Timisoara, Impreuna! (104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

quote:
Originally posted by Mihi

Gagici numa acu am apucat sa intru ...

Am fost sambata la dr si mi-a zis ca daca nu nasc pana marti ...martzi dimi sa fiu cu bagajelu la bega la 8 ...intre timp am fost panicata din cauza dr de familie...care mi-a zis ca musai sa nasc cu cezariana...ca-s batrana...copilul mare..ca nu are capu pozitzionat si il presez pe cap...asa ca am dat apa la soareci angro...

deci fetelor am nevoie de rugaciunile voastre asa ca ...atunci cand vedetzi o gravidoasa sa va ganditzi la mine ...si sa zicetzi in gand "Doamne ajut-o pe Mihi"

pupici la mari si mici

mihi

Deci in primul rand Doamne Ajut-o peMihi asa cum crezi ca e nevoie,dar nu cred sa fie cazul si eu am nascut pe Andi prin cezariana si sincer decat sa te chinui in travaliu vreo 2 zile si sa te taie apoi si sa te chiureteze fara anestezie mai vreo 2 ore dupa nastere e mai bine prin cezariana,anestezie periduala si apoi in sala,intr-o ora esti gata,esti constienta,vb cu medicul si cu asistentele,iti vezi copilul care in 10 min e scos deja,apoi mai dureaza restul vreo 45 min si gata fata,e nasol 1 zi ca ai cateda apoi a doua zi te poti ridica din pat deja,deci stai linistita Mihi draga ca nu e asa de rau,iti tin pumnii si ma rog ptr tine draga mea dar nu e nimic riscant crede-ma si sunt alaturi de tine si de Mihaitza.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Sara buna....
Claudia da pai eu cum tot plec acasa nu am cum sa ajung ,dar trebuie sa imi fac curajsi ma duc si eu cu fetele.Nimic nou sub soare....daca te referi la baieti doar ca popica a ajuns la vorbele voastre ii pare rau...m-a sunat am vorbit...inca ii pasa de mine bla bla bla bla bla.Si marea bomba...a dus-o pe noua lui prietena acasa acolo in moldova...hmmm acusi ma cheama la nunta ce sa zic...Tu cum esti cu copii?Stii ma gandeam intr-o zi la tine ca esti tanara si o ai pe Deni asa mare,ce noroc are ca poti sa fii apropiata de ea.Nu stiu daca ti-ai dat seama din mesajele mele sau asa....ca de fapt eu de aia imi gaseam sprijinu aici ca acasa....nu ca nu pot sa vorbesc cu ai mei dar niciodata nu am fost apropiata de mama sa ii povestest asa...Ei nici nu stiu cat am plans eu sau ca na...chiar am suferit din cauza lui popica...Mare norocoasa Deni a ta.
Ana am mancat un "d"...off asa incurc eu copii ,catzei...imi pare rau
Mihi ma rog pentru tine,hai fara frica.
Doris...ne frezam miercuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Mihi, mami, daca de maine e vorba, tinem pumnii stransi si spunem o rugaciune.
Dar sa nu-ti fie frica de cezariana, daca e spre binele puiului tau.
Eu am facut cezariana la cerere si nu regret, ti-am mai zis, daca ar fi sa mai nasc o data tot cezariana as alege.
Un pic mai greu dupa, vreo 2 zile, dar merita.
Te rog sa ma suni, ca sa anunt si pe celelalte fete, sa le scriu vestea cea mare...
Doamne ajuta!
sa vina grasunelu cu bine pe lume...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Deya, va astept miercuri la 16, 45 in fata la Modex...

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao fetele!
Nu am starea necesara sa scriu la noi nush' ce am da......

Mihi draga tin pumnii stransi,iti doresc nastere usoara si un bebic mic grasunel,frumusel si papacios.
Trimis taman acum PM ca uitai

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Laurelu, ia treci aici la raport, ce-i cu tine?
Probleme gogule?

Maria, senino...ce stele albastre ai, hai la mai mare...si la mai multe...
Bey, e infioratoare goanga aia...

Aida, am citit la umanitare, mai suna? sau nu? ca incaruntesc deja...pe ei...nu te lasa...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare Timisoara!

Cumparat ieri pat lu' mamanu , fiu-miu e in al noualea cer nu mai are rabdare, aseara dupa ce am montat patu nu ne-a lasat sa stam pe el ca ala e patu lu' majka (asa ii spune el)
Vizionat toate pozele, super!!
Mihi, nastere usoara si bebe Mihaitza mancacios.

Ma duc sa-mi fac o cafa ca is somnoroasa

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Silva, in sfarsit ati luat pat la mamanu...
Na a mea a aterizat, vai cat e de bine... asa o sa zici si tu dupa ce aterizeaza si a ta...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

quote:
Originally posted by Mihi

Gagici numa acu am apucat sa intru ...

Am fost sambata la dr si mi-a zis ca daca nu nasc pana marti ...martzi dimi sa fiu cu bagajelu la bega la 8 ...intre timp am fost panicata din cauza dr de familie...care mi-a zis ca musai sa nasc cu cezariana...ca-s batrana...copilul mare..ca nu are capu pozitzionat si il presez pe cap...asa ca am dat apa la soareci angro...

deci fetelor am nevoie de rugaciunile voastre asa ca ...atunci cand vedetzi o gravidoasa sa va ganditzi la mine ...si sa zicetzi in gand "Doamne ajut-o pe Mihi"

pupici la mari si mici

mihi

Mihi daca maine e ziua cea mare ma la DD ca totul sa decurga cu bine si sa te vedem cu bebelu in brate cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by Mariaa

ca sa vedeti si voi mostrul de la care ni se trage greul...
...acum am scos-o de pe Albitza, era fixata pe gat! si umflata ca o scroafa!!

reiau: aveti grija mare, anul asta din caura iernii blanzi s-a anuntat invazie de capuse!! iesiti prin iarba cu sosete deschise la culoare sa se vada daca se prind capuse, verificati la baie fiecare 'coltisor' posibil si imposibibil...javrele astea ajung unde nici nu gandesti!
si da, e asa cum se zice: le scoti foarte greu cand sunt pline, ca asta din poza! abia am scos-o din gatul lui Albita si saraca parca stia..a stat ca niciodata nemiscata!
in poze se vad inca fire de par de la Albita...

din pacate se intampla...

Doris nu pot sa-ti spun ce groaza am simtit cand am scos-o din gatul matzei...
Mihi care marti ? marti maine?? Tin pumnii! Doamne Ajuta!
io nu-s buna de nimic, ma scuzati...ma intorc maine! va tzuc!

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput