Colectia de toamna-iarna 2005(195)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

maria fa-i un coproparazitologic ca sa inlaturi suspiciunea de viermisori, alexia este la fel ..nu sta locului o clipa la masa se fataie si se invrate in scaunul de masa de imi vine sa o intind pe paine.alearga toata ziua, se freaca la nas...am decis ca saptamana asta sa ii fac niste analize. Multa sanatate micutei si tie un

anca, bepanthen e sfant!frumoasa foc mmicuta ta.

lavi nu te mai invinovati, mergi si relaxeaza-te pentru ca fetele sunt pe maini bune si fericite alaturi de bunici.

tania, te imbratisez cu drag. sper sa treaca repede toate relele, multa putere si sanatate maxima.

miha, draga mea, imi pare rau pentru posteriorul tau.yo zi sa mergi totusi la medic.ce mai face alex?

noki si la mine s-a afista programa pentru sesiune, o iau de coada la inceputul lui iunie.tin pumnii sa nu piste rau "tantarul" si sa nu lase urme.

leea cum te mai simti? pulsul e mai bine?

anda, incepe prin a-l invata ca se traverseaza numai pe la trecerea de pietoni/ numai la semafor cand este verde. invata-l care este stanga, dreapta ca sa se asigure cand trece. il poti invata tot prin joaca in casa, faci o macheta cu strazi, semafoare , masini si pietoni...masini "nino-nino"( asa le stie alexia)si il antrenezi intr-un joc pana prinde ce si cum. si nu uita ca perseverenta e mama invataturilor.

alina, superr fetelor..mi-au placut mult pozele.

cora ...ce faceti domne?

Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )si Matei Alexandru ( 21 aprilie 2008)
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hELLO
SOANSO&NOKI MULTUMESC, ASEMENEA SI DOMNU NEGLIJAT.TREABA LUI I-AM SPUS SA-I COMUNICE AMANTEI CA ANUL ASTA E RANDUL EI SA-L CADORISEASCA/RASFETE/SURPRINDA-PLACUT EVIDENT.
nu mai modific ce scrisei.

Anda
nici al meu nu ma asculta, dar cu masinile i-am repetat des, plus ciufulit de 2-3 ori cand efectiv s-a aruncat in fata ei. si acu dc vede masina la 50m zice:"sus pe trotuar ca vine masina"

Cami de abia vinerea viitoare merg la dr.oricum e dubios.

Am zis ca suntem codasi nu ptr ca mananca putin ci ptr ca mananca pasat, chiar mananca bine D, un fel de mancare, de 4 ori pe zi, cate un castronel.

chiar voiam sa intreb icrele din comert sunt bune ptr copii?D. e fan, mamnca in fiec zi o felie de paine prajita unsacu icre.

Roxi
asta da ambatz.sesiune!scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Seara buna!

Am vazut poze cu domnisorici de Camelia, Alinus si Soanso, foarte dragute, sa va traiasca frumoasele

Soanso daaa, cunoastem costurile extra, dar sunt mizilic, ma bucur ca rezolv treaba pe care o astept de la inceputul anului - adica sa le dau socrilor o masina mai de Doamne ajuta, ca ei au o Dacie din 75, care i-a lasat in drum de n ori. Plus ca aveam emotii mari ori de cate ori plecau la tara. Ca mie imi placea si Solenza, ma atasasem de ea

Noki nu numai ca nu sunt atatea flori, dar nici nu e amenajata asa frumos, of, au mai facut ei niste investitii, dar slabut.

Miri sa-ti traiasca husbandul!

Maria si Ilinca facea scaune cu mucus la greu, ca avea stomacelul sensibil. Fa-i si copro, nub strica, dar vezi ce manananca. Bioticsul e bun, poate ar trebui sa-i dai mai mult timp.

Mancat - daca ii este foame, sta. Daca nu stam noi dupa ea
masini - da, am reusit sa o invatam sa se fereasca de masini.
Icre din comert - no way! Aproape ca nu mai mananc nici eu, ca am vazut ce prostii de chimicale au bagat in ele.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

am sunat pediatra-deci Roxi...e sfant Bepantenul!a mai zis sa o spal des si sa nu o sterg cu servetele parfumate ,pot sa-i dau si cu rivanol ca cica dezinfecteaza!
deseara am program de cremuit si bibilit intimitatile fetei!

Vorba lui Noki -culmea- acuma fara pampers face deastea...zau daca nu ara mai comod innainte cand nu stiam de iritatii,trezit noaptea pt pisu,facut te miri pe langa ce copacei etc.
mersi pt complimente,sper sa fie deschise serele data viitoare cand mergem la grad .Botanca sa vedeti acolo minunatii...

Intrebare:ati dus copii la CIRC??oare au rabdare???

Felicia ...hihi cunosc cu masini din 75 si socri au ramas in drum si ev iam cules noi ...dar au meritat pt ca au cotizat la masina noastra
oricum investitia intr-o masina nu e profitabila ...dar o masina noua nu necesita alte costuri ..cel putin in primii ani.
cu apartamentele ai dreptate si in Cluj se anunta o stabilizare a preturilor si chiar o regresie a lor.si eu vizez sa ne mutam...

miri -esti mortala cu amanta....

Oare pe unde o fi Ina ??
cine stie de ce nu mai scrie Hilde?? pe la alte subiecte am mai vazut postari deale ei!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hallo colectie!!!

Miri... si tot ce va doriti!!!

Anda...m-am terminat de ras cand am citit reactia poetului si mai ales mi-l inchipui cum ti-a aplicat el corectia la funduletz...

Si noi am mai aplicat 1-2 palme la funduletz...dar....incercam sa ne abtinem pt ca replica lui Stefan e..:" nu bate...nu bate" si atunci...ne pier nervii.
Hai ca scriu 3 cuvinte si merg sa ii var suzeta lui Tudor...ca...are chef de stat treaz si in brate daca se poate...si incerc sa ma abtin sa il iau. Aseara la baitza...era sa ne cada din pat cu intoarcerile lui burto/spate. L-am asezat pe burta sa il ung/masez...si pana mi-a turnat tati ulei...top pe spate...pe marginea patului....off ce spaima am tras.

In rest suntem ok, am iesit afara si ieri si azi cu ambii copilasi...la leagane...iar Tudor a dormit iar azi a servit masa in oras ca deh...pana acasa facea crize...plus ca acasa..tb sa il pun pe Stefan la nani....si....mai bine asa.+

Gata merg sa stau de vb cu bb ca....azi a dormit non-stop si acuma vrea atentie...deci ma duc sa i-o ofer.
colectia!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hello,

Mi-a trecut depresia pt ca am mai stat si azi vreo 3 ore in plus la servici , am rezolvat ce era de rezolvat asa ca am primit in compensare o zi libera!

Maria de unde 2 saptamani la Barcelona, ca mai mergem si cu copiii in 2 vacante

roseata in zona intima la fetite se mai poate aplica si reteta: spalat cu ceai de galbenele apoi uns cu crema de galbenele. Bepanthenul cred ca e la fel de bun.

Miri icrele din comert cred ca sunt OK (cele in sare) dar salata de icre din comert contine tot felul de conservanti si E-uri. N-as da-o la copii.

corap ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

soso, rosetei i-am venit de hac cu crema de galbenele(Cami ,. Daca pot sa te ajut cu ceva in crearea graficelor (excel, powerpoint, word) o fac cu mare placere. id-ul meu de ymess e negaracristina77. Daca ai tabelele de date facute, nu e greu de realizat graficul.

Mancatul singura: doar ce ii place, adica iaurt/crema de branza cu fructe (din comert), fructe, legume, rahatele de rontait. Mancare doar 1-2 linguri, apoi ii dam noi, rar la masa, de cele mai multe ori la calc insa am evoluat ca pot sa-i dau cu monitorul inchis , imp pt ea e sa fie la scaunul de la calc.

Teama de masini - exista, dar inca nu distinge trotuarul de strada. Sfaturi... nimic fata de ce s-a zis deja.

Salata de icre din comert, contin o groaza de cah, nu ii dau dar se mai serveste singura cand manancam noi (cand e dezlegare de peste).

Miri, LMA sotului.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Putin timp si eu.

Mancat singura: Ana mananca singura de pe la 10 luni, si chiar elegant de-a dreptul. Cand mai mananca.... greutate: 11.8kg si 1m inaltime, asa ca taceti ca la noi umbla scheletzelul ambulant prin casa si cand o vad mi se rupe sufletul.
Roseata la prunici, la noi a mers intotdeauna la Ana cu clasicul Petrini. DAr cum 90% din timp e cu chilotei, doar noaptea scutec si ala uscat dimineata, rar se irita. In schimb Iris e intr-un continuu eritem de 3 sapt, saraca cand o spal pe acolo suspina, sufera, ii dau lacrimile si e asa rau la fundulet de nu-mi vine sa cred. Am fost la fermatolog, asta dupa ce am incercat toate cremele posibile, si parca de 5 zile de cand folosim crema lui e si mai rau :((
Fetele depresate, va pe toate si va inteleg, eu nu mai am timp sa fiu deprimata ca nu mai stiu cum sa le impac pe toate, cand apuc sa adorm pe la 12 noaptea alung orice gand si incerc sa fiu optimista. Cat timp suntem sanatosi si in putere, jur ca altele palesc aproape complet. Toti avem probleme de diverse feluri, si noi am avut perioade nasoale din multe puncte de vedere, insa acum s-au mai linistit apele si ne preocupa doar copiii si realizarile. Acuma nu ma intrebati pe unde ne invartim ca si cuplu, ca va pot raspunde: habar nu am ca ne vedem prea rar doar noi 2 . Exagerez, tragem la aceeasi barca si avem momentele noastre frumoase, insa momentan cam putin timp pentru noi, singura problema.
Soanso, la circ noi mergem la Aquaticum la Polus maine, sa vedem ce-o fi ca e doar cu animale de apa si poate o fi distractiv. Povestesc maine seara.

revin dupa ce mai citesc din urma.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ripley - ai povestit foarte frumos despre voi! Bravo pentru Ana care papa frumusel singurica!

Cristina N., ma bucur ca v-a ajutat crema de galbenele!

Soso, noi am fost la circ chiar duminica si sa stii ca a stat linistita Daria. N-a prea inteles ea numerele cu clovni, dar la animale a fost in extaz! Acum mereu imi zice sa mergem la circ!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley mai skeletel ca mine nu stiu daca au fost/sunt multe fetite si uite ca acu' ma mai prinde si cate o cura de slabire. Silvia e de-a dreptul dolofana fata de mine, de Nati ce sa mai zic. Silvia are cam 20 kg la 1.21 sau 1.22 inaltime. Cu inaltimea e binisor peste, cu greutatea sub.
Sa nu fie si ea alergica la crema de la dr.
Sfat de la mine (de fapt sugestie, aplicata de mine). La eritemuri fesiere care nu trec cu un gen de crema, schimb tipul. Adica: daca incep cu creme care usuca, (care contin oxid de zinc) si nu au efect, continui cu creme grase, gen Bepanthen sau galbenele. Si invers.
Sau alta varianta: dau alternativ, o data cu crema care usuca, pe baza de oxid de zinc, odata cu crema grasa.

Vaccin reactiile la vaccin sunt tot mai mari odata cu varsta, pt ca corpul are deja anticorpi (asta e varianta dr de familie). De-asta la 2 ani si jumatate e ultima oara ca se face DTP, de la varste mai mari se face doar DT (componenta anti-pertussis da reactii mai puternice la varste mai mari; iar la adulti se mai face doar anti-tetanica - vezi noi in timpul gravizeniei), vezi aici:
http://www.c opilu l.r o/a_2_4667_Vaccinurile_obligatorii_pentru_copii.html
(scoateti voi spatiile)

Si Nati a facut un pic de febra si de diaree dupa vaccinul de 2 ani jumate si s-a plans de piciorus dar i-a trecut; si eu o iau ca pe un "dat" ceva ce trebuie facut si gata.

Noki asta e, am clacat si am recunoscut la servici ca-s plecate gagicile. Motivul: release-ul era planificat de saptamana trecuta si inca lunea trecuta cei de la servici m-au rugat sa stau peste program. Le-am zis ca nu pot, (ca as da peste cap tot programul cu bona, luat gradi, samd) dar voi sta luni si marti ca duc fetele la bunica. Le-am explicat si ca bunica sta la Alba Iulia si ne ia un we sa le ducem. Si de asemenea bunica lucreaza partial, deci nu poate veni.

Mancat singura daca are chef, da, daca nu, nu.
La unele mese ne sperie cat de mult mananca la altele abia ciuguleste. Silvia abia ciuguleste tot timpul

roxi tu cum te mai descurci cu strumfii?

Maria la fel si eu m-am simtit foaaarte bine in concediu cu Nati. Plimbarile noastre lungi prin parc cand Nati dormea si eu dadeam turul lacului cu carutul... a fost o perioada f linistita si fericita.

Concediul cu Silvia nu chiar asa bine, am simtit-o ca pe o intrerupere pt ca atunci eram pe trend ascendent profesional, ma asteptam sa fac marea si sarea... iar eu tintuita acasa cu copil. Eram si stresata sa-mi dau diploma si sa ma angajez (7 luni cat am stat acasa n-am primit niciun fel de indemnizatie sau ceva), sa ne cumparam apartament... In prima parte a sarcinii m-am simtit in super-forma, am lucrat in vacanta din iulie pana la 1 noiembrie, intre anul IV si V, am facut semestrul I din anul V cu teme mari si grele, am dat exemenele in viteza inainte sa nasc, tur de forta - 10 pe linie si deodata m-am trezit acasa cu copil plangator si nopti nedormite. "Acasa" vorba vine ca stateam in chirie intr-un apartament care nu ma incanta, intr-un cartier care nu ma incanta nici atat, masina n-aveam, caruciorul era greu si nu ma puteam deplasa in centru cu metroul, doar in we cand il salta Virgil pe scari pe la metrou. N-am fost in niciun concediu in vara aia ca am lucrat la diploma... si uite asa. Dar s-au rezolvat toate in timp...

Mergi la inceput