Colectia de toamna-iarna 2005(195)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna seara!

Cata si Miri super copilasii din poze, repsctiv filmulet! Bia pare asa de cuminte si visatoare! David intr-adevar arata mai matur , spre 3.5 ani asa ! Bravo pentru dragostea dintre voi!

Lavi, spor la pregatit bagaje si drum bun! Vacanta placuta!

Tania si copilasi tai m-au dat pe spate ! Seamana Anna cu Che. Au trasaturi foarte interesante! E dulce tare Anna cu costumasul cu baticutz!

Simina, ma bucur ca ai dat asa un raspuns "la obiect" referitor la echinaceea! O sa ma interesez si eu ce forma de echinacee ii pot da matzei!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ioana, roxi, maria-alexia, lavi noi suntem bine, imi pare rau ca v-a ingrijorat absenta noastra, dar am fost in petreceri ca a facut zbantuila 1 anisor. in plus suntem numai pe-afara si seara cad secerata, mai ales de cand si domnisoara serveste numa jumatate de ora de nani la pranz si se trezesc la 6 dimineata. am mai citit dar no way sa pot raspunde.
azi am ajuns sa-mi fac si o eco mamara la care m-am programat acum 2 luni si sunt happy ca-i totul in regula si galmoaia e numai niste tesut ramas dupa alaptat. asa ca mi s-a luat un bolovanel de pe inima.
acum ma duc sa mai citesc, ca am ajuns abia la pg 14 si am vazut ca striga lumea dupa mine.
pupici si noapte buna, mamici
ah, si drum bun, lavi. sa beti din prima fantana de pe rambla pe dreapta cum mergi dinspre catalunya spre mare ca cica te intorci la bcn daca bei de-acolo. ah, mai am 6 saptamani si plec si eu la barcelona. si peste 4 la nurnberg... abia astept, imi miroase deja a vacanta
va las ca se trezeste gabi de la clipocitul tastelor. poate pun maine poze de la mot. nu promit nimic.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mi-ar fi placut sa am un raspuns si mai documentat, dar din pacate nu am si studiul respectiv publicat. Adica nu-l am eu, nu ca nu l-am publicat eu. Sigur este publicat pe undeva. S-ar putea sa aiba legatura cu studiile acelea despre riscul ca prea multa echinaceea sa poata duce la leucemii. Nu e vorba chiar de leucemie, cred ca cei din studiile astealalte (ca au fost ami multe facute) au vrut doar sa fie un pic mai duri, ca sa fie mai "crezuti" de catre pacienti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

multumim tuturor pentru aprecieri

Tania , frumosi copii tai!i-mi place mult poza din patut cand sunt ei cu cate o zdranganea in mana

Miri , e mortal David cum se joca in cutie! Ai gasit oferte bune pentru Grecia? nu mai plecati in Bulgaria?

Corap , cu intarziere LA MULTI ANI,ANAIS!!!! sa va traiasca, sa creasca mare, sanatoasa si voioasa! Ai mai facut mergele? Poate pui poze de la party

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nu demult am ajuns si noi acasa de la circ.
A fost un spectacol mai deosebit, show nu circ ca atare. Interesant oarescum, desi eu nu sunt fan circ, Ana a trait din plin toate momentele desi clar ca n-a prea inteles mare lucru. Problema a fost ca partea cu animalele a inceput dupa vreo 2 ore si Ana era deja obosita, era aproape 9 cand ea e pe langa patut si nu a prea fost atenta. As mai merge cu ea o data, dar sa intram doar la ultima parte, cea cu animalele care sunt toate de apa, si frumos din partea lor, le expun si atat, nu sunt dresate (doar foca) si chinuite ci prezentate in timp ce ei fac un belit de show cu pirati etc.
Au avut pelicani, serpi, vreo 8 crocodili, un hipo pitic, o foca mare si haioasa foc, 3 pinguini pitici care o stergeau continuu de pe scena, un rechin mic intr-un acvariu pe camion, porc tepos....

Eu ieri am inghitit rusinea vietii mele, imi venea sa ma bag sub masa si de sub masa sa ma strecor sub mozaic. M-a luat bona la o discutie, adicatelea femeia de la curatenie i-a turnat vrute si nevrute despre ce as fi zis eu despre ea, cu amanunte credibile si inventii catastrofale. Bona jingita cumplit, mai ales ca asa cum am mai spus, eu chiar tin la femeia asta pentru ca imi suporta si iubeste copilul, cu toate bubele aferente pe care le are eu niciodata nu m-as fi gandit sa o concediez. Am stat sa ma justific, sa-i explic, sa o lamuresc, culmea penibilului. Important este ca bona s-a dovedit corecta si a discutat cu mine pe fata, in loc sa taca si sa adune resentimente. Am lamurit tot ce aveam ambele de lamurit si lucrurile au revenit la un "normal" sper eu mult mai cooperant. Iar menajera va disparea imediat ce gasesc pe cineva sa vina la curatenie, pt ca a sarit orice limita.... ne barfeste la propriii prieteni (ca ea face curateni la toata gasca), a barfit-o pe prima bona iar ei i-a zis mizerii neadevarate despre noi.... Maine e ziua ei de job la noi, sper sa nu ma trezesc prea obosita ca poate o fac morisca pe geam.

In rest, Iris tot cu eritem oribil, o programez si la un alt dermatolog, Ana face doar cacareze la 1 ora, e mai cuminte si a mai si mancat...

Eu sunt dupa 3 zile de munca continua pe toate planurile, insa calma, o oboseala placuta. Il astept pe tati cu papica buna, salata proaspata si..... un somn fara vise .

Mada draga, sper din tot sufletul sa fie bine pentru voi. Daca s-a intors, sper sa nu mai faceti niciunul dintre voi greselile care v-au indepartat unul de celalalt si sa-i oferiti Mirunei familia fericita care puteti fi. Sper sa te vad cat mai rar online peste tot, pt ca asta e cel mai bun semn ca lucrurile merg foarte bine.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Recuperez si eu din urma... Am vazut poze frumoase-frumoase cu puiutii de Coralia, Roxi, Tania, Catutza Inca n-am reusit sa deschid filmuletzul cu zuzu' lui Miri - va urma.

Tania, sa nu ma auda Ripley ca-i prin zona... Stefan al tau e su-perb!!! Ma unge la inima cand ii vad mutritza. De altfel, eu am fost fan-Che from day one

Alinush, da, sunt maaaare microbista!! Fotbalul e unul din lucrurile constante din viata mea, mi-a placut sa-l urmaresc de cand imi amintesc eu. E-adevarat ca am crescut alaturi de un frate super-microbist.
La cresa nu prea stiu cum mananca Rianna... cred ca e "servita" de obicei, prea putin lasata sa manance singura. Si pachetelul i-l pun eu de-acasa, dar ea merge la un daycare privat. La preschool va primi, cel mai probabil, mancarea de-acolo.

Ioana, cu nani stam mai bine. Mult mai bine. Azi-noapte iar s-a trezit o data plangand, dar m-am dus la ea si s-a linistit imediat. In rest, de vreo saptamana doarme toata noaptea, insa se trezeste devreme (pe la 6-6:30) si vine langa mine in pat unde mai trage o tura de somn pana catre 8 (sau chiar dupa). E mult mai acceptabil decat programul de somn din ultima luna!
Pozici... uite aici si aici cateva mai recente.

Lavi, sa aveti drum bun!

Madau... sa dea DD sa fie bine, meriti sa fi fericita.

Corap... oare cum am uitat?? LA MULTI ANI Anais!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multumesc din suflet pt cuvintele frumoase, multumesc ca ati fost alaturi de mine si m-ati sprijinit, multumesc ca va bucurati impreuna cu mine si cu Miruna acum. Miliarde de si .

Miruna e in al noualea cer, va dati seama, eu sunt super fericita si sper sa fie totul ok de acum incolo. Sper sa fi invatat toti din greseli si sa nu le mai repetam.

Lavi drum bun si petrecere faina!

Corapino sa-ti traisca Anais, sa fie sanatoasa si la punga groasa.

Ripley mersi pt sfaturi, adevarul e ca seara nu prea mai sunt online, nu am timp foarte mult si incerc sa-l petrecem pe ala putin care e , impreuna

Concediu - tati vrea sa mergem pe undeva prin Europa anul asta, cu masina, sa vedem 2-3 tari...n-am nici cea mai vaga idee unde sa mergem..vreo recomandare ceva aveti? Mergem si cu Miruna, sa avem si ce vedea si sa ne si relaxam nitelus.

Of, as mai scrie ca am multe de povestit, dar trebuie sa plec la cumparaturi, acte, si alte nebunii..maine la 10 vin astia de la Norvinia sa ne faca poze la mobila pt a le pune pe situl lor si in cataloage..va dati seama ca trebuie sa fie impecabil de curat totul si aranjat...asta cu aranajatul e mai grea din motive bine cunoscute

Pupici la toata lumea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Vazut poze multe si mumoase: Tania, ai 2 copilasi pe cinste, frumosi, cu spirit si care seamana mult unul cu celalalt!
Catutza, ce verdeata misto e la voi la tzara! Imi place poze cu cele 4 generatii de fete.
Miri, maaare figura e si fii-tu din cutie!

Ripley- mama, ce japitza de femeie de serviciu. Te pomenesti ca ea v-a distrus mare parte din relatiile cu bonele. bine ca v-ati inteles cu bona asta si ca s-a rezolvat "buba". Pupam Irisuca misa sa-i treaca fundicul.

Meems- mama-mama, ce domnisorica in toata regula!!!

Lavi- drum bun, poze multe, papa bun si distractie maxima!!!

Corapino- of of of...ce uituca sunt: sa-ti traisca minunea mica, care de fapt e mare si voioasa! Sa fiti fericiti cu totii!Vrem poooooooze.....

Madau in cearca Austria: combinatia ideala intre vizitat si odihna la lacuri si nici f. departe nu e.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna dimineata!
sunt cu emotiile pana in gat, ca la 11 ma duc la serbare la gradi la Stefan, de ziua mamei (la nemti). Cred ca imi iau o tona de batiste. Ieri mi-a recitat o poezie cu "meine Mutti", din care atat am si inteles, ca restul de cuvinte le poceste rau .

MEEMS, esti o dulce si eu sunt legata de RIANNA, ca ea si Che sunt nascuti aproape unul de celalalt...ca ore , ca distanta....

NOKI, da-da, seamana puii mei dar DIN FERICIRE numai la mutre . Anna e muuuult mai calma, mai echilibrata!

CORAP...cum am putut sa uit??! LA MULTI ANI Anais frumoasa si scumpa! Of, sper ca imi scot eu parleala cand veniti pe la Sibiu. Desi nu ne comparam cu Barcelona...

Va pup ca fug sa ma pregatesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Tania, cred si eu ca te-ai emotionat, "Mutti"! -ici si bafta lui Che!

Ripley, bafta in continuare cu bona, dupa lamurirea problemelor iscate de femeia de la curatenie! Incerca totusi pentru problema Irisucai uleiul fiert!

Corap, cu intarziere LA MULTI ANI pentru Anais!! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de bucurii si impliniri!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput