Colectia de toamna-iarna 2005(195)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza colectie draga!

Noi ieri seara am fost in Herastrau si ne-am plimbat cu bicicleta de-aia de familion. Sarah a stat nemiscata jumatate de ora, ceea ce stiti ce record este!!!

Lavi- te-ai intors? Ai depozitat fetitele? Cat stau acolo? pana reveniti din Barcelona?

Feli- aha, m-am lamurit. Io inclin catre Kia Ceed. Tot oscilez de fapt intre Ceed si Polo. Dar cum de Polo e full, e nebunie mare de tot la service cu ele.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna colectie!

NegaraCristina...noi suntem ok, sanatosi-voinici si cu nazbatiile de rigoare.
Stefan a facut ieri kk in pat...adica s-a dezbracat si a facut fara sa ne zica...adica...el tb sa doarma si cand colo...el isi facea de lucru...si pe langa kk a pictat si un perete cu creioane colorate...deci...e din ce in ce mai cumintel.
Nu prea mai vrea sa doarma la pranz ceea ce nu imi place deloc. Indiferent cat de obosit e...sta la el in camera si isi gaseste de lucru cu ceva...si nu doarme. Abia daca adoarme pe la 16.00 dar nu intotdeauna. Si mai nou..scuipa...zicand ca spala diverse obiecte...inclusiv parchetul.
Tudor e un cuminte...doarme si papa si are mai nou 1-2 ore cand cere atentie...mai ales pe seara. Sambata a facut prima intoarcere...si am ramas masca...cand la masajul de dupa baitza foarte nervos
. de foame s-a intors de pe burta pe spate. Am crezut ca e o intamplare si l-am pus bine in pozitia pe burta...cu mainile ok...si l-am urmarit cum s-a caznit si s-a intors. In rest se taraste ca rama...si il gasesc in diverse pozitii in patut...dar in rest e ok. Ii place afara si stam cate 2 ore la soare afara...si cam atat.

Felicia si noi vrem sa ne luam Golan...chiar azi merge Doru sa se intereseze...si sa vedem cati bani ne mai trebuie. Voiam ceva la mana a doua ca sa nu mai facem rate...dar...pt 1000-2000 de euro...parca nu mi-as lua la mana a doua iar de alta masina mai bengoasa...nu avem suficienti bani...si nici rate mai mari nu ne mai permitem deocamdata. Peste 1-2 ani om vedea...poate o schimbam.
degetelul Ilincai!

Gata ca ma da fi'miu la o parte!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Alunite noi nu avem. inca. dar sigur o s aapra, ca io am o adevarata colectie.

Dordia, mama, ce baiat sprinten ai! Ma uimeste, zau!

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza,

N-am mai intrat de ceva zile din lipsa de timp la servici o sa urmeze o "saptamana de foc"..in sensul ca nu o sa fiu acasa inainte de 7 seara cred...astea fiind oricum estimari "optimiste" ale mele..In fine,va trece si asta cumva..
Weekendul asta a fost chiar frumos...Andreea mi-a facut surpriza si a mancat pentru prima data in viata ei 1 pulpa de pui si jumatate..facuta la gratar...ea care cu maaaximm 4-5 soldatei fff mici de carne se satura.
Am iesit sambata in parc cu tricicleta..e mare amatoare de asa ceva..si erau multi copii cu role iar perla zilei a fost " uite mami copilasi pe roti"..iar eu i-am zis ca aleas role ,dar ea sa-mi faca in ciuda tot roti le zicea..
Tania..bine ca in sfarsit ai gasit motivul pentru care Stefanel avea toanele acelea cu mancarea...eu lui Andreea i-am facut de 3 saptamani la rand analizele la scaun si i-au iesit negative ca si noi ne gandisem ca tot din motive din astea mananca asa rau...
Mariasanatate bebelinei!Si eu i-am dat biotics baby lui Andreea acum vreo luna jumate cand m-am trezit ca facea scaun cu mucus asa din senin fara sa leg chestia asta de ceva si sa stii ca a fost super bine in sensul ca s-a reglat dupa vreo 2 administrari.
Mandy pozele de la PredeaL inca nu le-am descarcat..sper sa reusesc saptamana asta si sa vi le arat.

Va pupam...ma apuc de treaba...

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Si ca sa raspund si eu topicului cu alunitele..la Andreea am desoperit pana acum 2 puncticele mici maro...una pe manuta si una pe burtica si nu se simt cand le atingi..

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hello colectie.
Vad ca a fost un week-end plin de aventuri pe toate planurile.
ca sa nu fim nici noi mai prejos si la noi s-au intamplat multe, adica mie.
In primul rand ieri dimineata am constatat cu stupoare ca mi-au furat oglinzile de la masina, inscriptionate cu numarul masinii, mama lor de hoti, acum merg cu masina ca orbul fara caine si baston. Saptamana trecuta i le-au furat lui George, abia le luasem pe ale lui, acum alte sute de euro aruncate pe geam, mama lor de ciorditori.
Si tot ieri am cazut in baie cu noada popoului pe dus, sunt varza nu pot sta pe scaun abia merg, am condus stand intr-o rana. daca stie cineva cu ce ma pot da pe posterior ca simt ca imi vine sa mor cand ma asez pe scaun. Asa ca sunt varza, mai bine nu ma trezeam de dimineata.
Mihaela

Mergi la inceput

Mitzoaso, mai bine nu te trezeai IERI, nu azi. Cu oglinzile...deja m-am plictisit io de cate ori ti le-au furat.
Cu fundul...unge-te cu Mobilat crema. Excelent. Trece repede.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vecina ieri am facut fata cu brio, disperarea m-a apucat azi cand nici in fund nu puteam sta, nici oglinzi nu am, nu iti poti imagina cum am condus pana la serviciu..... Acum am sunt la un doctor si mi-a spus sa merg sa fac o radiografie la posterior, nu vreau sa imi imaginez cum voi arata cu popoul in sus la raze, sa vada daca s-a fisurat something-ul pe acolo, ca daca da e de rau...Inca mai ma gandesc sa incerc vreo 2 zile cu creme poate nu ajung cu fundul la raze.
Dau send ca nu mai pot sta pe scaun, trebuie sa ma ridic. Si mai am si sedinta de vreo 2 ore azi....Cum naiba o sa stau asezata atat nu stiu...
Mihaela

Mergi la inceput

Mitzo, mituieste secretara de sedinta si ia-i locul la facut cafele si plimbat hartii.Nasoala treaba cu fundul si razele. Speram sa sari peste poza si sa treaca cu creme.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

helou.
vai de capul tau Mitzo. de fapt vai de fundul tau. nu stiu cu ce sa-ti dai.
si cu oglinzile...fara comentarii.

FELI super relatarea ta cu room-ul si cu show-ul. parca va si vedeam alergand dupa Chiti si urcand/coborand din toate masinile.
cu degetelul...-am sa-i treaca.

TANIA sanatate multa lui Stefanel. si tie nervi de otel cu mesterii. ca sigur ai nevoie.

.......................

eu ma chinui sa ablactez. scot cu mana sau cu pompa la 2-3 zile cate un pic. dar la sanul drept fac nodul si ma doare. si trebuie sa scot cam 80-100 ml lapte din san ca sa reduc cat de cat nodulul dar apoi se face iara.
nu am scos decat odata asa mult lapte cand chiar ma durea rau de tot, in rest numai cate putin putin scot.

ma doare sufletul, sincer, parca imi sunt toate pe dos. stiu ca pare aiurea, ca doar are aproape 8 luni maimutica mica, dar resimt nealaptatul ca pe un mare esec. si daca la Vlad m-am considerat vonovata ca i-am dat cu biberonul ceai si ca asa s-a invatat cu bibele, la Alex nu a fost asa. adica nu-l puteam lasa sa planga de foame si sa scada in greutate. din aceasta cauza am luat hotararea de a-i da cu biberonul laptele meu ca scadea saptamanal.

acum, eu am de luat un tratament pt o candidoza la unghii care mi-a mancat deja jumatate din unghii si avanseaza, plus ca artroza/artrita sau ce draq oo-i avea la picioare ma chinue zi de zi si noapte de noapte.
neaparat trebuie sa fac "rost" de un ortoped/reumatolog bun si sa ma pun pe picioare.

dar psihic, sunt un pic daramata ca nu am fost in stare sa alaptez copiii. incerc sa ma incurajez ca trebuie sa am grija si de mine si ca numai pot sta inca cateva luni fara tratament.....toata lumea imi spune ca i-am dat destul, ca alti copii mnu primesc nici atata lapte de mama si-s ok....in fine....o sa treaca. sper ca mai repede.

revin cand mai am timp ca acum isi cere dreptul la atentie Vlad.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput