Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 17
MissParker spune:
Cleo si Mara 

Finally, conferinta la inalt nivel a avut loc
Toate cele bune, refacere rapida, o fifitsa sanatoasa tun si mancacioasa si necolicoasa sa avem!
alina_anto si Sara-Maria 

Sa-ti traiasca, sa te refaci repede dupa ceza, sa ai laptic si scumpisoara sa pape cat mai bine!!
gabitzam, de vreo 40 de minute ma razboiesc cu prima pagina, am vrut doar s-o introduc pe Mara si totul a luat-o razna: ba s-a schimbat marimea textului peste tot, ba aparea poezia mea in teal, dupa aia in purple, acum n-am reusit si pace s-o pun pe MARA in portocaliu, desi daca intri si verifici, formatul ar trebui sa fie ok.
Imi vine sa-mi smulg parul din cap de nervi!!! Vrei sa mai incerci si tu?? Undeva e ceva gresit acolo, dar nu-i dau de cap si pace... De cum am venit numai asta fac, nici nu am apucat sa mananc de pranz si ma roade stomacul (de foame si acum si de nervi).
Iti sunt profund recunoscatoare daca reusesti tu sa-i dai de cap... si zi-mi si mie unde era greseala, ca innebunesc, perfectionista cum sunt...
Felicia
33+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Getutza81 spune:
Cleo, Alina felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Recuperare usoara si bebei mancaciosi si fara colici, sa va aduca numai bucurii !!!!
Fetelor, prin cate am trecut zilele astea, de o sapt ma tot apuc sa postez si de fiecare data intervine ceva... sper sa reusesc acuma.... revin sper...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
Vroiam sa mai pove despre ce am avut nevoie in spital si despre cum ne descurcam si uite ca nu am reusit nicicum...

Acum bogdanel tot suge si nu reusesc sa scriu mai mult doar cu dreapta ca gresesc... astept sa adoarma si at ma apuc si sper ca reusesc de data asta....
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Lilly79 spune:
Felicitari Alina pt Sara-Maria 

Sa creasca mare si frumoasa si sa fie cumintica, iar parintilor sa le aduca numai bucurii.
MissParker am rezolvat eu, dar acuma am vazut ca mai apare un [ /b] in poezia ta. O sa mai arunc o privire sa vad care-i problema
Greseala era ca inainte de Sara-Maria incepea orange,dar se termina teal, si s-a zapacit tot formatul.
Lilly
37+ 
AMR 3 saptamani
MissParker spune:
Lilly, saru'mana!! Unde era buba aia??? Fir-ar sa fie! Iar [ b]-ul ala il gasisem si eu, dar cand l-am scos mi se zapacise si mai mult tot textul, asa ca l-am lasat asa. Poate-i dai tu de cap... Data viitoare cand deschidem capitolele trebuie sa fim mai atente cu copy/paste, se pare ca se strecoara cate un mic dracusor pe acolo ![]()
Getutza scumpa, alapteaza in liniste si apoi vino cand poti tu!! Tare ne e dor de tine! Eu in ultimele zile m-am tot gandit la suferinta prin care ai trecut tu cu nasterea, sa dea Dumnezeu ca nici una din noi - cele care am mai ramas - sa nu avem parte de asa ceva. Sufletelule, ca tare te-ai mai chinuit! Dar uite ca D-zeu te-a rasplatit cu un baietel frumos, sanatos, mancacios, cum ti-ai dorit tu! 
Felicia
- David
maiiunie2008 spune:
Mi-am bagat si eu nasul, a disparut si [b]-ul ala.
E destul de aiurea formatarea asta si se poate gresi foarte usor si se duce naibii toata alinierea sau culoarea sau fontul...
Edit: gabitzam sunt
, ies imediat de pe cont.
Lilly79 spune:
Ce bine ca ai gasit si buba cealalta gabitzam
Eu vedeam doar [ b]-uri , [ orange], [ teal] si alte formatari si nu mai stiam unde sa ma uit.
Lilly
37+ 
AMR 3 saptamani
mihaser spune:
Alina mii de felicitari ptr fetita de nota 10! Bine ai venit pe lume Sara Maria! 

Noi am facut nani si acum il asteptam pe tati sa ne duca la cumparaturi!
Intre timp ne punem toate pozele la dropshots sa ne facem niste albume de familion super...Ne-a cumparat tati acces nelimitat!
Duminica vine bunica la noi ca deja eu nu mai sunt in stare sa fac mai nimic...nici macar sa ajung la gradi dupa Cristian. Ma doare rau de tot in dreapta cateodata. Nici nu pot sa respir de durere. Nu stiu cum se aseaza bebita, insa eu sunt vai si amar...Doamne abia astept sa o tin in brate!
Va pup pe toate!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
MissParker spune:
Reallaura
tu nu ai facut deloc prezenta azi, parca. Unde esti? Te pomenesti ca...
Scoatem
- deocamdata una mai timida, de incalzire ![]()
Felicia
- David
MsBB spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Reallauratu nu ai facut deloc prezenta azi, parca. Unde esti? Te pomenesti ca...
Scoatem- deocamdata una mai timida, de incalzire
Felicia
- David
ehehe saraca tre sa fie tare stresata si agitata la ora asta. Sper ca nu gresesc dar stiu ca maine va fi NASHA ... presupun ca se face frumoasa pt eveniment desi n-are mult de lucru, vazuram pozele , da?

Adriana
39+ ,
Andra
noastra!AMR : oare cat? ore? zileeeee?

Mami si tati te asteapta pui drag!