Colectia de toamna-iarna 2005(195)
Raspunsuri - Pagina 10
Mihaelutat spune:
Bun asa Madau cu un stergator de la tin, oglinzi de la mine, fac baietii astia o masina nou nouta.
Am reusit sa trec de sedinta, m-am invartit pe scaun de 100 de ori, dar a trecut, cred ca totusi ma voi duce cu posteriorul la raze ca ma doare si cand stranut.
Mihaela
Noki_Lara spune:
Si mie mi s-a trimis de 2 ori mesajul. Da' l-am sters.
Cred ca are forumul ceva cu zona Tei.
Apropo, Mitzo, evacuam ploziii din casa? Sau te duci la pozat?
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
crissy77 spune:
Salutare fetele!
Am mai pus si eu poze noi aici: poze aprilie-mai.
Hai ca m-am mai calmat cu alunitele. De Nichita stiam ca are dintr-o postare de mai demult a andei, dar zau ca nu ma asteptam sa aiba asa multi copii.
tania, multa putere sa treci peste hopuri.
Noki, si noi am folosit bicla de fam. cu mare succes cand am fost la mare. Numai ca vai de piciorusele noastre cat am pedalat
dordia, Stefan. Bine ca nu a pictat peretele cu kk, cum am mai auzit pe la prieteni. Cam nasol daca nu mai vrea nani la pranz... Tudorelul cuminte si nerabdator sa evolueze rapid.
coralia, asteptam poze. Si eu am o colega care are o fetita cu 9 luni mai mare decat mandra mea si e slabuta (mult mai slaba si mai pitik decat Elise), nu prea mananca si tot asa, i-a facut analize peste analize dar copila nu are nimica. Asa ii este soiul.
Mihaelutza, si oglinzi furate si noada bushita... Ai grija ca maine e marti, 13! Refacere rapida.
joy, eu nu am alaptat exclusiv nici macar o data , la mine a supt cate o gura-doua pana aproape de 2 luni. Si nu a crapat nimeni, nici eu de ciuda si nici ea de foame sau de altceva. Eu cred ca Vlad si Alex au nevoie de o mama odihnita fara prea multe griji pe cap. Poate lui Alex nu-i place laptele tau, de aia nu vrea sa suga... Zic si eu. Hai ca ai destule pe cap, nu te mai consuma si cu asta.
Cami, si tu, Brutus? Starile astea de nervozitate sunt generate de ceva anume sau asa, din senin?De la mine o ca sa-ti revii! Ascult-o pe Noki ca da sfaturi bune
catutza, drum bun. Nici eu nu am mai vazut-o pe singura bunica ramasa in viata si care nu are "decat" 92 de ani (pe 25 mai) de aproape 1 an.
madau,
Apropo de posterioare... Perluta calda: "mami, doane fundu'. Pupa teaca". Asa-mi trebuie daca ii pup toata ziulica bubele imaginare.
De diseara bagam din nou scutecul de noapte. Nu se mai poate asa ceva, e a doua seara consecutiva cand face pipi pe ea. M-am laudat degeaba.
Cristina & Elise-Stefania
dordia2000 spune:
Madau...se vede ca esti muuult mai bine, si se simte din postarile tale.
Cat despre rama mea mica....e un dulce....Azi m-a enervat la culme...daca va puteti inchipui ca te poate enerva o zgaiba care papa si doarme non-stop. Il iau sa il schimb pt ca facuse kk si are un eritem la fund pe cale de vindecare...deci..cum simt kk cum il schimb. Desfac eu pampers-ul...si ma pregatesc sa desfac si centurica (poarta centura pt ombilic..sa evitam o hernie usoara) cand...domnul incepe sa ude salteaua. Eu il prind, il colectez in maini...si il vars frumos in pampersul murdar. Putin...s-a udat si salteaua. Il iau si il duc la baie sa il spal. Ma intorc...si ma pregatesc de uns...etc si de pus pampersul. Cand mi-a tras un alt pishu dar de data asta fix pe fata lui s-a dus jetul...ca o avea ridicata si orientata strategic. Am crezut ca mor cand l-am vazut ca se lingea pe buze...si nu stiam cum sa il sterg mai repede. Deci alt rand de haine...alta scaldar...etc. Asta se intampla cand am venit de afara si era mort de foame...deci cu un concert de zile mari.
Am ras de m-am spart de situatie si abia astept sa vina ta'su sa ii povestesc.
Joy...stai mama linistita ca nu-i nici o tragedie daca nu alaptezi pana la 5 ani. Pana la 8 luni nu crezi ca e ok? Ce mai vrei? Eu pe Stefa l-am alaptat pana pe la 4.5 luni apoi...i-am dat completare. Acuma...nici nu stiu ca parca...sunt zile cu o productie maimica..zile mai bune...etc.Dar atata timp cat doarme dupa supt...eu zic ca e ok.
Gata ca da alarma...si ma duc sa il mufez bine...si apoi poate adoarme ca...vad ca ar cam vrea in brate in ultima perioada...si va tb sa il dezvat de acest obicei!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Noki_Lara spune:
Cristino, m-ai terminat cu poza asta!
Si noi avem pampers la nani. Ba inca i-l schimb dimineata inainte sa-i dau lapticul si sa se culce la loc ca e deseori atat de full, ca altfel ar iesi pe dianafara.
Si Sarah ma pune sa pup orice eventual loc unde se face buba.
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
hai sa va zic un banc sa va descretesc fruntile...
Un avocat trece cu masina pe culoarea rosie a semaforului. Politistul il trage pe dreapta si il intreaba:
-Stiati ca e rosu, de ce nu ati oprit?
Avocatul ii raspunde ca nu a oprit, dar a incetinit, la care politistul ii raspunde ca nu e totuna a opri cu a incetini. Cum sunt mai toti avocatii (se cred mai inteligenti ca toti), incepe sa-l ia la misto pe politist si-i spune ca daca poate sa-i faca diferenta dintre a opri si a incetini, el ii da si actele si ii plateste si amenda.
Politistul il roaga pe avocat sa iasa din masina, dupa care incepe sa-i dea bulane pe spinare.
Dupa un timp, politistul il intreaba pe avocat:
-Vreti sa incetinesc sau sa ma opresc?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
roxisialexia spune:
buna!
Noi ieri am fost in parcul tineretului, din dorinta de a mai schimba ior-ul si titanelul, dezamagire maxima am avut...parcul este foarte neingrijit, locuri de joaca in noroi si balariile pana la brau...leagane si tobogane din 1900 toamna. cine e primar domne' in sectorul asta?
cris negara, curand trimit poze in contul comun, sa am ceva timp si va anunt.Noi tot cu pampers suntem, deci nu stiu ce sa mai spun..poate doar sa nu renunti usor.
gandacel ne mai citesti? mai da si tu un semn!
noki fain v-ati distrat!
vroiam sa spun mai multe insa s-a trezit piticot!
Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )si Matei Alexandru ( 21 aprilie 2008)
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
miri__b spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Mada, stii suporturile alea de uscat rufe care ies in afara locuintei si se monteaza la balcon, de regula??? Ei bine, io acolo l-as lega. Of course, cu capul in jos.
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1
www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
fara underwere si cu popou spre fereastra ta ( nu a vecinilor de vis-a-vis)ptr preview.
felicia74 spune:
Salut!
Hi, hi, sunt home alone, ca tati ii Ilinca fac o vizita la tanti homeopata, iar eu am venit tarziu de la birou. M-am delectat cu o inghetata de ananas si un episod nou din "Anatomia lui Grey".
Noki misto masina! Si noi puteam sa luam ceva frumos, dar costa peste 12.000 euro, si nu puteam, deoarece parintii lui Doru ne dau banii pe Solenza in rate lunare de 100. Lasa, urmatoarea va fi chiar pe sufletul nostru.
Camelia clar iti trebuie o schimbare, iti trebuie o vacanta, ceva! Lasa, ca incep reducerile si pe LR, poate te mai inveselesti
Vazut poze cu Elise bucatareasa, pupam frumoasa.
Joy ia fa tu o statistica cu copiii nealaptati sau alaptati mazxim 4 luni de pe aici, sa vezi ce "prost" au crescut. Nu cred ca trebuie sa te stresezi.