Colectia de toamna-iarna 2005(195)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

miha2006 bravo, trebuie sa punem de-o intalnire! Din pacate, Rin grand hoel e hat, la marginea orasului, langa Autovit (targul de masini), mai e mult pana la Unirii, si din pacate in sensul opus de unde stau eu Insa vei sta in hotel super-fitzos, acolo trebuia sa stea si Putin.
PUnem de-o intalnire undeva pe la Unirii?? Ca sa ne fie usor tuturor sa ajungem.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

buna dimineata,

numai buna nu e la mine!
-Ieri profa de MRU(motivatia in munca) ,mi-a refuzat referatul pt ca nu am avut min 17 pers chestionate+anexele....deci tb refacut in prop[ortie de 80%.
-Sory e tot plecat in delegatie la -Galati
-nu am nimik facut de mancare... Soranei ii tb afara de dim ma toaca ...uffffffff

si sa pot sa maacum am vazut ca are Sorana ceva bubite(seamana cu urticaria) pe brate...e posibil sa fie alergie de la capsuni!nu stiti ce as putea sa-i dau????

Miha2006,felicitari pt noul job,cand ai timp sa ne pui ceva poze cu scumpa ta Iulia.

Lavi,drum bun la Alba,
cand povestesti de fetele tale ce frumos se joaca ...ma apuca nostalgia si iar vreau bb... tb sa reiau discutiile pe tema aceasta cu Sory,desi el a zis ca nu mai vrea bb.+mai sunt si altele(spatiu,varsta...)
cert este ca eu imi doresc inca un copil !
ma gandesc ca nu mai am tata,mama e bolnavioara si are 68 ani,daca nu ar fi fratele meu cred ca m-as simti singura peste cativa ani cand mama nu va mai fi...

va pupic , nu-s intr-o dispozitie tocmai buna si nu vreau sa va deranjez cu starea mea...

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

LAVI MERCI MULT.chiar nu stiam cu ce sa-i dau sa usuce bubitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

soanso, pt alergii eu am folosit sirop Claritine. Inf. suplimentare www.claritine.ro/remediu-alergii/articles/id_28/Cum-ma-ajuta-Claritine.html" target="_blank">aici sau www.farmaline.ro/?cid=1&pid=3910" target="_blank">aici. Cred ca mai poti folosi si Peritol, tot varianta sirop. Inf www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=3892" target="_blank">aici.

Acum sa ma plang si eu...
1. Mandrei mele i se strica dintii . I-a sarit deja o bucata de smalt de pe un incisiv-sus. Ce sa fac? Ca la dentist cu siguranta nu putem rezolva nimic la varsta asta. Nu ca nu s-ar putea dar nu cred ca ar sta nici macar sa o consulte...
2. Suntem deja "mandrele" posesoare a 4 alunite. Nu sunt proeminenta, doar pigmentata pielea.
3. Aseara am obs ca are labiile inrosite (pe interior). Nu e iritatie ca de scutec, am scapat de el de mai bine de 2 sapt. Incotro sa o apuc? Nu-mi mai aduc aminte cine a avut asfel de pb. Oricum, cineva care intra rar pe la noi...
Ma duc sa-mi inec amarul.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Feli, ai putea te rog sa ma ajuti cu un sfat privind Enterol-ul? Cate plicuri pe zi, in cat lichid la varsta asta?
Edit: hai ca am reusit si eu sa gasesc astea in prospect, se vede ca raceala asta mi-a prins si neuronul singuratec

CristinaN,
- nu cumva i s-a ciobit dintisorul ca urmare a unui soc mecanic (lovitura)? Oricum sunt dinti de lapte, conteaza doar sa ramana la locul lor pana apar cei definitivi.
Voi le dati fluor pentru dintisori, aplica cineva de pe-aici terapia?
Iar cu vizita la dentist, s-ar putea sa fii uimita cat de cooperanta poate fi Elise cu cineva necunoscut, care sa stie cum sa vorbeasca cu ea
- alunitele nu sunt motiv de ingrijorare. Si noi avem. Zilele trecute l-am vazut la TV pe un reputat dermatolog care spunea ca e in structura noastra genetica fiecare alunita care va aparea si momentul las care se intampla asta. Totul e sa protejam pielea de factori nocivi, de radiatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

helou.

MARIA_ALEXIA cred ca poti incerca si cu BIOTICS pt copii, sunt pliculete. nasa mea i-a dat fetitei ei de la 6 saptamani ca avea o usoara diaree. dar cred ca se poata da si mai devreme. si se da cam cu 3 ore dupa antibiotic in biberonul cu laptic.
daca-l alaptezi...este cam naspa.

speram din suflet sa nu ajungi cu pitica asa rau. sanatate multa tuturor.

LAVI promta ca de obicei.
stiam cam ce-i cu ganglionii, doar ca cineva-mi zise ca sugarii sub 1 an nu fac ganglioni.
oricum ma duc la dr S cu el dar tocmai saptamana viitoare am gasit un loc liber.
cu Vlad mare dreptate ai, dar numai stiu cum sa procedez pt ca nu ma mai tin nervii. si rabufnesc, tip la el....

SOANSO dar ce facusi de le adunasi pe toate?? sanatate Soranei. nu stiu ce sfat sa-ti dau.

CRISTINAN si Vlad are doua alunite, tot asa doar pigmentata pielea.
eu stiu - de la dr citire - ca intradevar avem in bagajul genetic alunitele doar ca aparitia si evolutia lor depinde f mult de gradul de expunere la radiatiile solare.
si ca acum hat ani - 15-20 - erau putine cazurile de aparitie timpurie de alunite la copii sub 10 ani.

MIHA te asteptam cu drag in bucurestiul nostru urat. poate ajung si eu kla intalneala, depinde de ora si locatie. ca va trebui sa iau un copil cu mineca nu-l pot lasa singur pe Cristi cu ei.
(nici la piata nu-l las singur)

poate intru mai tarziu... va pup

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Maria_alexia multa sanatate/ Vezi sa i-l dai cu 2 ore inainte/dupa masa, ca sa se asimileze.

Noi astazi am fost la showroom la Peugeot, ca vrem sa schimbam masina. Ei au oferit roomul, noi am venit cu show-ul Ilinca s-a urcat in toate masinile si totul a fost o "comedie dezastru" pana cand si-a prins degetele intr-o usa de masina. Atunci a inceput tragedia antica. Diseara vrem sa mergem in Botanica, unde e liniste multa, locul perfect ptr nevi obositi.
Cam asta e weekendul nostru + multa smiorcaiala, mama ce se boceste copilul asta ptr orice

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cristinanegara, alunite are nichita si mai multe. fte deprimant. mai ales ca i-am dat cu crema in fiecare vara, in fiecare zi (aproape zilnic, ca bonele mai trageau si chiulul la activitatea asta, mai ales la bran, tocmai unde era soarele mai puternic) trebuie sa ai mare grija. de la poluarea asta din ultimii ani, stratul de ozon rarefiat, etc. toata vara s-o dai cu crema cu factor de protectie, inclusiv in oras, nu doar la munte si mare. altceva n-ai ce sa faci.

terapia cu fluor se face dinainte de primul dinte, zilnic, o perioada determinata de medici. dupa "scaparea"acestui prim moment de start nu mai are relevanta, ba chiar dauneaza. am vb recent cu 2 stomatologi.
chiar si in conditiile aratate, acest tratament este controversat. dr. mi-a zis ca a vazut copil fluorizat ca la carte, cu dinti perfecti, dar stie ca au existat niste probleme de sanatate in alte cazuri si ea nu s-ar baga sa recomande 100% la un client, este o decizie a parintilor, dupa consultarea tuturor riscurilor. oricum informatia asta noua ne este necesara doar pt bb2 fara dinti, ca la cei din colectie este tarziu de aplicat tratamentul, repet, nu mai are rezultate, ba chiar poate dauna sanatatii.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

tot pt negara ca am uitat: mergi la stomatolog bun pt consultatie doar, fara interventie ca nu poate sta la varsta asta pt scaunul ala, cu o freza in gura. fiu-meu de-abia a deschis gura sa-i palpeze gingia, dupa juma de ora cu uite crocodilul, ce dinti are, sa ne jucam cu instalatia etc. dar o consultatie simpla ar fi utila. medicul bun poate spune dk e sarit smaltul "natural", nu "mecanic", adica dk si ceilalti dinti ar fi in pericol.
nu in ultimul rand, sigilarea smaltului dintilor se poate face si la dintii de lapte.
avand in vedere calitatea indoielnica a dintilor lui nic si mostenirea genetica 100% de la mine, in domeniul acesta, eu am vb de principiu cu stomatologul pt sigilarea dintilor permanenti. speram ca rezistam cu cei de lapte sa ne facem treaba cu ei cat de cat.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cand am racit data trecuta, pe la inceputul iernii, am vazut Diavolul se imbraca la Prada si m-am simtit rasfatata. Acum m-am uitat la 27 Dresses si mi s-a parut o mare pierdere de timp, chiar racita si ametita cum sunt. M-am uitat totusi pana la capat caci e film de 2008 si eram curioasa cum se poarta si cum pot arata bine bluzele astea lalai la mare moda acum
PS. Intre timp am luat o pauza de la teroristul sef, care se urca pe peretii bunicilor in dupa-masa asta

Mergi la inceput