Colectia de toamna-iarna 2005(195)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
camelia, ref la starea proasta, cel mai bine e de gasit cauza certa si apoi de dat in cap direct cauzei. stiu ca e mai greu, dar e cel mai eficient. din fericire, in caz de imposibilitate, subconstientul uman poate fi extrem de bine pacalit, cu rezultate fte bune, cu chestiuni care nu au nicio legatura cu principala cauza. deci succes la shopping:))
nu stiu despre cate palmute la fund ati dat voi copiilor, dar eu sunt prima mama de aici care a luat palme (doua bucati consecutive) la FUND (!), de la copil, saptamana trecuta.
pe scurt, cred ca va amintiti cand nichita si-a luat-o la fund cand a a inundat, si nu pt prima oara, acum cateva luni, laptop-ul.
ei bine, sambata -parca- mi-am varsat cafeaua dimineata pe laptop (care era inchis slava Domnului). moment in care mi-am auzit copilul: "mamiii, a barsat cafiaua, na-na a fund!" si jap jap mi-a altoit instantaneu 2 palmute mici la fund, io fiind si-ntr-o pozitie numai buna, aplecata cu un servetel sa sterg cafeaua care se scurgea de pe laptop pe masa si pe parchet
daca ma intrebati cum am reactionat, n-am reactionat. deloc. m-a blocat. cam avea dreptate.
solicitare de sfat: am vazut-o pe miruna a lui madau pe strada ca ocoleste masinile, merge de manuta frumos, nu sare in strada, nu trage de mana. madau mi-a zis ca nici ea nu stie cum a reusit, dar a reusit s-o faca sa-i fie teama de masini.
lui fiu-meu nu-i e. dar deloc. si e big problem. nu stiu daca ii vine de la obsesia reala pe care o are cu masinile ca se scoala si se culca cu una in brate si numai asta vrea non-stop, dar se smuceste rau pe strada, duc lupte seculare sa traversam de mana, sare spre masini dk ii scap mana o fractiune de secunda, sare in strada, nu orisicum, spre masini, parca ar vrea sa-l calce. nu vorbesc despre lipsa conservarii, asta e normala la varsta lui oarecum, vorbesc despre ceva mai puternic, sare practic spre masini in mers. sunt disperata, nu stiu ce sa fac. trebuie sa opresc asta cumva, Doamne fereste, nu stiu cand iese vreodata pe poarta si nu-mi da nici o secunda sa-l recuperez...El nu sta deloc pe trotuar, o rupe spre bordura intr-o fractiune de secunda. Mi-a dat prin cap sa-i arat un accident la tv, dar este prea dura imaginea pt varsta lui. nu stiu ce sa fac, nu intelege ce e moartea sau boala grava etc. cum sa fac sa-i fie teama de masini in mers? macar putin.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Mada , te-a vazut Mihai in seara asta in auchan, mi-s zis ca ai slabit mult, pe moment nu te-a recunoscut-noroc cu Miruna ma bucur ca si-a revenit cat de cat "domnul" tau, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Anda , si Bia a sarit de pe trotoar direct spre masina, nu stiu cum a fugit Mihai dupa ea si a laut-o pe sus, nici nu vreau sa ma gandesc ce se putea intampla! si la noi e tot asa, nu are nicio jena de masini ea merge pe unde vrea!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Mneatza la cafea!
Ce-i cu starea asta blue pe aici? Ia fruntile sus, iesiti afara cu copilasii in parc - bine imbracate, ca deh, a dat Ice Ag-ul si peste noi - si dupa aia sa vedeti ce moral o sa aveti!
Zic io in prag de sesiune....
Maria- referitor la pozele mandrei. Cat despre boala micutei..of of of. Ce nedrept e cand se imbolnavesc asa de mici. Sanatate infinita si sa scapati repede de belea!
Cu mancarea - Sarah papa de la mine/Flori/mama dupa procedurile: dimineata pe unde apuca ce apuca - deci nici gand de mic-dejun fix, pranzul in scaunelul ei papa concentrata fiind pe mancare - fie singura fie daca ii dau eu cam indopata de mine, ca sa scurtez procedura si s anu s eplictiseasca si adio papa. Iar seara daca papa, la desene animate ceva soldatei cu unt si sunca sau ceva de genul asta.
Si desigur, balariile inerente copilariei prin parc sau strada: biscuiti, sticksuri, covrigei, ciocolatele, pufuleti si noua pasiune...bombonele.
Mama, si ce incantata eram pana acum vreo luna-doua ca a mea nu e ca mine, adica obsedata de dulce.
Feli- bun vinul rosu!Vezi ca Ceed-ul e in jur de 12000 euro, deci nu e diferenta f mare. ca v-a mai zis homeopata?
Lavi- da' cum Doamne iarta-ma te-ai nimerit in haosul de ieri? Doar nu le-ai zis ca esti girl-less.Las' ca trece deprimarea la Sagrada Familia.
Anda77- nu prea stiu ce sfat sa-ti dau ca Sarah nu merge niciodata spre masini, dar ma rog, io am noroc ca ea in general se fereste de pericole. Da' recunosc ca am indoctrinat-o bine de tot prin batai la cap succesive si repetat infinit ca nu e voie acolo, ca sunt masini care ne lovesc si ne fac buba etc.
Cat despre fii-tu...asa-ti trebe!A varsat cafeaua, platesti!
Cami- yuuui, ce figura e dariuca cum coloreaza ea acolo de zor!Imi place mult setul de caciulita si helanca banuiesc cu dungulite. De unde e?
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Da, Noki, mi-a mancat creierii Dariuca cu desenatul ... ii place mult; cateodata de cum deschide ochii dimineatza vrea sa deseneze!
Setul de caciulita si plovaras e luat de la Baby expo anul trecut in toamna, da nu mai stiu ce producator.Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
![](images/user_woman.png)
bb_alinus spune:
Salutam si noi colectia si pupam bebeii bolnaviori si mamicile depresate!
Ne-am intors din weekendul prelungit si acuma gata cu vacantele pana in august!!
Am fost la un parc de distractii in Belgia, am avut noroc de un timp super, cateva (zeci de) poze aici: http://entertainment.webshots.com/album/563394852Wzdjli
Cat despre vremea ploioasa din ro rog fetelor sa nu va mai plangeti ca o sa vina soarele foarte in curand si la voi! Fiti bune si mai lasati-l nitelus aici prin N Europei ca dupa aia o sa va lafaiti iar vreo 4-5 luni iar noi o sa ne uitam cu jind
Aici cica pe la sfarsitul saptamanii se strica vremea...
Simina tu cand zici ca in California la voi a fost frig, te referi ca in loc de 40-45 grade au fost vreo 35 doar,nu?
Taniuk ce bine ca ai mai scris, imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori, sper sa va refaceti rapidos!
Cami, Dariuca deseneaza ceva concret sau doar piscaleste? Noi suntem la faza de colorat in toate directiile.... Suntem tari la cantat si la jucat Mario si WiiFit
Anda, scuza-ma te rog dar meritai palmutele alea, zi mersi ca au fost usoare .
Cu iesitul in strada, daca vrei adu-l pe Nic aici ca sa vezi ce ti-l apostrofeaza miss: "baiete nu e bine sa treci strada fara mami, asta e o prostie" !
Cat despre papat, ehei, s-au dus vremurile cand ma laudam ca sta cuminte la masa, acum, mai ales de cand a avut varicela - deci bolnava fata mamii- mananca cam pe unde apuca! De aseara insa am schimbat placa si reincepem sa o obisnuim doar la masa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Alinush, ne straduim sa desenam binisor, ii explic sa nu depaseasca linia, dar nu are rabdare mai mult de un desen; dupa aceea in toate directiile! Daca stau eu langa ea mai face ceva-ceva , dar daca plec incepe toate foile dupca care plange dupa "una noua" (adica nedesenata)!
Missa a ramas cu vreun semn dupa varicela?-ici pentru domnisoara grijulie!
Foarte frumoase pozele din plimbarea voastra! Missa e fff eleganta, asortata si dulce! In parculet era tare dulce cum adira ea cu "gura cascata" toate desenele!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Mama-mama, Alinusule, ce suuuper-locuri! tare mumoasa si vesela missa ta!Cam cat de mare e locul ala? Ati fost fara carucior, nu?
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/coralia76/coralia76.jpg)
coralia76 spune:
Hello fetelor,
Am vazut si eu o parte din pozele copilasilor..nu pe toate recunosc,dar sunt super..o sa pun si eu sapt asta mai multe poze cu Andreea mea.
Anda 77 eu pot zice ca fac parte din categoria "norocoaselor" la traversatul strazii..in sensul ca de fiecare data cand sunt in prejma masinilor Andreea pot zice(fara sa exagerez) ca e mai atenta decat mine...imi zice "fii atenta vine masina "sau "pe aici vin masini nu trecem" si alte chestii din astea...m-a uimit si pe mine cum de e asa si singura explicatie pe care o pot gasi este ca i se trage de la buni(adica maica-mea)care are grija de ea de la 6 luni de cand eu am inceput serviciul si care de felul ei e superprecauta la traversatul strazii...ca de semana cu mine...nu cred ca era asa...
Maria cred ca iti e greu cu micuta bolnavioara,dar bine ca nu are si febra ca atunci chiar era urat...Insanatosire rapida va dorim
Azi am dus-o pe Andreea la gradi particulara de proba sa vedem cum se adapteaza...si daca totul o sa fie ok.. o sa mai mearga pana la vacanta din august tot aici...
Eu am alta problema acum...am observat de ieri dupaamiaza la ea in scaun niste mucus...gen muci grosi(scuze expresia) fara sa aiba diaree sau altceva..ati patit asa ceva ? Andreea a mai avut vreo luna si ceva fenomenul asta si atunci i-am dat biotics baby si a fost ok dar acum vad ca se repeta...de la ce Dumnezeu sa fie?Coproparazitologicul i l-am facut de multe ori si de fiecare data negativ.
Va pupam
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)
Noki_Lara spune:
Bravo, Coralia! Sa dea DD sa-i placa si sa se adapteze. Cu scaunul...nu stiu cer sfat sa-ti dau, ca nu am patit-o.
Vecina Mitza, ce-ti face posteriorul de diva?
--
Noi azi mergem la vaccin, la ora 19. Sper sa nu faca febra si sa fie totul ok.
Varsta Sarah
![](images/user_woman.png)
Mihaelutat spune:
Posteriorul meu este aporximativ in aceeasi stare, mi se pare ca durerea nu mai este asa ascutita, adica tipam involuntare cand ma asezam aiurea pe scaun. Acum ma doare la fel cand ma asez dar nu imi mai vine sa tip....Deci eu cred ca e mai bine.
Ma duc sa mananc ca ma roade o foame de zile mari...
Mihaela