Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 18
MsBB spune:
Am mancat ca un purcel
, simt ca-mi crapa burtik
. M-am cocotat in pat dar parca ... mmmmm cum era treaba cu travaliu dupa ardei umpluti? sau dupa clatite ?
Acu' mi-am dat seama ... ca io nu stiu pe cine sa anunts cand o fi sa vina barza peste mine . Hmm ce sa fac ? ca io is prea rushinoasa
sa iau un nr la intamplare sa sms-uiesc...
Se ofera cineva ?
Adriana
39+ ,
Andra
noastra!
AMR : oare cat? ore? zileeeee? 
Mami si tati te asteapta pui drag!
Reallaura spune:
Andreutza, pai nu vreau sa te sperii, dar soramii nu i-au facut anestezie acum, la Matei. Au dus-o cu zaharelul.
Iar mie doctorul mi-a pus clar ca sa fiu pregatita sa nasc si fara...
ca cine stie ce anestezist e, cat de ocupat e, daca e.
Ca asta e riscul nasterii naturale.
Iar mi-bebelinei, care naste la Municipal, la fel.
Ca sa pastreze chitanta, ca daca nu o foloseste, sa ia altceva de la farmacia MUnicipalului in schimbul anesteziei.
Eu acum am epidurala de la sis...dar ma astept sa fie orice.
L-am pus pe sotul sa se intereseze ce e cu reticenta asta, dar nu a apucat inca.
Poate se intereseaza dupa ce nasc eu..ofofofof..
ca parca nu e acolo toata ziua
Sper sa fie bine. Cum a iesit rochita, ai fost la proba la croitoreasa???
Alina_anto, merci de mesaj, sa traiasca Sara Maria si sa fie frumoasa ca mamica ei!!!!!
Laurita
39,
, Mircea
AMR: 2 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by MsBB
Am mancat ca un purcel, simt ca-mi crapa burtik
. M-am cocotat in pat dar parca ... mmmmm cum era treaba cu travaliu dupa ardei umpluti? sau dupa clatite ?
Acu' mi-am dat seama ... ca io nu stiu pe cine sa anunts cand o fi sa vina barza peste mine . Hmm ce sa fac ? ca io is prea rushinoasasa iau un nr la intamplare sa sms-uiesc...
Se ofera cineva ?
Adriana39+ ,
Andra
noastra!
AMR : oare cat? ore? zileeeee?
MsBB, iti trimit pm cu nr meu si al lui sis. te pup
Laurita
39,
, MirceaAMR: 2 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
Adidana13 spune:
Bun gasit, proaspete mamici si mai vechi burtici!
Bebe Vladi pupa pe toti bebelusii si le ureaza din suflet Bine ati venit pe lume, cu noroc si sanatate!, iar mami a lui le pupa pe mamici si le doreste sanatate multa, multa!
Noi crestem vazand cu ochii, ne schimbam pielicica si papam cu mare pofta.
Am citit postarea lui socrate, care se plangea ca toata ziua sta "conectata" cu bebe. Asa am facut si eu primele 4 zile, dupa care a venit pediatra si m-a sfatuit sa fac program de masa, din 3 in 3 ore. De atunci nici nu mai simt ca am copil, asa ingeras am in casa.
Mi-a spus ca peste laptele vechi, branzit, ii dau lapte proaspat si ii distrug stomacelul. Am bagat in dotare o suzeta, care nu e pasiunea lui, chiar o scuipa cu placere cand nu are chef de ea, dar cand vrea sa adoarma cu ceva in gurita, tare bine prinde.
Vroiam sa le intreb pe mamici daca si bebeii lor au manutele reci.Cineva imi spunea ca e semn ca ii e frig, dar eu consider ca e imbracat cat sa ii fie bine.Si alta intrebare: bebe suge pana adorme. Apoi nu mai reusesc sa-l fac sa scoata aerul inghitit, indiferent cat l-as bate pe spate. Si in 5 - 10 min. urmeaza sughitul. Offf....Voi cum procedati cu problema asta?
Adidana 38+ 
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
MissParker spune:
Fetele, a nascut si Deeapui 

Pe 7 mai a sosit pe lume BIANCA, 3050gr, 49cm, APGAR 9. Sa fie sanatoasa si papacioasa!!
Am gasit noutatea la Clubul Scutecelor, la puiutii de Randunici de martie-aprilie...
Am trecut-o repejor si pe listuta noastra!! Ce mai, azi e ziua fetelor, vin navalnice din urma 
Felicia
33+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Jackie spune:
Bebe Patrick Nicolas s-a grabit sa vina pe lume si a rupt apa cu citeva ore inainte de cezariana progrmata... Important e ca este sanatos, gras, 3500 cu 52 cm..si frumos desigur. Eu sunt bine si ma pregatesc sa ma mobilizez pt mutarea la rezerva..Pupici tuturor si nasteri usoare celor care se pregatesc.
Jackie
38+
AMR: Mai putin de 24 de ore!
MsBB spune:
quote:
Originally posted by Jackie
Bebe Patrick Nicolas s-a grabit sa vina pe lume si a rupt apa cu citeva ore inainte de cezariana progrmata... Important e ca este sanatos, gras, 3500 cu 52 cm..si frumos desigur. Eu sunt bine si ma pregatesc sa ma mobilizez pt mutarea la rezerva..Pupici tuturor si nasteri usoare celor care se pregatesc.
Jackie38+
![]()
AMR: Mai putin de 24 de ore!

Felicitarii!!!! Asteptam vesti si de la tine!!!
Bine ai venit BB Patrick Nicolas , sa cresti mare si frumos , papacios si necolicos!!!
Baiat cu personalitate , ce mai? A vrut el sa arate ca e timpul sa vina.
Recuperare usoara!

Adriana
39+ ,
Andra
noastra!AMR : oare cat? ore? zileeeee?

socrate spune:
dordia si eu zic ca nu e ok, ca mai are nevoie si de odihna.Vad ca incepe sa faca un fel de program, adica de dimineata pana la 4 suge cu mici intreruperi cat sa apuc sa mananc ceva, sau sa incerc sa inchid un ochi jumat de ora, dupa care de la cca 4 pana pe la 7 doarme. Facem baita si dupa aia doarme din nou, cu un biberon de completare pana pe la 12 - 1, cand mai bagam un biberon si dormim pana pe la 4, cand mai mancam o tura si ne trezim pe la 6 jumate, atunci papam tzitzi si mai dormim pana la 9. Cam asta e programul.
Sa vedem ce ajustam, ca as vrea sa elimin macar un biberon de noapte, dar daca ii dau piept nu doarme decat o ora maxim, iar eu ziceam ca macar sa se odihneasca si el.
Om vedea. Pediatrul a zis asa: copilul tb sa manance. Dintr-o sursa sau alta. Sa il las sa suga, daca nu se satura sa ii dau completare.
Recunosc ca noaptea ii dau completare ca sa apucam si noi sa dormim. Altfel cu ma-sa chiauna si cu tati la servici nu are multe sanse saracul copil la un mediu normal.
Hai cleo, doamne ajuta poate vine si vecinica sa am cu cine sa ma plimb. Sper sa mearga rapid si sa vina si laptic si sa pape bine bebelusa.
MAi am de citit vreo 8 pagini din urma.
Noemi,
MsBB spune:
quote:
Originally posted by Reallaura
MsBB, iti trimit pm cu nr meu si al lui sis. te pup
Sar'na Laura!!!

Am salvat numerele si o sa va bat la usa mobilului cu un mesaj proaspat, cald chiar, cand va fi momentul 
Adriana
39+ ,
Andra
noastra!AMR : oare cat? ore? zileeeee?

gabitzam spune:
Bun venit pe lume Patrick Nicholas !!! 

Felicitari deeapui!! 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla