Colectia de toamna-iarna 2005(195)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Noki
Ii faci vaccinul ala de 2 ani jumate rapelul? Eu tot aman momentul...ca am auzit din diverse surse...sora-mea prietenele ei cu copii care l-au facut recent si au avut niste reactii adverse urate de tot..cu febra si dureri la locul unde a fost facut vaccinul...Cel putin Ilinca lui sora-mea nu si-a miscat piciorusul vreo 3 zile..

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Stiu, Coralia, si eu urasc vaccinurile, pentru ca tot asa, Sarah la cel de 2 luni a urlat de numa', a durut-o piciorul ore bune dupa intepatura, a facut febra si cm nasol, si-a pierdut pofta de mancare. Deci efectiv, pana atunci manca de rupea si dupa vaccinul ala adio si mancare doar cu taraita....
Dar asta este...io-s de conceptie ca vaccinurile trebuie facute, deci Dumnezeu cu mila...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, la faza cu release-ul in ultimul moment si orele suplimentare mi-ai amintit ff viu de serviciu-mi. Si zau daca de data asta imi e dor de el! Cu Cristi aveam vagi nostalgii, dar acum ma bucur mult mai mult de concediul asta. E si mult mai plina viata cu 2 copii, e drept .
Deci la Barcelona va fi doar un weekend prelungit? Eu mi-am imaginat ca stati 2 sapt, dar e bine si-asa

CristinaN, asa pupam si noi toate bubutzele, am patit-o si cu talpa, si ... ca voi

Anda, ce m-am distrat de sanctiunea prompta pe care ti-a aplicat-o Nichita
Cu masinile de pe strada suntem asa si asa, in general prudenti. Cred ca a contat sa vada atitudinea noastra panicoasa de cum se apropia de bordura si spaima cu care spunem "te calca masina pe strada". Cand traversam il fac atent de fiecare data, sa se concentreze la mers si sa realizeze ca e ceva important.

Coralia, la ce gradi ai inscris-o?

Cu vaccinul: la 2 ani jumate se face si DTP-ul in piciorus, ala doare. Daca tineti minte, ni l-au facut si noua printr-a 8-a si schiopatam toata clasa cateva zile .

Corapina oare ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

de dimineata ma pregatesc sa scriu si eu doua trei cuvintele si nu am reusit!

Cred ca ma pandeste astenia de Primavara,eu nu am reusit sa ies din starea mea "proasta" ,vad ca se tot aduna problemele una cate una!
zilele trecute scria ? ca are pb cu iritatie la fetita intre labii-iden si Sorana e rosie si spune ca o pisca!cu ce sa o dau????
nu reusesc sa-mi termin referatul la MRU ma depaseste tehnologia...tb sa fac niste grafice si habar nu am cum!

Anda,nici a mea nu sta locului o clipa,nu ii este frica de nimeni si de nimik ,daca nu-s atenta o zbugheste ,in parc daca nu-s cu ochii pe ia imediat dispare, se urca te miri pe unde...

Incredibil cum isi aduc copii aminte de faze petrecute cu luni bune in urma!!!
am dat-o pe bubite cu mixtura mentolata si si-a adus aminte ca am dat-o cu "clema" pt bubitele de la soare(de azi vara de la mare)!am ramas paf!

Mihaelutat,nu e de ras dar m-am amuzat cum scrii despre patania ta cu posteriorul.

Singura zi in care m-am "rupt" de probleme a fost Duminica in familie ...am fost la Gradina Botanica...cateva poze:
http://good-times.webshots.com/photo/2531599030101878452pOUkca

a fost absolut superb,sunt splendide florile ,mirosul,verdeata,cromatica

Mada,ma bucur ca intra lucrurile pe un fagas normal,sper sa fie tot asa si sa auzim vesti bune cat mai curand.

pt sarbatorituil de azi ,Sorin de Miri ...La multi ani!sanatate fericire,bucurii si 100 ani !

Feli,la pretul masinii din reprezentanta mai adauga: costul asigurarii obligatorii 700 ron/an ,revizia 430 ron/an ;impozit 145 ron/an.

Mancarea-desi nu se vede pe ia dar la noi e horor...nu sta la masa,ia o inghititura dispare,mai ia una se foieste,intra pe sub masa,merge in camera,iese pe balcon ,ba mananca singura ba ii e lene si tb sa-i dau eu

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Maria e impropriu spus "inscris" pentru ca si-a descoperit buni niste cunostiinte si au primit-o...ca noi am vrut de prin martie sa o inscriem aici ,dar ne-au zis ca nu au locuri nici pentru toamna...dar mai apoi s-au ivit alte "chestii" si au luat-o si pe ea...e vorba de gradi din capatul strazii mele..o stii sigur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Soanso, mumoase pozele si cu adevarat superba gradina Botanica aveti! arca la noi nu-s atat de multe flori.Feli, am sau nu dreptate, ca io nu am mai fost de naul trecut.
Si foarte cocheta fii-ta cea mov!
Si noi avem parte de putin rosu in zonele celea...i-am dat cu niste Nivea baby. Asta mi se pare culmea...acum cand nu mai stam cu pampersi sa faca asa ceva.

Miri- chiar, uitasem, de habauca ce sunt: La multi ani taticului ramas neglijat!

Maria- se face DOAR acest vaccin, nu si cel polio.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Asa e, Noki, acum ma uit si eu in carnetel, la 2.5 ani se face DTP. VPO mai urmeaza la 9 ani. Eu una rasuflu usurata, de-abia astept sa scapam odata de schema asta.

Coralia, super, am numai referinte bune despre gradinita aia. Acolo vreau si eu in principiu, dar de mai incolo. Probabil de primavara viitoare - pentru binele Anei, ca pentru al lui Cristi l-as fi dat de pe-acum. Pentru la toamna s-au facut inscrierile inca din primele zile din ianuarie . Hai ca poate vb la tel mai multe detalii

Soanso, oare cu pudra cu Baneocin sa rezolvi ceva? Sau cu crema de galbenele? Paote isi da totusi medicul cu parerea...

Maria, Cristian si Ana Alexandra

Mergi la inceput

Cu mancarea... hehe.
Miri, nu sunteti voi codasii! Al meu face la fel ca Sorana de Soanso: practic n-are stare sa stea sa manance, ca are lucruri mult mai importante de facut! Scaunelul de masa l-am strans de vreun an ca nu mai era chip sa-l asezam de acolo. Si pe vremea lui, trebuia tinut cu povesti si jucarii printul, altfel nu manca. De atunci a fost tot mai rau si mai rau, odata mi-o ia la fuga de la masa . Practic nu intelege ce-i cu el acolo! Chit ca-l vad uneori ca simte ca-i e foame, incepe sa faca razii prin camara unde spera la ceva saratele uitate pe un raft la indemana lui sau cere bomboane - asta e semn sigur ca ii e foame .

M-a apucat acum tema asta caci a slabit ingrozitor dupa viroza (iar eu am dat jos vreo 2 kile din cele 3 ramase in plus dupa sarcina - motiv de bucurie in cazul meu ). Asa ca trebuie sa trecem la Pikovit si regim de imbuibare, ma ia groaza cand ma uit ce scheletel a ajuns

Mergi la inceput

Maria ce intelegi prin scheletel?Are peste 13 kg sau sub?Ca eu acum sunt cat de cat linistita cu mancarea de vreo sapt a mea mananca mai normal si tot trag sperante ca a trecut de 12.5 kg pe care le tot avem de ceva vreme...Oricum pentru mine subiectul mancare a devenit tabu ..in sensul ca am ajuns la concluzia ca degeaba ma stresez ea tot cand si ce vrea ea mananca...intru in adevarata panica atunci cand vad ca trec 2-3-4 zile si ea isi mananca laptele(nici ala tot cateodata) si pe langa vreun mar sau vreo banana...iar la amiaza cateva lingurite amanarate de supa.....in fine dupa cum spuneam acum e iar o perioada bunicica din pct. asta de vedere...

Mergi la inceput

Inainte de viroza nu stiu daca avea 14 kg, dar acum sigur suntem sub 13 . Si s-a si lungit mult in ultima vreme...
Stiu ca si voi sunteti amarati din punctul asta de vedere

Mergi la inceput