Colectia de toamna-iarna 2005(195)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Salutam colectia!

Pana la urma v-ati intalnit sau nu cu Miha2006?

Soanso, ce dor mi s-a facut de gradina voastra botanica!

Teama de masini... n-o prea avem ca n-o prea intelegem. Ducem dorul plimbarilor pe trotuare, umblatului pe jos...

Eritem fesier: tratat cu Desitin, face minuni de fiecare data.

Mancat singura: cam rar. N-am prea lasat-o din comoditate (ca sa nu am eu ce strange/curata dupa) si acum vad ca doar anumite chestii le mananca singura, sau, ma rog, dupa chef. Azi a primit o cupa de inghetata la mall si a papat-o singura cu lingurita in carucior (pana mami si-a facut de cap la cumparaturi, bucuroasa ca fata are ocupatie )

Alinush, acuma ma pun sa ma uit la pozicile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Alinush, superbe pozele voastre! Tare faza cu echipele de fotbal, familia voastra reprezinta aproape intreaga grupa! Eu zic sa tineti cu... Italia In alta ordine de idei, eu deja numar zilele pana incepe campionatul

Cami, tare dulce e mezina-pictorita

Miri... cu intarziere... LMA pt Sorin al tau!

Roxi, felicitari pt ambitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza vesela, ca am mai bifat un vaccin!

Sarah a fost impresionant de cuminte, a stat la toate proedurile - cantarit, masurat, verificat inimioara cu stetoscopul, gurita, dintisorii etc si la final cand doctorita a zis ca-i gata, ea de colo, ca nu e gata, ca mai vrea.
Da' cea mai tare faza a fost cand am intrat la doctorita de familie -la care nu mai fusesem de un an jumate,de la ultimul vaccin - ca noi avem doctorul nostru care vine acasa - si Sarah, senina, zice: "aa, aicea nu e domnul doctor, aici e o TANTI doctor".
Norocul meu a fost ca imediat a vazut stetoscopul si a inceput sa-i povesteasca doctoritei ca si Bunu - socru-miu - are "la fel, la fel". Asa ca s-a auto-dres gafa bufnitei cu socrul.

Apoi la intepatura a plans putin si gata, am fost la Mac sa o recompensez cu "prajiti". Bineinteles ca seara a durut-o rau piciorul si ma punea sa-i pup buba de 1000 de ori, dar a fost cuminte si si-a tinut si compresa cu apa rece si a fost ok. Parca sa zic ca a facut si un pui de febra, dar i-am dat oricum niste Nurofen pentru durere si a dormit bine si dimineata era ok.

Lavi- maine plecati? Cand? Mama, ce mamica-eroina ai fost la Silviuka.

Ripley- please, please, please incearca si banalul ulei fiert timp de cateva zile, dat la fiecare schimbare de pampers. Stii ca la noi a facut minuni, cum nu au facut toate cele 5-6 tipuri diferite de creme incercate.

Meems- si Sarah e fana inghetata. Duminica seara tot asa..mi-a halit aproape o cupa intreaga, plus ceva din cornet.

--

Gata..fug la toceala. V-am zis ca mi s-au afisat examenele? Ei bine, e dezastru de data asta. Cred ca pe cel mai greu mi-l las pentru sesiunea de restante de imediat de dupa, ca sa nu-l ametesc.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Meems, multumim!

Ripley, la eritem nu merge oare su uleiul (de masline) fiert? Noi nu am avut probleme de genul asta dar stiu ca ne-a fost foarte bun, noi nu am folosit uleiuri din comert deloc nici macar la masaj!
Noki, am postat in acelasi timp!

Eu nu i-am dat mandrei inghetata deloc... poate o sa-i dau in vara asta.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

De aseara suntem iarasi 3...Doamne ajuta, sa fie pt totdeauna de acum incolo.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Madau, pupam dulce, ca stiu ca asta iti doresti cel mai mult!!! Si tinem pumniiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Vazut poze
bb_alinush, se vede ca v-ati distrat pe cinste, iar Missa e o frumusete si-mi place ca e zambareata. A mea devine f. serioasa cand vede aparatul...
Soso, super gradina aveti.
Cami, pictorita.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madaule, deci l-ai atarnat pe sarma de rufe, a stat cu capul in jos si i-a venit mintea la cap. Ptiu ptiu ptiu sa nu-l deochi!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Azi am o zi f. buna. Aseara am cantarit puiul si a luat 260 gr in ultima sapt deci...ii merge super. A dormit de la 12 la 6.30 si de la 7.20 inca doarme. Abia astept sa se trezeasca...sa ii dau sa suga si sa iesim afara.

Madau asta da veste buna! Sa dea Domnul sa fiti fericiti asa cum iti doresti si sa nu mai faca greseli d'astea domnul! Miruna cred ca e fericita iar tu...nici nu mai zic! Acum ai grija sa de voi si....fericire multa va doresc!

Noki Felicitari pt vaccin...si noi tb sa mergem...dar tb mai intai sa ii schimb medicul .Il mut la dr. la care il am pe Tudor...la pol Titan ca e aproape de mine si e super.

Asa ca...Daca stiti cumva ce tb sa fac...ceva demersuri..sau pur si simplu il inscriu la noul medic si anunt la vechiul ?Tb vreo hartie ceva de la vechiul medic? Eu asa imi inchipui!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata.
Chiar ca e buna ca o vad pe Madau fericita. Vorba vecinei mele sa il scuipam pe domnul sa nu il deochiem.
Pentru mine nu e asa de buna, desi ieri era mult mai bine cu dorsalul de azi dimineata s-a inrautatit situatia cred ca nu scap de doctor. Ma epilez maine de dimineata si ma duc apoi la un control ca e naspa si am si un botez in week-end . Daca e tot asa situatia nu ma duc ca nu pot dansa si nici pe scaun nu pot sta mai mult de 15 minute.
Roxi domnul Titi e ok, sanatos voinic si mult prea plin de energie pentru oasele mele batrane. In ultima perioada s-a facut mai obraznicut decat era, cred ca incepe sa descopere crizele de 2 ani peste care eu am crezut ca trecuse, dar se pare ca nu. In casa e intelegator dar afara parca are ardei usturat sub fund. Este in faza cu Biby Bloxberg, daca stiti desenele, face vraji si zboara pe matura urland "Zboara Stufoasa mea, zboara", Stufoasa fiind matura lui Biby, el foloseste bete sau ce gaseste. Pe mine ma transforma in tot felul de animale etc. Dar e haios, mai putin cand se face ca nu ma aude si imi vine sa il arunc in lac dar ma rog in gand, scrasnesc din dinti si incerc sa nu il ciufulesc.
Cam asta ar fi trebuie s ama ridic ca nu mai pot sta pe scaun, ma doare popoul..... si nu are cine s aimi pupe si mie buba, vorba Saritei
Mihaela

Mergi la inceput