Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Bafta multa fetelor care azi au intalnire cu bebeii, sa aveti niste intalniri minunate mamicilor!!!

Eu am dormit azi pana la 9, doi busteni, eu si sotul, de era sa nu mai ajunga la serviciu. Vorba lui Miss, bine ca mai pot dormi, eu as vrea sa urmez sfatul tuturor, adica sa ma odihnesc cat mai mult inainte de venirea lui bibiloi.

Mai am niste hainute de calcat si stau cu ochii pe voi, astept vesti de la Alina anto, Jackie si Cleo

Lori 36+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Fetelor, eu (MissParker) sunt logonata pe maiiunie2008 si am pregatit deja textul ca s-o punem azi neaparat pe Cleo pe listuta, va rog sa nu-mi strice nimeni placerea

Hai, Cleo, hai fata noastra draga, relaxeaza-te si vei avea o victorie nemaipomenita!! Si nu uita sa ceri epidurala in caz ca dureaza prea mult, sa nu te chinui!

Hai, MARA, te asteptam cu mare nerabdare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

In sfirsit vine potoroasa mica de Cleo!!!!!!!!! Nastere usoara si asteptam vesti!!!

Ylari - abia acum am vazut mesajul tau ref la rahianestezie - vroiam sa te intreb daca dupa operatie ai miscat mult capul - daca da, atunci de aici ti se trage...Si eu am patit asa la prima mea operatie cu raianestezie - mie mi-a fost foarte rau, am vomat (am ceva alergie la niste substante din anestezie care imi dau acest efect) si evident am miscat capul pentru ca nu puteam altfel. Durerile de cap de dupa, la mine, au fost absolut cumplite si au durat cam 6 luni - imi facea mama cafea cu coniac ca sa-mi treaca...Dupa asta, la urmatoarea operatie de felul asta am spus de la inceput anestezistului si a schimbat ceva in combinatie - de vomat am vomat, dar de data asta mai putin si nici nu am mai miscat capul, asa ca nu am mai avut acele dureri de cap... Tot ce pot sa-ti spun este ca imi pare tare rau ca te-ai pricopsit cu asta, insa o sa treaca!

Vad ca la mamici de aprilie a ramas doar Estella - eu zic sa-i dam un PM sa vedem ce e cu ea? Cred ca sigur a nascut!

Azi e ultima zi de servici!!!!!

Gabriela 37+ cu AMR 12 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Buna dimineata!!

Bag si eu majorete pt. fete!

Hai Cleo!

Hai Alina_anto
Hai Jackie

36+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Am intrat doar sa suntin fetele ca azi avem treaba,pregatim camera lui bebe ca maine vine patutul!!Iuuppii!!

Hai ALINA!!!!!

Hai CLEO!!!!!

Hai JAKIE!!!!

Va tinem pumnii si ne gandim la voi!!!!

Poze
Andreea 36+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Miss, placerea de a o trece pe lista pe Cleo iti este rezervata fara indoiala

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

cleo
alina_anto
jackie

MsBB, sa bag si pentru tine ? ca vad ca iar te-au apucat durerile...

si pentru cine se mai nimereste (sau am uitat eu ) cateva

38+, viitoare mami de gogoasa bale(ri)na

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

tinem pumnii fetelor care vor naste azi:

Cleo

Alina _Anto

Jackie

emycor38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Laura, te-am mai auzit cu chestia " epidurala la Municicpal "....dar nu stiu exact despre ce vb..ca si eu tot Municipal,tot epidurala...
Am uitat sa ma 'laud':ULTIMA ZI DE MUNCA
Hai Cleo!

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Simona - ii multumesc lui D-zeu ca sufar de lene cateodata si nu ies sa-mi iau praji sau ceva intotdeauna cand poftesc... ash devenii o balena veritabila . Acu am o mare pasarica pe creier , vreau sa mananc o ciorba de fasole cu afumatura si ceapa , sper sa apuc pana nasc ca apoi cine stie cand mai apuc.

China - NUUUU , macar pana duminca sper sa stea cuminte. Cu durerile deja m-am obisnuit...acum m-au lasat dar din cand in cand vad ca se intareste burtik ceva de groaza. Plus ca tre sa rezist sa ajung la restaurant sa mai pap o ciorba de fasole hihihihi si tocmai in weekend e sotul liber...
Ce face gogoshica ta? cuminte?

Miss - tare dulce esti! hihih Eu imi fac impresia ca tu vrei sa te dai bine pe langa Cleo, sa va incuscriti uh?

Cleo - cu asa galerie ... imediat vine dilatatia 10 si Mara

LeeLoo si Andrea - felictari pt ultima zi de munca ... inseamna ca o sa va avem mai mult cu noi ? Doamne ce m-am obisnuit cu lenevitul acasa

Adriana 39+ , Andra noastra!
AMR : oare cat? ore? zileeeee?
Mami si tati te asteapta pui drag!

Mergi la inceput