Colectia de toamna-iarna 2005(195)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza,

Am reusit si eu sa descarc ceva poze recente din minivacanta de la Predeal si cateva de weekendul asta de la tara cu pisica in brate . Le puteti vedea www.flickr.com/photos/25531152@N03/?savedsettings=2491061945#photo2491061945" target="_blank">aici.
Ma bucur Madau pentru reintregire si Doamne ajuta sa fie pentru totdeauna! Poate i-au venit mintile la cap si a realizat in final ca pierde de fapt ce are mai pretios pe lumea asta.Acum il are Miruna pe tati langa ea.
Noki bafta la examene sa scapi cu bine de ele.

Va multumesc fetelor pentru raspunsurile la nedumerirea mea cu mucusul in scaun...azi de dimineatza i-am mai dus pentru a nu stiu cata oara scaunul la analize si sa vedem daca iese ceva...Daca nu...inseamna ca e Andreea mai sensibila cu digestia si asta este...

Ma apuc de treburi...o sa intru mai tarziu.
Pupici

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, asta da veste buna! Ma bucur pentru voi si ma rog la Dumnezeu sa ramaneti asa pentru totdeauna!

Coralia, dulce foc Andreea!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mada , ma bucur mult ca ne dai vestea asta! sa dea Dumnezeu sa fie totul bine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Nu am mai pus de foarte mult timp poze cu noi, pentru cine are placerea va invit sa ne vedeti: http://www.flickr.com/photos/26551296@N07/2491990464/in/photostream/

meems, miri, nu stiu cat tine de ambitie..insa trebuie sa o termin facultatea, ambitia trebuie sa mi-o descopar intr-o cura de slabire care sa dea rezultat

lavi, sunt in programul denumit Supravietuitorii.. si visez sa merg si eu curand in Bled .
Sa aveti vreme buna si excursie excelenta.

miha esti de belea!!! deci vrei sa primesti pupici .
Iar fii-tu este de coma, chiar vrea sa zboare pe maturoi??? nu stiu desenele

Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )si Matei Alexandru ( 21 aprilie 2008)
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Pupam colectia!

Ei gata se pare ca de maine va cedam soarele....pastram doar marea si ploaia :D

Cami missa nu are nici un semn de la vaccin, doar pepiept, unde a avut bubitele cele mai mari se mai vede ceva, insa se pare ca trece cu timpul. A fost foarte intelegatoare si nu s-a scarpinat.
Pupam si noi desenatoarea!

Nokiutz pai nu am zis io ca nu ma despart de carucior? Of course ca l-am carat dupa noi, dar il lasam pe unde apucam fara nici o problema.
Ce fain ca Sararici a fost cuminte la vaccin! Si bine ca ati scapat!

Io sunt, cum va ziceam, in ceata cu vaccinurile, la sf lunii o sa ma duc in Fr sa vorbesc cu un pediatru!

Soanso m-am uita pe pozele voastre si acuma abia va "vizualizez" si eu! Sunteti niste frumoase intr-un decor floral exact cum imi place - de altfel ma duce cu gandul la campurile de flori de aici din Olanda, de la Keukenhof!

Maria Alexia deci tu vrei sa ii dai pe amandoi copiii la aceeasi gradi, sau pe Ana la cresa si pe Cristi la gradinita?

Roxi, cum mai e Alexia cu Matei? vazut pozicile de parc, Alexia e o donsoara in toata regula iar bebitz Matei e un scump! Si ce vreme faina aveti si voi!

Feli deci voi vreti sa schimbati apartament, masina, tot ce mai:)) Poze cu Ili unde vad si eu?

Lavi sa va zic de pe acum drum bun si vacanta placuta! Plecati in weekendul asta? Si sa stai linistita ca fetele sunt pe maini bune, am vazut-o eu pe buni ce bine se ocupa de ele! Scuze ignoranta mea totala dar ce e releaseul asta care te-a deprimat asa?

Ripley io sunt impresionata de atleta ta, 1m zici? Si voi sunteti inalti, nu? Noi abia avem 90-92 cm....mai e cineva asa de pitic :))
Iar la ritmul tau de munca io ma intreb mereu cum de rezisti, brvo, ai toata admiratia mea!

Meemsulici aha, te-am prins, deci esti microbista!! No si io eram dar pe vremuri cand eram tanara :)) Acu' nu mai am rabdare cu nimic!
Ref mancat, Rianna banuiesc ca mananca singurica la cresa, nu? Apropos, ce li se da mancare la voi la crese/ scoli? Sunt cantine ca in Franta sau sandviciuri la pachet ca in Olanda asta amarata?

Madau asta da vestea zilei! Ma bucur si va tin pumnii sa fie bine! Ma gandesc ca Mirunici e in culmea fericirii!

Taniuk ne tii si pe noi la curent cu evolutia lui Che!! Si a Anei of course! De la noi ai un pupic dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roooooooooooooooooooooxi, chiar azi vroiam sa-ti propun sa pui niste poze cu voi 3! 4, ma rog, cu domnul tata cu tot.Sa stii ca Mateiu' mic a crescut. Asa mi se pare. Cum mai papa? Tzatze, bibe? E un mumos si un cuminte, oricum. Iar fii-ta o eleganta domnisoara care a tras-o pe mami la xerox, asa de mult seamana cu tine!E mumos si trailerul lui bebe.

Coralia- phiiii, ce fetita mumoasa tineai tu ascunsa de privirile noastre!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alinush, da da da si noi in clubul piticaniilor: avem 89 cm, dar doctorita a zis ca e super in grafic. Adevarul e ca sper sa se mai inalte cand o fi mai mare. Mama ma incuraja ca ea a fost penultima din clasa pana in ultimul an de scoala, cand a tasnit binisor, iar acum are 1.72, ceea ce e super ok.avantajul e ca schimbam hainutele mai rar.
Cat despre Anutzachele Deliei, pe ea nu o socotim, ca provine din familie de lungaaaaaaaani, cum altfel putea sa fie?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Roxi da vreu pupici daca trece durerea, dar in cuida apropourilor mele mai mult sau mai putin voalate, persoanele vizate nu au dorit sa presteze, si aici ma refer la sotul din dotare. Fi-ta este copia ta fidela, bebe Matei nu imi dau seama.
Si da, fi-miu zboara pe matura, adica batul de la tricicleta. Si este Biby Bloxberg chiar daca e fetit, nu conteaza el e vrajitoare. In momentele cand nu e Biby el e Uratelul, tac-su e Shobo si eu sunt Doaman Primar, adica o gaina, toto de la Minimax vorbire. Pietonii de regula sunt "Pripasi" sau "Fraieri" iar soferii sunt "Miez". Daca mai aveati un dubiu de unde a capatat asa vaste cunostinte lingvistice, vi le spulber eu, de la tac-su, un fel de Schumacher, nu stiu daca am scris bine, al soselelor din Romania. Iar daca ii se povesteste ceva ce nu crede spune" Hai ma nene, lasa-ma."
Si ma opresc aici cu povestile despre copilul meu si vocabularul lui ca sa nu ajung la fraze obscene si deja celebre, dar si pentru ca trebuie sa imi schimb pozitia pe scaun. AUUUUUUU!
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Si noi cred ca tot in clubul piticelor ne inscriem cu vreo 91-92 cm,dar nu ne facem probleme ca si noua ni se spune ca suntem in grafic...si ma gandesc ca micuta nu prea are cu cine sa semene(exceptie fac socrii)...asa ca sanatosi sa ne fie copilasii.Multumim de aprecieri .

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Intru si eu sa ma bucur pt Madau, sunt convinsa ca o sa fie bine!!!

Mai, voi va plangeti de copii mofturosi la mancare, a mea e o mancacioasa si jumatate. Ni se intampla sa o oprim noi, ca ea tot ar mai bobina cate ceva. Grasa nu-i, ca si ea bate la 1 m inaltime, are in schimb o burtica haioasa. sa fie ea sanatoasa.

Alinush, vazut poze frumoase tare!
andreea de Coralia, frumusica cu bretonel!
Sorana de soanso mov, in decoruri liliacee!

Meemsul, cum mai stati cu nani? Ceva poze noi?

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

tot aprilie 2008

Mergi la inceput