Colectia de toamna-iarna 2005(195)
Raspunsuri - Pagina 9
camelia_daniela spune:
Hello!
Mihaetutat, offf, ce w-e cu peripetii! Nasoala faza cu oglinzile! Noua ne-au furat antena de la masina, oglinzile nu inca.
Referitor la cazatura nu stiu ce sa zic, sper sa nu fie nevoie de "poza"!
Coralia, a fost criminala Andreea cu "copii pe roti!"
De Madutza mai stiti ceva?
Dragelor, eu sunt cu nervii la pamant! Trebuie sa fac ceva neaparat... nu se mai poate asa! Am asa o stare de irascibilitate, sunt foarte nervoasa, plang din orice, ma enervez ff usor si de multe ori nu-mi pot controla "furia"! Nu imi vars focul pe Daria, dar de cateva ori a "asistat" la cateo iesire d-asta si sunt convinsa ca nu e bine, pentru ca ii transmit si ei starea mea. (nu va imaginati ca trantesc farfuriile de pereti, sa ca ma crizez prea tare, insa simt eu ca ceva e in neregula, pentru ca eu sunt ff calma de obisei, sau mai bine zis eram ... )
O sa incerc sa iau niste magneziu poate se rezolva ceva... Doamne ajuta!
Joy draga, nu te mai necaji in privinta alaptatului! Oricum eu te admir pentru cat ai luptat sa alaptezi, ai facut eforturi pe care foarte putine mame le-ar face! TREBUIE sa ai grija de tine, ai ceva probleme de sanatate cam neglijate de cand cu copii ! Trebuie sa ai grija SI de tine, sa te pui pe picioare, sa te gandesti si la tine putin!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Cami, 2 chestii: week-end de fara plod la munte si magneziu cat cuprinde! Si iesi ca noua!
Joy- io am alaptat bufnita 7 luni si 3 saptamani si ma consider perfect multumita. Io cu alaptatul aplic principiul: "daca e lapte, perfect. Daca nu, asta este!" Mi se pare mult mai importanta linistea copilului si implicit a mamei decat ambitia de a alapta.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
catutza spune:
Neatza!
Noki , de unde se inchiriaza bicicletele alea de familie? cand eram mica era o placere sa merg cu ai mei cu ele, asa ca sper sa ii placa si Biancai. poze nu ai facut deloc?
Mihaela , multa sanatate si putere sa faci fata sedintei de 2 ore de azi!
Camy , ca si Noki cred ca ai nevoie de cateva zile de liniste, asa ca lasa fata la ai tai si fugi cateva zile cu sotul tau undeva, pana atunci...rabdare multa
Joy , eu nu am alaptat exclusiv deloc, nici macar o zi, nu am avut lapte , am nascut prin cezariana si am vazut fata abia a doua zi deci ea a baut lapte praf intre timp, apoi mereu ii dadeau complectare ca nu se satura, acasa am mers cam o luna pe lapte de la mine si complectare apoi a ramas doar pe lapte praf, asta a fost daca nu am avut lapte, Bia e sanatoasa multumesc lui Dumnezeu pentru asta, nu mi-a racit rau pana acum nu am avut alte probleme.Nu te mai stresa ca-ti faci rau. Sotul tau ce a facut cu serviciul?
maine ma duc la tara la bunicii mei, nu am mai fost de anul trecut din iunie, abia astept sa ii revad i-mi e asa de dor de ei!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Mihaelutat spune:
Joy eu care am alaptat 4 luni ce sa zic, a trebui sa fiu batuta cu pietre in piata publica..... Asta a fost situatia am gresit si eu nici copilul nu a fost mare fan tata. Asta a fost. oricum esti cea mai marfa mama din lume pentru baietii tai asa ca lasa remuscarile si pune mana si cauta-ti de sanatate ca mai ai ani multi de stat in transee.
Up date cu posteriorul meu: e din ce in ce mai naspa, merg parca am un bat in spate, a ras pana si seful meu de mersul meu si modalitatea originala de asezat pe scaun. Desigur i-am spus ca ma doare un picior, nu popoul.
Mihaela
madau spune:
Hello
Noi azi suntem in program administrativ, facem mancarica, spalam, curatenie
Mihaeluta refacere grabnica
Cami un si o sa iesi din starea asta nasoala
Joy nu cred ca iti face nimeni statuie daca alaptezi pana la adanci batraneti, la fel cum nu te da nimeni afara din tara ca ai alaptat mai putin/deloc. Importanta e starea ta psihica, daca tu esti bine si copii sunt bine
Despre noi numai belele, ieri seara mi-au furat iarasi un stergator de la masina, a treia oara in 2 sapt, am fost acum la Renault si s-au mai dus pe apa sambetei inca 97 ron...deja ma apuca disperarea...acum le-am scos si le tin in masina
Mai intru diseara cu vesti daca am ceva de bine
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Catutza, bicicleta de familie e in Herastrau, la Roata mare, deci prin spate, pe la Ambasada Chinei. Aparatul foto nu l-am avut, dar am facut 3-4 poze cu mobilul: pe bicicleta.Asta si urmatoarele.
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
ioana_77 spune:
helou si de la noi!
am avut un weeke-end agitat, io nu ma reusit sa ma odihnesc deloc, facut smotru, hranit copii, pazit copii sa doarma George dupa-masa (ca a reusit si el dupa cateva luni sa faca treaba asta), plimbat tot famionul, mers la petrecere pt copii. So, is cam varza, dar asta mi-e ritmul in utima vreme, sanatosi sa fim. l apetrecere, Maria fost "as usual" speriata de bombe, vom avea mari probleme de integrare la gradi, dar asta-i viata. In parc e super ok cu copiii, aseara vad ca nu s-a relaxat deloc. Stef, in schimb s-a distrat de minune in atata galagie, sigur va fi altfel ca fire.
DIn pacate, Maria cred ca detine recodul la alunite si mari si mici. Noi suntem ambii plini de asa ceva, tot familionul e punctat, copii bineinteles ca mostenesc ce-i mai bun de la noi, nu?
Tania, multa sanatate la copii. M-ai cam pus pe ganduri cu vaccinul, care la mine sta in frigi si care urmeaza a fi executat peste doua ore. Baiatul unei prietene din Bucuresti a facut febra la infanrixul de 4 luni. Io sper sa nu se fi prostit astia, ca si-asa dam o caruta de bani.
DOrdia, bravos pt rama mica!! Ale meu s-a intors accidental de vreo trei, patru ori pana acum si atat.
Mitzo, vai de fundul tau! Uras cazaturile in noada!
Leea, sanatate multa si tie!
Cami, o fi astenie de primavara resimtita in alt mod. Pup sa treaca nervisorii!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
tot aprilie 2008
ioana_77 spune:
Una peste alta, in urma discutiilor de ieri de la petrecere, ma declar o mama ok, dupa ce-am auzit discutii gen: la noi in ultima vreme- ziua si bataia - la o fetita de 2,5 ani. Noah, cica la fund, dar orsicat. Deci io sunt inca pe linia de plutire ca nu o articulez. O singura data i-am scapat una la fund si-am bocit dupa, auleo.
Joy, desi sunt una dintre mamele care au alaptat la greuceanu, sunt adepta spuselor lui noki: cat este, ok, cat nu, la revedere si ne imprietenim cu bibe. Asta problema iti mai trebuia sa te streseze la infinit, dupa cate ai pe cap.
Madau, mi-era dor de postarile tale zilnice naspa cu stergatoarele
Corapino, ce faceti, mama?
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
tot aprilie 2008
madau spune:
asaaaa..pauza de relaxare..bagat cupilu` la nani, acum ma afum si beau un suc
Sa va povestesc de ieri, a venit "domnul inspector" pe la 4, am stat de vorba cate-n luna si in stele, s-a jucat cu Miruna, am mancat impreuna, am vazut un film la TV...a fost ca in vremurile "bune". Pe la 9.30 a plecat....dar parca a fost ceva mai bine. Sper sa-i fi venit mintea la cap si sa vina acasa, i-am zis ieri ca-l leg de calorifer
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Mada, stii suporturile alea de uscat rufe care ies in afara locuintei si se monteaza la balcon, de regula??? Ei bine, io acolo l-as lega. Of course, cu capul in jos.
Varsta Sarah