Colectia de toamna-iarna 2005(195)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Dordia, pentru inceput de raceala da-i oscillo si vit. C. Sanatate multa si sa scapati cat mai usor!

Mihaeluta, am ras sa ma prapadesc: deci stimabilul tau fiu a trecut de la matanii la vraji? Ar muri bona precedenta sa afle cum i-ati pervertit copilul

Lavi, noi duminica, in 25 vrem sa facem botezul, dar vorbim sa vedem cum putem sa ne si vedem, caci vom fi in oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Dordia, Echinaceea face minuni. Se da doar 4, maxim 5 zile si trece raceala obisnuita cu ea, ba chiar si virozele. Daca-s picaturi e mai usor de dat, ca o amesteci in lapte de ex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetele...ms mult de raspuns. Acum e cam tarziu dar maine ma infiintez la farmacie. In seara asta o sa ii dau VitC si un pic de ser in nas si o baie fierbinte....si maine merg la farma daca nu ii trece. Tot ce are e ca ii curge nasul. In rest e ok.

Catutza...minunata domnisoara!
Miri...frumusel domnisorul....frumusel foc.

Gata ca ma duc sa il iau pe pitic sa ii dau sa suga!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

SIMINA, daca mai esti pe aici, vreau si eu sa te intreb ceva de echinaceea: Che e mare fan de "ursuleti cu echinaceea". Ia cate unul pe zi, in fiecare zi. Nu e prea mult? Poate sa-i faca rau, sau sa nu-si mai faca efectul? Te pup!

Wow Miri, ala e David??! Pare de vreo 4 ani, asa maricel e! Ce sa mai distreaza el cu cutia

Catutza, faine poze, se vede ca donsoarei "ochi-alunecosi" ii prieste la tzara. Imi place aia cu catzelul care asista la ritualul olitei.

Incet-incet, poate apuc sa vizualizez si eu mai multe poze de la voi, ca taaare in urma am ramas.

Mergi la inceput

Dordia, mi-am amintit, ca ma mai uitai la pozele baietilor tai scumpi si frumosi, dar acum m-am mai uitat inca o data: dar ce seamana Tudor cu Stefan! Parca ar fi frati! Serios, mi se pare ca seamana tare de tot, chiar daca Tudorelul e atiiiiiit de mititel!

Mergi la inceput

Tania, acum am vazut - am postat deodata.

Stiu despre efectl Echinaceea de la o doctorita care a participat la un clinical trial de citiva ani pe un lot mare (citeva mii), cu facut hemoleucograma dupa administrari, etc. Deci studiu in toata regula: NU se da Echinaceea mult timp, pentru ca creste necontrolat numarul de leucocite. In a 5-a zi atinge un maxim, ca sa zic asa numai bun sa lupte cu infectiile. Apoi incepe sa scada si apoi sa creasca din nou absolut necontrolat. Concluzia finala a fost ca 4, hai maxim 5 zile la o tura de tratament este arhisuficient. La copii sub 6 ani doar 1/2 ml de solutie, peste 6 ani ca la adulti - 1 ml solutie. Pilule la adulti 1200 mg, ursuleti nu stiu ce doza au. Toate sint doze zilnice. Eu m-am conformat exact si de fiecare data a mers de minune. Si nu am luat mai mult, ca nu am vrut sa experimentez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Siminaf...ms mult. Esti o dulce. Si mie mi se pare ca seamana...dar Tudor are alta conformatie a fetei si a capului. DAr au multe trasaturi in comun. O sa ma duc maine dupa echinaceea la farmacie.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

SIMINA, suuuper-profi raspunsul, asa cum imi place mie, documentat stiintific . Din pacate, eticheta de pe cutia cu ursuleti nu e la fel de precisa. Auzi ce zice: greutate tableta-30g, procent echinaccea din DZR (doza zilnica recomandata) - nu a fost stabilit !!!. Mai zice asa: "administrare: o tableta zilnic in cure de maxim 4 saptamani cu pauze de 1 luna intre cure". Ce ma deranjeaza este ca nu se precizeaza ingredintele nicaieri, ce excipienti s-au folosit, doar ca are "aroma de coacaze negre". Che a inceput sa le ia la recomandare medicului de fam., dar acum ma ingrijoreaza ca vrea zilnic cate unul si nu mi se pare OK. Iar exlicatia ta imi justifica temerile.

uite-i www.csw.ro/produkty.asp?nl_product_id=155" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

multumim de aprecieri, nu e asa mare in realitate, la BE avea 94cm si 13kg cu scutecul plin.
io-s happy ca ma iubeste fi-miu, in sfarsit dupa 2.5 ani a venit si randul meu. de unde pana acu era ordinea :tati, mamaie, mami acu vrea cu mami tot, vine la mine si spune"iubeste pe mami", frecam nasuc de nas, si "ocu"si "panu si "guitza" si iar nasu, si uieche.

na ca furai expresia, Noki platesc drept de autor.

numa in seara asta a zis ca "faci baie cu tati, nu cu mami" dar a stat pe langa mine mereu.

o colega de birou cica a sunat mama ei la dr si dupa ce a descris i-a spus dr ca are rubeola fi-su( sau rujeola).si ea are ceva bubite si vine la munca.ma feresc de ea, dar suntem in ac. birou.sper sa nu o aduc acasa la copil.pot sa-l menajez cumva pe D? ma spal, ma dezinfecte, acu nu mereu.

Mergi la inceput