Colectia de toamna-iarna 2005(195)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Plecam maine seara, dupa servici. Mai am 101 pregatiri de facut + ordine & curatenie + drum in oras dar nu puteam sa nu intru. Ne intoarcem marti seara, adica pe la 1 noaptea ajungem in Bucuresti.
Coralia ce frumusica e Andreea si ce ochi mari are!
bb-alinus fain v-ati mai distrat in Belgia!
Release-ul e atunci cand se da drumul (catre utilizatori) la o versiune de program. Tre' sa mearga totul cat mai snur. E un deadline de fapt. da, asa e, marele avantaj al soacra-mii e ca le iubeste f tare pe fetite si reciproc
. Si ii plac mult copii in general. Orice altceva (de ex ca le mai scoate afara in haine pe care eu le consider de casa
) paleste.
Noki misto ca ati scapat asa "ieftin" cu vaccinul. Alta e treaba la 2 ani jumate.
Dordia cand mi-am schimbat eu medicul de familie tot ce am facut a fost sa ma duc la cel nou. Medicul nou mi-a zis ca il anunta ei pe medicul vechi si fac ei toate formalitatile. Acum nu stiu cum e cu fisa de vaccinuri. Ideea e ca in primul rand sa vb cu medicul nou si sa vezi ce zice, daca mai trebuie ceva.
Super bine a luat in greutate!
Daca va razganditi spre Logan SH (ca sa va faceti mana pe el), noi il vindem pe al nostru prin iulie.
Noi am fost multumiti de Logan, il schimbam pt ca e prea zgomotos la viteze "de autostrada", cam de la 110-120 km/h incolo.
roxi super dulce bucalatul de Matei. Alexia chiar ca arata a domnisorica si-ti seamana leit la expresie. Supravietuire cu spor!
si cat mai curand vacanta la Bled.
madau Doamne ajuta sa fie bine!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
tania-z spune:
Servus fetelor, pe o zi superba!
Multumesc pentru gandurile bune , azi a fost dr. la Anna, ca i-a iesit si eruptie pe ea. La inceput a crezut ca e pojarel, dar nu are ganglionii umflati, asa ca se pare ca e alergie la capsunii mancati de mine
. Anna manaca ceva mai bine si nu a mai facut febra peste noapte...suntem pe drumul cel bun! Stefan ia medicamentul de lamblii (nu va pot descrie ce gust infect poate sa aiba). Dar piciul il ia ca un erou, dragul de el
. Sa vedem ce rezulate/efecte vom avea.
MADAU, ma bucur pentru tine, daca tu esti fericita. Sper din tot sufletul sa nu se joace cu tine si cu emotiile unui copil de 2 ani, sa se fii maturizat intre timp si sa inceapa sa se vada ca sot si tata, nu fluturas adolescent!
LAVI si eu vreau sa ne vedem cand vii prin Sibiu!!! Ai nr. meu.
ROXI super pozele, super piticii! Ce a fost mai greu a trecut . STii tu...primii 100 de ani sunt grei.
MIHAELUTZAAAAAAAAAAA...si noi suntem in club! La Che, ceilalti soferi sunt "Nelu" si sa auzi de prin masina: "hai, mai Nelu, odata!"
De la gradi:
Stefan e un showman (cine-l cunoaste, stie). Educatoarele il provoaca sa scoata din el tot felul de chestii si, mai nou, i-a invatat pe copiii din grupa sa faca galerie. Acum are vreo 3 adepti (baieti, of course) care fac cu el: "Fortza Steaua, Forza Steaua, hei, heeei!!". Alea mor de ras pe acolo, dar nu sunt sigura ca taticii fani ai alrotr echipe sunt la fel de fericiti!.
Tot cu fotbal:
Prietenul lui tati, stelist si el, se numeste Cornel. Il suna ieri Che pe Cornel, ca avea chef sa vorbeasca cu el. (Da, mai nou, i se pune pata pe cate cineva si vrea sa-l sune). Cand aud ce-i zice, sa pic pe jos! Cica: "lasa, mai Cornele, nu mai fii suparat, ca luam la anul campionatul!" (asta e o replica pe care o daduse taica-sau in urma cu ceva zile, cand pierduse Steaua la Cluj) .
Incerc sa pun si cateva poze recente cu dragii mei, zic ca incerc, pt ca nu mai stiu pe unde am albumele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
tania, maria & coralia trecem prin Sibiu cu mandre cu tot duminica viitoare, pe 25. Stabiliti voi o ora sa ne putem intanim cu totii - ca doar aveti copii mai mici ca mine si noi ne organizam in consecinta ora de plecat din Alba.
Va trebui sa luam si pranzul undeva: ori in Alba - daca stabiliti intalnirea mai dupa masa, ori in Sibiu, ori in zona Calimanesti; noua ne e totuna.
Nu am vrea sa plecam din Sibiu mai tarziu de ora 16 haaai 17, sa nu ajungem prea tarziu acasa.
In concluzie, cam intre orele 11 si 16 din partea mea
tania-z spune:
No, am reusit sa var ceva poze (nu'sh ce am facut, ca pe unele le-am dublat )
Copii de primavara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Lavi , drum bun, petrecere frumoasa sa va intoarceti cu bateriile incarcate si cu multe poze
Ce masina vreti sa va luati?
Roxana , am vazut pozele, sunt scumpi foc copii vostrii, sa va traiasca! Matei are niste falcutze cum mai e Alexia?
Alina , foarte eleganta Amalia ta! mi-a placut de ea
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxisialexia/roxisialexia.jpg)
roxisialexia spune:
Fetelor va multumesc pentru ca ne-ati vizionat
noki, chiar ca i-ai spus bine caruciorului, zau de mi-am dat seama ca este asa de mare .ai vazut ca suntem telepatice
, serios seamana cu mine alexia?matei papa deja un pic mai bine mixt of course insa regurgiteaza la greu, am aceeasi problema ca si la alexia chiar daca il tin la verticala tot varsa si nu putin.
tania, m-am indragostit de pitica ta..este o frumusete mica si scumpa. de che nu mai zic este frumos foc.
madau, sa de-a Domnul sa fie intr-un ceas bun! marti 13, sa fie cu noroc.
miha, tare mult imi place cum povestesti despre alex.
ioana, si alexia papa foarte bine in ultima vreme...nu sstiu ce ii face mama ca s-a bucalat bine si tare nu imi place.
intrebare pentru mamicile de baieti
- cum sta treaba cu decalotarea? cum trebuie sa curat/ procedez cu putulica dupa baie? yo parca nu l-as decalota
Trebuie sa cumpar sterilizator, ma poate ajuta cineva cu ceva sugestii...care este mai bun- cel electric sau cel ce se baga la microunde, m-am saturat de fiert biberoane si fript degete dar nici multi bani nu am sa dau pe el.
Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )si Matei Alexandru ( 21 aprilie 2008)
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
dordia2000 spune:
Lavi ms mult de tot...ca intotdeauna tu citesti tot si raspunzi acolo unde ai un raspuns de dat. Cat despre Logan...a fost Doru si s-a interesat pt unul nou...si se pare ca luam nou totusi. DAca ne razgandim...te anunt! Ms de oferta.
Am vazut poze de Coralia, Roxi,Tania si sunt superbi copilasii. Iar Matei...e chiar grasutz si pufosel si tare dragalas mai e.
Diana mamica de
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
dordia2000 spune:
S-a trezit Stefan...si cred ca il ia o raceala. Cam ce ii pot da sa evit raceala? A inceput sa stranute....si cam i se infunda nasul. Ce as putea sa ii iau...in afara de nurofen?
Diana mamica de
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
am pus si eu poze AICI , daca vreti sa ne vedeti.
Diana , nu stiu ce ai putea sa ii dai...incearca ceva ceai cald, vitamina C , multe fructe. Multa sanatate!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
miri__b spune:
iupyyyyy.Speranta moare ultima, na ca n-am sperat degeaba.hip, hip,ura ptr Madau. la cate kile ai acu chiar pot sa fac asa cu tine.pupici cu toate ca acu ai de unde sa primesti.
Am vazut poze de Tania, curgea fericirea din ele, si am vazut si pe ale Catutzei, maaama aveti chilotei, felicitari domnisoarei frumoase.atat am apucat casunt in cautari de cazare la greci.
Lavi drum bun, have fun, sau viva la fiesta!
Multumesc tuturor ptr urarile adresate sotului.cu amanta o fi, n-o fi.fac ce zice biserica"crede (ca nu e) si nu cerceta"
hai ca descarc si eu filmul cu cosciugul.