Colectia de toamna-iarna 2005(195)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

despre mine-numa de bine.am curgeri in continuare,sambata am fost la terasa si am paralizat de frig, mi-au inghetat ...

azi e ziua lui Sorin, nu i-am luat nimic special, m-am oprit intr-un magazin si i-am luat o camasa.anul trecut i-am luat cadou personalizat...eheee ce vremuri.acu 2 ani ceas doxa...

Roxi
lozinca lu Piedone e sa redea oraselul copiilor.acu e al tiganilor.primaru pana primavara asta n-a pus un m de asfalt in cartier. anul asta, de electoral , a facut loc de joaca ptr copii la fiec colt de bloc aproape.121 in total. sau 126. oricum e jale.

Joy
dc nu se ia nimeni de tine, tre sa-ti gasesti tu o vina de ceva.e bine sa alaptezi, si eu am fact-o pana la 1 an, dar i-am dat si bibe, si e sanatos fi-miu, slab dar sanatos.

ieri dimi nu am iesit cu fi-miu ca era casa plina si nu voia sa plece, ieri plecasem in parc dar a inceput ploaia si furam tot la arlechin, avem bafta de liber, am ajuns si spre ora inchiderii.
hai ca a aparut sarbatoritul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am dus fetele la Alba, dar in schimb ma inscriu si eu pe lista deprimatelor in parte si datorita lor dar si altor motive ca de ex: am stat azi 10 ore la servici pt ca maine este release (pus haotic pt ca mai este treaba garla) si bineinteles ca in ultimele 2 ore n-am mai fost buna de nimic. Ceea ce ma deprima. Pe de o parte ca n-am fost in stare sa fac ceva bun pt servici in alea 2h pe de alta parte ca n-am fost nici in stare sa zic: am plecat, v-am pupat, descurcarisiti-va cu releasul ca nu mai sunt in stare.

Plus ca l-a apucat si pe Virgil schimbatul masinii in conditiile in care de fapt n-avem bani pt asta .

Asa ca acum vad lucrurile in negru, chit ca poimaine plec la Barcelona in we prelungit de vizitare, relaxare, etc.

Mergi la inceput

Cum ziceam ma simt mizerabil ca am pasaportat fetitele la Alba si eu in loc sa profit si sa ma plimb prin oras, stau la munca ca fraiera.

Oricum si pt plimbat in oras (a se citi shopping) nu prea aveam bani vezi chestia cu masina. So....

miha spune-ne tu ce program ai la cursuri, la ce ora iesi. Eu nu promit nimic cu intalneala pt ca am 100 de chestii de facut pana joi cand plec.

Mergi la inceput

Revin si zic ca motivele mele de depresie-s 0 fata de necazuri adevarate.

Mihaelutat si eu m-am lovit la osul ala de cateva ori, tot as, dureri groaznice, ma durea ingrozitor cand ma ridicam din pat. Dar de mers puteam merge OK dup acativa pasi "de incalzire". Bafta la medic!

leea tinem pumnii pe la doctori!

tania poti incearca pt Stefan si niste picaturi naturiste de la Plafar pt Giardia, nu mai stiu numele. Si mai poti incerca o cura cu samburi de dovleac, 30 bucati/zi, neprajiti (important). Usturoiul crud mai e eficient impotriva virmisorilot. Medicamentele, din pacate, nu prea.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mey, ce e pe aici, bantuie depresia? Hai, sus optimismul, acum vine vara si ncep vacantele
De fapt, cred ca ma apuca si pe mine blue-ul: cand vine, domle, caldura aia? Nu mai pot de frig, e mai, trebuia sa fiu in maneca scurta aucm, nu sa dardai de frig in casa. Efectiv dardai! Am dat drumul la AC, ca altfel ma mbolnavesc. Nah, tot la ceva e bun si AC-ul asta, dar eu ma gandeam ca va racori casa nu invers. Ma rog, ma mai incalzesc si cu un pahar de vin rosu, ma rog, asta e alta poveste
Stiti acea teorie a unui om de stiinta nordic, care sustine ca incalzirea globala a luat sfarsit, urmeaza racirea globala? Incep sa-i dau dreptate...

Apropo, m-ati intrebat de casa: am cam lasat-o balta o perioada. Vreau sa vad ce se va intampla in cateva luni cu piata, ca deja multi cunoscuti, care lucreaza in domeniu sau nu, ne ameninta ca se prabuseste piata. Sau cel putin se va stabiliza oarecum.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Am venit si eu la Valea plangerii. Pe scurt: nu vreti sa stiti cum e un copil de 2 luni raciiit si plin-plin de mucozitati pe care nu stie sa le elimine . Noroc ca se pare a fi o viroza "cumsecade" si n-a venit si cu febra. Alta parte buna e ca deja la Cristi se vad semne de insanatosire, ceea ce inseamna ca si cu Ana mai tragem "doar" vreo 3 zile urate, apoi intram in refacere...

Azi am vazut poze cu fetite frumoase foc .
Noki, domnisoara ta e in top-ul top-modelelor de pe-aici, la fel si toaletele ei, ma topesc de fiecare data cand va vad.
CristinaN, scumpa foc Elise cea cu ochisori albastri. Eu m-am minunat cel mai tare de pozele in care papa singura.

De mult vroiam sa deschid subiectul, deocamdata o sa pun si intrebarea la care mie una mi-e si rusine sa raspund: cum mananca puiutii vostri? Adica... sunt concentrati la mancare? Le place sa manance? Sau trebuie aburiti si convinsi sa ia fiecare lingurita? Deja mananca mai mult singuri? Cred ca la varsta lor ar cam trebui sa inceapa macar...
Eu inca din iarna visez la filmuletul in care Ilincuta lui Feli manca ciorba singurica... L-am vazut si pe Stefan al Dordiei ce frumos sta la masa... Nati lui Lavi cere mancarica, nu vrea gustari... Asa ca ma tot intreb: numai noi suntem altfel??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

Am plecat...am venit...am plecat ...am venit..maine iar plec...
Simina tu chiar ma sperii cu inimuca ta. Pe linga ale tale bube ale mele mi se par acu bubite.Si ce perioada traversezi...

Va pup cu drag.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

Leea, multumesc mult pentru rindurile scrise si gindurile tale! Asa este, e foarte neplacut, uneori si noaptea din somn ma trezeste inimioara asta, cu 180 sau peste pe minut, evident ca trebuie sa iau beta-blocantul. La mine se vede si pe EKG ca este conducere anormala. Asta e, am mostenit de la tata, doar ca la mine s-a agravat cu sarcinile. Si mai neplacut este cind am salve de extrasistole dar fara tahicardie, de nici nu pot lua pilula, ca aia bradicardizeaza. Ca naiba!

Ai grija de tine si tine-ne la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Apropo de ce zice Felicia cu racirea globala: din 2004 de cind am venit in California e tot mai frig pe aici... Nimanui nu-i vine sa creada... Vara de abia prindem 2-3 saptamini de apa calda la Ocean. Si stam in Sudul Californiei, nu in Nord unde oricum e mai frig. Sa va mai zic ca venisem aici ca sa stam la cald?!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Maria-Alexia noi suntem codasii. mananca la BE sau la videoclipuri, numai de la mami din lingurita, nu singur si fructele numai pasate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mai, doamna Feli, ce episod nou din Anatomia lui Grey? Unde, cand, cum? Eu nu stiu nimic ...
Referitor la terapia de shopping LR - DOAMNE AJUTA!
Un de la mine pentru toate mamicile care trec prin depresii mai mari sau mai mici!

Lavi, enjoy the holiday! Te asteptam cu impresii si poze frumoase!

Miri, las' ca recuperati voi rapid! Cu "problema" cealalta ce ai mai facut?

Feli, sa te auda Dumnezu cu prabusirea pietei imobiliare ca nu se mai poate in halul asta, frate!

Simina, Leea sanatate infinita !

Despre noi, numai de bine! Daria isi dezvolta personalitatea pe zi ce trece si are momente de "nu vreau , nu vreau nici aia, nu vreau asa, nu vreau cu asta..." Vai de nervisorii mei!
aici poze noi cu mezina!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput