeti aceasta metoda, si veti vedea diferenta. Am avut emotii, dar totul a fost bine. Cand a iesit, nu ma puteam stapani din plans. A fost ceva unic.
O sa va pov curand , acum plange! Va pup pe toate si tin pumnii lui Alina si Jacki
Alexandra
mami de Alexia si Antonia Melisa( 06.05.2008)
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
Socrate...nu stiu daca e bine sa manance chiar asa...intr-una. Pai stomacelullui are si el nevoie de pauze pt digestie si odihna....asa ca....ar trebui sa faca macar o ora-2 pauza intre supturi. Nu te supara ca iti zic....dar...nu mi se pare ok...Dar cel mai bine intreaba pediatrul ca el e cel mai in masura sa te sfatuiasca. si pe bb papacios si indragostit de lui mami!
Alina_Anto si Jackie...hai fetelor.... asteptam vesti!!!
Cleo......credeam ca tu nu mai nasti...dar....hai ca suntem alaturi de tine...si sper sa iasa pitika repejor!!!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
mihaser spune:
Salut!
Am disparut ca magaru` in ceata...Am fost sa rezolv cu hartoagele ptr zilele de medical din martie pe care nu mi le bagase...A dat Domnu si am terminat...Mai am decat sa-mi vizeze medicul de familie medicalul pe mai...ca l-am luat de la ginecolog...Ce tampenie cu hartoagele aste! Numai la noi te plimba de innebunesti!
Andreap parca tu intrebai de alea 42 de zile de postnatal..sa stii ca sunt obligatorii...trebuie sa-ti iei minim 42 din cele 126 la care ai dreptul, dupa nastere.
Mav multumim de veste! Madaluta felicitari si bun venit pe lume micutei tale!
Cleo ma bucur ca ai scapat de dop...poate...poate...Fir`ar barza jos de pe cuib! Degeaba le-am trimis pe toate la tine...nici unguroaicele, nici romancele nu m-or ascultat!
Alina_anto tin pumnii ptr azi sa fie totul ok! Ce fain ca va intalniti!
Diana79 sper ca deja ai nascut! Astept vesti!
Dordia sunt super simpatici piticii tai!
Jackie tinem pumnii si ptr voi!
Fetele cu mastere pe cap va doresc multa bafta! Si io trebuie sa merg in vara sa-mi ridic diploma...Eli e saraca si masteranda, si soferita...ea inca din ziua conceptiei a fost intr-un stress...ca eu m-am dus sa dau un examen, pe care l-am si picat la o materie...insa am uitat repede de el cand am aflat ca astept bebe.
Ce fain de Mihbut sa aiba fata si baiat...Brendon si Brenda Ma apuca nostalgiile de BH 90210
Va pup si sper sa nu mai lipsesc...Am fost super obosita in ultimele 2 seri...am dormit la pitic in camera...ca ma gandesc la zilele cand nu o sa-l vad...si imi vine sa plang!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Magnetism79 spune:
Fetele luati de aici mesaj de la Cleo:
l-am primit azi la 8.59: M-AM INTERNAT CU CONTRACTII DAR DILATATIE MICA .PUP CLEO
a zis ca ma tine la curent si ma roaga sa va dau de veste despre ea, imi va trimite mesaje.
HAI SCUMPA NOSTRA CA NU MAI AI MULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lavi+33 cu Bogdanici Pogonici
andreap spune:
Cleo,tinem pumnii..dilatatie maxima si rapida
Mihaser,...cele 42 stiu ca-s obligatorii;problema e ca eu vreau sa le iau pe TOATE cele 126 zile dupa ce nasc..sa vedem si daca reusesc.Acum medicul de familie a zis ca-mi da 2 sapt.de medical,desi sunt in sapt.35...mai incerc cu un medical de la medicul Mariucai,apoi CO..sa vedem.
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
chinabulina spune:
hai, cleo!!!!! iti tin pumnii!!!
georgiana, 38+, viitoare mami de gogoasa bale(ri)na
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Reallaura spune:
Cleo, hai cu dilatatia!!! Vine Papusica MARA!
Laurita 39, , Mircea
AMR: 2 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
Alysh spune:
cleo, tinem pumnii, nastere usoara draga noastra!!!!!!!!!!!!!!!!
Alina, asteptam vesti bune si de la tine!!!!!
Noi iar am fost cumintei si mai ales avem doua vesti:
1. ne-a cazut buricul!
2. a fost prima seara fara nici o completare; aveam emotii, dar am dormit de la 10 la 4 fara 20, apoi pana la 8 si acum dormim iar. Si papam numai tzatzaica!! Doamne ajuta sa ramanem asa!!!
In schimb aveam o eczema la ochisor m iar de la celalalt o scurgere mica, le tratam cu ser fiziologic, asa ne-a spus dr. Sper sa treaca.
Si mai e ceva: nu ne place seara la baitza! Urlam ca din gura de sarpe.
Simona, pe mine m-a ajutat enorm Galactogylul, ti-l recomand cu caldura. Am inteles ca ai luat, dar eu iti recomand sa fii consecventa. Eu am luat si pt declansarea lactatiei si apoi pt un laptic mai bogat si consistent.
Alina cu Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
gabitzam spune:
Cleo la spital? Oaaaa....A asteptat fata Victory Day ca sa iasa la lumina sa fie chiar ca o victorie, nu? Tinem pumnii stransi pentru Marutza si mamica ei simpatica
Ganduri bune pentru Jackie si Alina!
Asteptam vesti cu sufletul la gura. Azi e ziua fetelor, nu?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
Alysh ce ma bucur de vestile bune!
Sa dea Dumnezeu numai d-astea sa auzim
Alexutzamultumim de recomandarea referitor la epidurala...o recomanzi si la Municipal????
Poate scapam si noi mai usor.
Laurita 39, , Mircea
AMR: 2 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura